Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: V6 mootori generaatoririhma kulumine (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1177)
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 12.12.07 07:28 Tsiteeri
V6 mootori generaatoririhma kulumine

Tere!

Mure selline, et n2rib 2ra mootori genekarihma v2limise soone esmalt, ja siis hiljem l2heb rihm puruks. Jama hakkas suvel pihta ja nyydseks neljas rihm peal (peale esimest korda pole rihma puruks lasknud, olen ikka enne vahetanud).

Kakkusin siis mootorilt katted maha, ja uurisin mis seal rullikutega toimub. K6ik paistab korras olevat, v2ljaarvatud k6ige ylemine rullik(vist rooliv6imendipumba oma). Sellel tundub l6tk sees olevat ja kangutades kolksub. Mingit muud kahtlast h22lt pole.

PS! Jama hakkas millalgi peale kliimapumba remonti! Ise ma ei usu, et seal misikit valesti - ehk lihtsalt juhus.

Sellest siis kysimus, et ega seda l6tku ei tohiks olla? Mis mind nyyd siis ees ootab? Kas saab remontida, v6i tuleb v2lja vahetada?

Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 12.12.07 08:33 Tsiteeri

Mingit lõtku ei tohi rullikutes olla,järelikult roolivõimu pumba laager läbi.Kliimapumpa pole ise torkinud,kuid pole välistatud,et peale remonti valesti paigaldatud ja viltu jookseb.
Proovi kuidagi võrrelda näit. pingutusrullikuga.
Üldiselt ei tasu sellise asjaga jamada,kuna paljudel on purunev soonrihm põhjustanud hammasrihma purunemise ja siis on asi juba väga paha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 12.12.07 08:42 Tsiteeri

Selge, eks vaatan, mis rooliv6imu pumbaga teha annab. Kliimapumpa remontisin suht korralikus kohas + mees ainult nendega tegelebki. Asus seal Dia autodiagnostika majas. Esimene boks. Aga eks proovin seda ka kontrollida.

Hannes

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 12.12.07 20:46 Tsiteeri

Esimeses postis ju vastasid juba oma probleemile.
Hakkas peale kliimapumba remonti.
Mina olen näinud mõnda üksikut roolivõimu pumpa,mis ei loksuks.Sealt ära viga otsi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 12.12.07 20:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Esimeses postis ju vastasid juba oma probleemile.
Hakkas peale kliimapumba remonti.
Mina olen näinud mõnda üksikut roolivõimu pumpa,mis ei loksuks.Sealt ära viga otsi.

Täpselt nii ta on! Ning see roolivõimu võlli lõtk on tavaliselt nii kerge, et rihm hoiab roolivõimu rihmaratast õigel kohal.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.9% - SQL: 81.1%]