Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: jälle see rihmavahetus (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1176)
jass10
huviline

Registreerunud 05.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.07 21:14 Tsiteeri
jälle see rihmavahetus

TERE, selline mure - mul Tartus, TAK-is rihmavahetuseks aeg kokku lepitud.
mida te soovitate, kas osta endal rihmad, rullikud ja veepump või lasta seda töömeestel teha.
autoks A6 2,8 142kw

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 07.12.07 22:54 Tsiteeri

osta ise ja originaal osad .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
dude112
klubiliige

Registreerunud 07.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B 1.8T, A4 B5, A8 D4, A6 C7

postitati 07.12.07 23:12 Tsiteeri

kui lühikese aja jooksul sull see rihma vahetus olnud on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 08.12.07 09:51 Tsiteeri

Tak auto asub Forssi kõrval ja nad ostavad kohe sealtsamast Forssist enda Audide jupid, niiet üldjuhul vahet pole. Forss müüb ka originaalvaruosa.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 10:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
osta ise ja originaal osad .

Nagu meil ja paljudes muudes kohtades on oma juppidega tunnihinne kallim (just seepärast, et siis kulub palju rohkem aega uurimiseks, et kas see jupp ikka sobib jne) ja pea iga kord tuuakse mingi vale jupp või midagi jääb puudu. Sellisel juhul maksab klient kinni ka puuduoleva seibi (näiteks, kui seda laos ei ole) kohapeale toimetamise ja selle aja mis auto tõstukil niisama seisis.

Lisaks puudub garantii ja kui midagi peaks selle jupiga juhtuma siis on kõik kulud kliendi enda kanda.

Siin foorumis oli alles üks pikk teema sellest kuidas keegi viis kuhugi töökotta oma jupid ning sellega juhtus midagi ja kõokkuvõtteks oli asjaajamist ja maksmist tunduvalt rohkem kui oleks töökojast jupid võtnud.

Meil on näiteks nii, et 80% omatoodud varuosadega on mingeid probleeme, nad kas ei sobi või jäetakse midagi toomata.

Loomulikult teeme erandeid omatoodud varuosadele kui sellele on mõistlik põhjus, näiteks tuuakse mingid tuuning pidurid ja siis näiteks kasutatud käigukastid, mootorid jne.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 08.12.07 10:33 Tsiteeri

ma ütlesin nii sellepärast, et iga töökoda ei pane originaal osi aga rihmad - rullid on sellised asjad mis minuarust PEAVAD olema A-osad. kui töökoda on nõus hankida A-osi siis las ostavad ise kui ei ole nõus siis ma ostakas ise. koht, kus mina oma autot hooldan alati küsib kas ma tahan A või B varuosi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.1% - SQL: 77.9%]