Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kütuserõhuregulaator (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2657)
Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: MB E280

postitati 28.12.07 13:44 Tsiteeri
Kütuserõhuregulaator

Et kas 2.2t on ka mingisugune originaal kütusrõhu reguaator vahel? Kui panna tuningu regulaator vahele siis tuleb ühendada ka üks vaakum toru ja küsimus ongi et kuhu täpsemalt see panna tuleb? Nii palju kui kunagi Rax mulle mainis et vaakum on koguaeg küljes aga kui reguleerid siis võtad korra lahti ja kui reguleetritud siis paned tagasi.

- Täpsiracing Team - Sponsored By RedBull
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 28.12.07 13:48 Tsiteeri

Väga segane jutt.
Originaalis on kütuselati otsas regulaator, selle võtad vahelt välja ja paned reguleeritava sinna asemele, mis on keerulist? Vaakum peab tulema drosselklapist mootori poole sisselaskekollektorist.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 13:52 Tsiteeri

Kummal pool kütuselati otsas, kas radika või käigukasti poolses.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
andero
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 3.0 TDI Quattro

postitati 28.12.07 14:06 Tsiteeri

Käigukasti poolses otsas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 28.12.07 14:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Suun
Kummal pool kütuselati otsas, kas radika või käigukasti poolses.

Seda on kohe näha, suur, ümar junn, Boschi toodang, 4.0Bar.
Kui sa ise ei jaga ( tundub ), siis lase asi teha mõnel teadjal.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 14:29 Tsiteeri

lisaks omaltpoolt, et AAN mootoril on originaalis jah siis 4bar regulaator, ei näe mingit mõtet seda asendada mingi reguleeritavaga. Sellel autol ju algupäraselt piisavalt suured pihustid ja kui need on 4bar rõhuregulaatoriga, siis küttenälga ei tohiks kuidagi seal tekkida kui mõistlikku turborõhku kasutada (ehk selle 320kw saavutamiseks on sellest küll). Reguleeritava regulaatoriga saad küll lõbusa vidina, mida asjaliku näoga kapoti all kruttida, kuid reaalselt ajad sellega lihtsalt veel rohkem oma "kaardipaki" segamini.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 17:33 Tsiteeri

Mul oleks vaja just maha keerata rõhku, segu on liiga hull.Tavalise maantee sõiduga läheb kolle punaseks:( Vaja midagi ruttu ette võtta muidu pole ploki remondist midagi kasu.
Aga seda orig. regulaatorit ei saa ju niisama vahelt ära võtta see ju keevitatud kütuselati külge?

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul oleks vaja just maha keerata rõhku, segu on liiga hull.Tavalise maantee sõiduga läheb kolle punaseks:( Vaja midagi ruttu ette võtta muidu pole ploki remondist midagi kasu.
Aga seda orig. regulaatorit ei saa ju niisama vahelt ära võtta see ju keevitatud kütuselati külge?

seal on vedruklamber (splint) mis hoiab regulaatorit kinni, see maha ja siis tuleb juba tõmmates pesast välja.
edit: AAN ei ole seal splint, tavaline klamber hoopiski, kuid muidu sama teema:

http://www.autohai.ee/klatt.jpg

Segu on liiga hull?
Kusagilt teemast on silma jäänud, et sul murelaps ka õhulugeja, ka see võib segu valeks teha. Liigsest küttest vaevalt see kolle punastab, või mis soft seal on ja mis raua (pihustite) jaoks...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.07 15:41 Tsiteeri

Kuulge, härrased, SIIN teemas on sellest juttu olnud. Kütuserõhku reguleerides saad korrektse näidu, kui vaakumi ots on maas. Ja AAN'ile on täiesti "bolt on" regulaatorit saada. Minu seisukoht on, et kui masinat stock raua alast välja ajada, siis kütuserõhu reguleerimine on vajalik. Siinkohal tuleb aga vaadata/kuulata, millal detoneerima hakkab ja kasutada lairiba lambat.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 29.12.07 16:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Tavalise maanteesõidu juures on väljalaskegaaside temperatuur ca 700C'
ja see on punane
olenevalt süütest, A/F ratiost ja mõnest muust vähem tähtsamast asjast.
Enne, kui sa ei tea täpset A/F ratiod ja EGT´d, pole küll mõtet midagi teha.

edit1: to tarts, AAN´il on nii splindiga (nagu minul) ja ka klambriga (V-band), nagu su poolt antud pildil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.07 22:11 Tsiteeri

Kindlasti teeb segu valeks õhulugeja puudumine, kuid hetkel vedeleb üks regulaator garaaziz mõtlesin et panen vahele keeran rõhku maha tibake, et saaks paar nädalat vajalikud sõidud ära teha, siis saab ka õhulugeja süstmeemi korda.:)
Ja tulevikus ei ole vist siis mõtet seda vidinat vahele jätta nagu ma teie jutust aru saan?

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 30.12.07 02:21 Tsiteeri

Kütterõhu regulaator peab ikka olema.

Sest- lihtsustatult Sinu jaoks- mida suurema rõhu all kütust pihustatakse, seda rohkem kütust tuleb pihtustist ühes ajaühikus. Seega- mida suurem on kütterõhk, seda rohkem kütust pihustatakse. Kui sul midagi seda ei reguleeri, siis see asi seal ei toimi. Audil muutub see nii, et näiteks kui sul puhub turbo +1 bar rõhku, suureneb küttesurve 1 bar. jne.

Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 14:03 Tsiteeri

Seda küll jah aga ma sain teiste jutust aru et ei ole mõtet originaali välja vahetada et see ajab asja ära kuni 500hp juures.

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 30.12.07 14:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Seda küll jah aga ma sain teiste jutust aru et ei ole mõtet originaali välja vahetada et see ajab asja ära kuni 500hp juures.

A kas sul ei olnud seal juba mingi värviline manomeetriga julla? :D

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 15:26 Tsiteeri

Tsitaat:

Sorry mehed aga kohati mulle tundub, et te ei saa ikka mõhkugi aru, mida teete. Seepärast ei ole viitsinud ka mõnele küsimusele vastata, sest see jutt jookseb tuulde.

Edit: Kui kedagi huvitab, miks ma teinekord mitte kõige sümpaatsema ja sallivama suhtumisega ülesse astun, siis vastan, et mulle ei meeldi avalikult välja öeldud valed ja rumalad seisukohad. Olen nõus, et me kõik oleme kusagilt alustanud ja ikka teinekord juhtub, aga pidevalt läbi jooksvad täiesti mitte vettpidavad väited panevadki sõna võtma sellel teemal. Oskajad inimesed vastaksid nendele küsimustele, kui see langeks viljakale pinnale.

Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 22:45 Tsiteeri

Ega me ju keegi ei ole sündinud audi friigid...Ja nagu öeldakse et küsija suupihta ei lööda:)

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 23:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Ega me ju keegi ei ole sündinud audi friigid...Ja nagu öeldakse et küsija suupihta ei lööda:)
Nõus! Palun mõista, et kütusesegu reguleerimine ja a´la 500hp piir ei ole kuidagi omavahel seotud. Selleks, et masinat häälestada, ongi vaja kütust reguleerida (kui seda pole juba sinu eest SKN'i, MTM'i jne spetsialistid teinud. Kuid minu teada ei ole sinu masin veel korralikult "käinud"). Loomulikult ei räägi me siin stage1 chipist jne. See jutt on suunatud siiski rohkem sinu masinale, kus minu arvates on selline asi "must be". Sinu auto teemas olen oma mõtet natuke ka lahti seletanud, mida hiljem ütles ka Mulk siin teemas, ainult teiste sõnadega.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 03.01.08 18:31 Tsiteeri

Küsimus ei ole "Audi friik olemises", vaid elementaarsetes sissepritse töö põhitõdedes - aju reguleerib kütusesegu muutes pihustite pritseaega, aga kuna ajaühikus läbitulev kütusekogus sõltub ka kütuse rõhust, peabki kütuse rõhk olema etteantud väärtusel, mille eest kannab hoolt rõhuregulaator. See printsiip on sama nii 169 kui kasvõi 869 kilovati arendamise juures.

See, milline see rõhu väärtus peab olema oleneb jällegi valitud pihustitest, aju programmist ja mitmest muust asjaolust, mitte ei käi "tahan - söön kisselli, tahan - kuulan transistorit" põhimõttel.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]