Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Mootor jäi seisma sõidu ajal AUDI A6 (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 5662)
speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:08 Tsiteeri
Mootor jäi seisma sõidu ajal AUDI A6

Tegu siis AUDI A6 2,5 TDi 1999.aasta

Selline mure siis et audiga sain just maja eest minema sõita kui järsku suri mootor välja ja enam käima ei läinud, aga starter käib kiirelt käivitamisel.
Kas keegi oskaks öelda milles võib probleem olla, äkki on kellegil midagi taolist juhtunud.Ma ise kaldun hetke seisuga arvama et mootori rihm lendas laiali. :(:(:(:(:(:(
Loodan et keegi oskab natukenegi aidata, kõik postitused on tere tulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: speedest86

Selline mure siis et audiga sain just maja eest minema sõita kui järsku suri mootor välja ja enam käima ei läinud, aga starter käib kiirelt käivitamisel.
Kas keegi oskaks öelda milles võib probleem olla, äkki on kellegil midagi taolist juhtunud.Ma ise kaldun hetke seisuga arvama et mootori rihm lendas laiali. :(:(:(:(:(:(

no kui starter kiirelt ja "tühjalt" käib, siis arvaks tõesti, et kompressioon kadus, kuna rihm purunes.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:

Ilmselt ikka rihm puruks ja klapid peas...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Tsitaat:

Ilmselt ikka rihm puruks ja klapid peas...

Kui selline variant siis ma ei tahaks omanik olla

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:19 Tsiteeri

ei tahaks uskuda et klapid peas on kuna starter käib ju ilusti ringi, aga noh ega ma ka ei tea neist mootoritest nii hästi.aga ma loodan et ainult rihm on ribadeks :(:(:(:(

aga tänud info ja abi eest ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:20 Tsiteeri

Tsitaat:
ei tahaks uskuda et klapid peas on kuna starter käib ju ilusti ringi, aga noh ega ma ka ei tea neist mootoritest nii hästi.aga ma loodan et ainult rihm on ribadeks :(:(:(:(

Kui ringi käib siis kas kõrgsurvepump ei või olla?
Raul ehk teab täpsemalt öelda:)
Edit:kui klapid peas siis remont 2.5 V6 just odav pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ale1
huviline

Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8 66 kW 1988 Audi A3 1.9 Tdi 1998

postitati 17.12.07 18:20 Tsiteeri

pumba rihm läks arvatavasti

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:21 Tsiteeri

Tsitaat:

No kui rihm puruks on ja klapid pole peas käinud siis teen Sulle konni välja.

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:24 Tsiteeri

No kui kolb vastu klappe käib siis lööbki nad kõveraks ja starter käib nagu tühjalt ringi.

Aga mis siin ikka ennustada, asjalikku töökotta ja asi selge!

speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:24 Tsiteeri

no eks seda näha ole:(

loodan ikkagi et nii see pole et klapid peas.

speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:25 Tsiteeri

täpselt nii, ega homme sätingi sammud töökoja poole ja eks näis mis räägitakse !

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
täpselt nii, ega homme sätingi sammud töökoja poole ja eks näis mis räägitakse !

Ma ülehomme Tartumaal...

speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:32 Tsiteeri

eks näis käin homme ära kui saan teada et klapid peas pole siis ma vist olen õnnesärgis ;)

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:35 Tsiteeri

Just, mine töökottta kes neid mootoreid tunnevad, vigu võib seal miljoneid olla ning siin foorumis ennustada pole mõtet.

Viga võib olla ka õhumullis ning Sa lihtsalt arvad, et starter käib kiiremalt ringi jne.

Ühesõnaga foorumist Sa abi EI SAA!!!

speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 18:51 Tsiteeri

tahtsin lihtsalt teada mida teisest sellest probleemist arvavad ja kes teab kellegil äkki sama viga juhtunud kunagi...aga nüüd sain väheamlt mitu versiooni mis võib viga olla masinal:)

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 17.12.07 19:13 Tsiteeri

Ja teadasaamise tulemuseks oleks mis?

Rahulikum uni?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 19:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Ja teadasaamise tulemuseks oleks mis?

Rahulikum uni?

Ma ei saa aru miks nokkida?
Inimesel on mure ja loogiline et ta küsib esialgu foorumist,ega öhutl/öösel ei juhtu ju midagi.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 19:24 Tsiteeri

Tahad ütlen ausalt.Kui minu autoga oleks selline asi juhtunud,siis eisteks ei oleks mu käsi tõusnud süütevõtit teist korda keerama,rääkimata veel korduvatest käivituskatsetest.
Ja esimese asjana oleks ma selle auto kuskile pädeva töökoja või tuttava garaazi juurde vedanud.

Kui nüüd rihm lendas,siis inimene tegi omale selle korduva starterdamisega ilmselt tõsiselt jama juurde.

Ja lihtsalt hakkab juba kummaline vaatepilt siin foorumis,muud enam ei toimu kui internetipõhine autoremont ja oletused stiilis:Aga mul on täpselt sama jama.
Kui teemaalgatajal on V6 ja oletajal hoopis rida 4

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 19:27 Tsiteeri

tead mis või...peale selle jama juhtumist või noh mootori seiskumist ma proovisin ainult 1 korra käivitada ei maksa rääkida koruvast käivitamisest !
kui sulle teema ei meeldi mis siis topid end siia !

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Tahad ütlen ausalt.Kui minu autoga oleks selline asi juhtunud,siis eisteks ei oleks mu käsi tõusnud süütevõtit teist korda keerama,rääkimata veel korduvatest käivituskatsetest.
Ja esimese asjana oleks ma selle auto kuskile pädeva töökoja või tuttava garaazi juurde vedanud.

Kui nüüd rihm lendas,siis inimene tegi omale selle korduva starterdamisega ilmselt tõsiselt jama juurde.

Ja lihtsalt hakkab juba kummaline vaatepilt siin foorumis,muud enam ei toimu kui internetipõhine autoremont ja oletused stiilis:Aga mul on täpselt sama jama.
Kui teemaalgatajal on V6 ja oletajal hoopis rida 4

No vabandust kui natuke riivasin,ise olen läbi elanud 2.5 V6 diisli veepumba purunemise sõidu ajal ,läks asi koos rihmaga,sai vahetatud rihmad,rullikud,veepump jne,panime asja tööle ja ei olnud mingeid tüsistusi mootil,käis ilusti.

See on loomulik et peale probleemi tekkimist ei tasu käivitada.

speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 19:35 Tsiteeri

ma saan aru jah et ei tohi käivitada aga esimene reaktsioon oli ikkagi proovida, kahjux koheselt ei tulnud pähe et midagi sellist võib olla.:(

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 19:51 Tsiteeri

Oota ilusti ära ja vaatame mis sealt välja tuleb.
Looame parimat,odavaimat.

speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.07 11:32 Tsiteeri

Nonii viga siis masinal käes, masinal ütles üles kõrgsurve pump mis ei ole ka just odav lõbu aga rihmad ja kõik muu on korras.
Läks siiski õnneks et klapid pole pähe jooksnud:):):)

Tänud tartsile :D

badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW

postitati 18.12.07 17:45 Tsiteeri

oli endal kunagi sama jama, kui omasin 2,5 tdi´d, mul oli aint nii, et möödasõidul jäi mootor seisma lambist... õnneks sain mööda ja kohe peale seda suunaga tee äärde... ja läks kõrgsurvepumba aju... sellel mingi tootja kala, et mingi klemm lihtsalt katkeb... tartus aardla tänava lähedal 1 kutt tegi korda 5 kilo... mainis, et on neid palju teinud ja keegi pole tagasi tulnud... suht taibukas vend... ehk on sul sama jama... kuigi paljud väidavad, et targem oleks ikkagi osta uus pump peale, aga mina sain 5 k hakkama + treila muidugi ja nüüdseks on auto ammu juba müüdud...

edu!

A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5 Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
speedest86
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.07 17:51 Tsiteeri

Tsitaat:

oli endal kunagi sama jama, kui omasin 2,5 tdi´d, mul oli aint nii, et möödasõidul jäi mootor seisma lambist... õnneks sain mööda ja kohe peale seda suunaga tee äärde... ja läks kõrgsurvepumba aju... sellel mingi tootja kala, et mingi klemm lihtsalt katkeb... tartus aardla tänava lähedal 1 kutt tegi korda 5 kilo... mainis, et on neid palju teinud ja keegi pole tagasi tulnud... suht taibukas vend... ehk on sul sama jama... kuigi paljud väidavad, et targem oleks ikkagi osta uus pump peale, aga mina sain 5 k hakkama + treila muidugi ja nüüdseks on auto ammu juba müüdud...

aga sa täpselt ei tea kus see aardla tänavas asub, kuna mul on täpselt sama jama et kõrgsurvepumba aju on ära omq pandi arvuti taha ja näitas ainult seda viga kohe, ühesõnaga mulle öeldi jah et uus pump koos ajuga plekkab 15-kilo, aga kui saaks 5-kiloga hakkama oleks mega supper :o:D:cool:

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.5% - SQL: 70.5%]