TuRiK
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI
|
postitati 15.12.07 14:01
|
|
|
a8 kuup2eva seadistamine
kas keegi teab mis moodi saab A8 2000 asta omal! kuup2eva paika panna! kella jaoks nupud on aga kuup2eva n2itab 1998 aasta!
ettetänades
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 15.12.07 15:36
|
|
|
Kas kässari juures nn. karbis "nupud" on? Kui on,siis menüü lahti ja kellaaeg paika,kohe selle all,ka kuupäev ,mille saad siis vastavalt paika
panna. GPS netu?
|
|
|
TuRiK
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI
|
postitati 15.12.07 17:55
|
|
|
on kyll! gps on kah!
|
|
|
|
allar208
huviline
Registreerunud 24.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: 1993 Audi 80 - B4 - 66 kw
|
postitati 20.04.08 18:09
|
|
|
Kuupäev
Endal sama jama.Aku vahetusega viskas kella ja kuupäeva valeks kella sain paika armatuuris olevate nuppudega,aga kuupäeva ei oska - ka seda menüüd ei
oska käivitada. Audi omanik alles mõni nädal olnud ja samuti käib selle vebasto seadistamine selle menüü kaudu,mis mulle samuti tundmatu. Äkki keegi
targem oskab rumalale seletada asja.ettetänades Allar
|
|
|
tuvi66
huviline
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: a8 3,3 02.a
|
postitati 20.04.08 18:34
|
|
|
jah seal käsa juurest saatki kella ja kuupäeva muuta. Vajutad menu nupule siis edasi vaatad näidikute vahele sinna tekkisid kirjad ning sealt valid
selle teise ümmarguse nupuga mida saab keerata ja peale vajutada ja mis asub menu nupu kõrval. Valid siis kõige viimase asja ehk set kellade vahelt ja
siis tulevad uued kirjad sealt valid teise asja ehk clock ja oledki kohal ja sealt edasi juba lihtne ma usun. Set ja clock võivad sul teised olla kuna
ma ei tea mis keeles sul menüü on, aga selle järgi mitmes on menüüs peaks hakkama küll saama.
Ehk oli midagi abi sellest
|
|
|
allar208
huviline
Registreerunud 24.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.08 06:11
|
|
|
Selge sain aru et käskari juurest nuppudega,aga ei saa sellest aru kuidas seda menüüd aktiveerida,olen proovinud igasuguseid kombinatsioone aga mida
ei tule on menüüpilt.ehk keegi viitsib tumedale natuke tetailsemalt seletada.Tänud ette Allar
|
|
|
tuvi66
huviline
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: a8 3,3 02.a
|
postitati 21.04.08 13:00
|
|
|
muidu keskmist kütusekulu jne näed? Kui ei siis kojameeste kangi alumises küljes on nupp, kui korraks vajutad seda siis saad kompuutri displeid välja
ja sisse lülitada.
|
|
|
allar208
huviline
Registreerunud 24.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.08 14:46
|
|
|
Kompuutri displei on nähtav ja kõiki teisi asju ka näen ja oskan vahetada ainult ei oska seda vebasto menüüd aktiveerida käskari juures olevate
nuppudega ei tee midagi.Kas seal olevat menüü nuppu tuleb korraks vajutada või peab teda pikemalt all hoidma,et ta tuleks kompuutrile nähtavale,kuigi
ma tean,et tatöötab,sest kui auto ostsin siis kutt näitas,et sealt saab asju vahetada,aga mina ei oskateda kuidagi aktiivseks teha.olen vist saamatu
veits.
|
|
|