Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: AC autoabi üle Eesti (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 4763)
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 08.10.06 19:42 Tsiteeri
AC autoabi üle Eesti

Mõtlesin ühel päeval Eesti ühest otsast teise sõites (2 x ühel päeval), et mis saab siis, kui keset teed auto otsad annab. Väiksema veaga saaks ise hakkama (liim ja mutrivõti on alati autos olemas :) ). Suurema vea puhul oleks vaja võib-olla äravedu lähima remondikojani või uut rehvi vms.

Kuna klubis on meil abistavaid käsi üle Eesti, siis võiks teha mingi andmebaasi nendest geograafilise asukoha järgi. Sõites näiteks Võrru paned omale kirja klubilas(t)e kontaktid, kelle abi võiksid vajada sellel marsruudil.

Kuna ise liigun Tallinnas oma autoga väga tihti ringi ning tihti-peale jäävad viimased sõidud öö peale, siis pole probleemi kellelegi kütust tuua või natuke vedu teha vms. Sama arvan ka mitme teise kohta, kes ei ütle abiandmisest ära. Hinnas võivad osalised telefoni teel kokku leppida.

Lühidalt - andmebaas klubilistest, kes oleksid nõus teist klubilist häda korral abistama.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.06 20:24 Tsiteeri

Kui sa leiad sellele ideele vastukaja, siis on küll kerge ime. Mina näiteks küll ei viitsi klubikate autosid remontida, enda omadegagi paras peavalu.

Edit: ütleme nii, et võhivõõraste autosid mina suurt remontida ei viitsi. Samas ei ole ma vist kunagi kellegile ei öelnud. Lihtsalt inimlikkuse seisukoha pealt tahaks oma isiklikku elu ka elada.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KarlKlamber
huviline

Registreerunud 05.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.07 11:56 Tsiteeri

Mina olen kahe käega poolt. Alati pole sõpra kusagilt võtta ja ega igas maakohas ei saagi sõpra olla. Autoabile ei tahaks ka miljoneid maksta.

Ja remontimine käib ikka raha eest - pigem liikumasaamine või remondikotta toimetamine on põhiküsimus.

foto ja disainiguru.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Konrad
klubiliige

Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider

postitati 24.02.07 12:00 Tsiteeri

Igati poolt, liigun ka palju mööda Eestit ringi ja kunagi ei või teada kus abi vaja. Pigem suhtleks/arveldaks siis juba klubilistega kui mõne kohaliku jommiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 24.02.07 12:59 Tsiteeri

Mina ka pooldan, sest meie klubilised on tegelikult väga abivalmid. Tuleks ainult välja mõelda, kuidas ja mis kujul see asi välja peaks nägema. Ise olen tänu klubi inimestele paar korda abi saanud ja teate kui hea tunne see on :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 24.02.07 13:10 Tsiteeri

Motorgeek.com saidil on olemas selline asi nagu Motorgeek Map. Kasutajad saavad ennast pikkus- ja laius kraadidega maailma kaardile kanda ja siis on nad seal n.ö. punktidena/täpikestena peal. Kaardil soovitud asupaigas vastavale punktile/täpile klikates saad näha kes sealkandis elab...
AC-l võiks siis olla selline Eesti kaart. Lihtsalt mõte...

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 24.02.07 13:11 Tsiteeri

Olen ka poolt ja tegelikult olen sellist teenust juba kasutanud.
Nimelt dets. alguses oli vaja keset esmaspäeva teine masin käima tõmmata (üksi natuke võimatu ja vabu tuttavaid ei leidnud)... ja olin Saaremaal. Õnneks oli mul interneti võimalus ja sain siit foorumist ühe klubilise tel.nri ja poole tunni pärast sikutaski S4 kaubakuudi käima ning jõudsin juba 17ks koju.
Samuti olen käinud ise klubikaaslast õhtusel ajal männiku karjääri lumevallist välja sikutamas :P

Täpsemat teostamist peaks jah natuke mõtlema ja kaaluma. Kes kauem on siin foorumit jälginud, siis vasakust servast on ehk juba meeles kus kandis keegi tegutseb jne.

Tabel peaks siis olema ehk: kasutajanimi - asukoht(~tegevusraadius) - kontaktnr - (kellaajad, mil võib helistada).
Keila läheduses teele jäädes võib mulle enne 24.00 julgelt helistada, pärast seda juba nii ja naa (kui muud varianti pole, eks tuleksin ka uniselt appi). Tel.nr profiilis :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 24.02.07 16:59 Tsiteeri

Ma ka täitsa selle poolt ja täitsa mõeldav on lunaticˇi poolt välja käidud idee.Ja loomulikult pole vaja kellegil autot kuskil tee peal teisel klubilisel lasta remontida,nagu mõni siin kardab(kui just väga väikese veaga pole tegemist muidugi) vaid näiteks äravedu lähimasse parklasse või teenindusse,kui keegi on kuhugi kinni jäänud või küte otsa saanud jne jne siis miks mitte teist klubilist võimaluse korral aidata.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 24.02.07 17:38 Tsiteeri
tore idee

tallinn 53428654(sander) ja toimetan varuosasid ka kui vaja on midagi.Kui tln midagi autoga peaks juhutma siis aitaks ikka!Sest isegi olen mõnikord sellises essus seisus olnud.
Annan oma panuse

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 24.02.07 18:11 Tsiteeri

Igati pakutud idee poolt.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.07 18:49 Tsiteeri

4 kuud nuputamist ja kõik on poolt!

Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 24.02.07 18:55 Tsiteeri

:cool: idee on iseenesest hea, aga paraku raskesti teostatav.
igas linnas peaks siis vähemalt 2 või 3 sellega nõus olevat klubiliiget, sest alati ei priigi koguaeg ühel ja samal kasutajal aega olla. Hea oleks küll kui saaks selle projekti käima. Siis tekiks kohe suur ja hea tutvusrinkond, nii et ükski Audi mees ei peaks teeäres seisma nukralt.

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 24.02.07 19:01 Tsiteeri

imelik et selle pääle ennem keegi pole tulnud:o
et jah ,siin voiks nendele liikmetele graafik olla,et saavad ära märkida,kunas hädalisel on mõtet antud isikule helistada.alati ju aega ei ole.tegelt ise tunnen isegi aitamisest rohkem röömu voibolla kui abisaaja;) tunne, nagu keegi kuskil ikka vajab sind hehe:D

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 24.02.07 19:45 Tsiteeri

Mina ka võõraid autosid ei remondi !
Kuigi olen väga tihti pikalt õhtuti oma karaasis kellegi teise auto kallal.
Kehtib sama nagu Maku mainis, puht inimlik elu vajab ka elamist.
Ja tee pealt ära vedamistest võiks rääkida kohe väga palju, on ka nii olnud et keegi teine ei saa ju järgi tulla ??? aga salatakse et tema nelja veolisele on isegi traktoriga raske ligi pääseda ja neidki on välja veetud. Seega abistatud küll ja küll.

Aga sotsialismus on otsa saanud ! siis oli suhtumine teine. ole hea aita auto jäi tee peale ja alati said tasuta abi sest teenel oli väärtus.
Aga täna on kapitalismus päral ja helistad kellegile.
kuuled taustal hääli oo täna saab pappi
kurdad,et aita auto jäi tee peale ja saad umbes sellise vastuse. Tahad oma autot ma toon ta sulle koju maksa pool auto hinda või ei tahagi autot ??Seega arvan et ei käivitu kapitalismis selline asi uppuja päästmine on ainult tema enda mure, kui oled inimene on ka sõpru ja pole seda teemat vaja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 24.02.07 19:58 Tsiteeri

mõte on küll hea aga kujutate nüüd seda pilti ette ka või kui keegi suvaline nr helistab sulle ntx südaöö paiku ja kutsub sind kuskile metsavahele appi et ma ei tea bens sai otsa ja nüüd hädas ja tutvustab end kui kedagi Riho Ratas´t AC foorumist ja vajab abi

minu ei tekiks küll mingit mõtet sinna kohale sõita ja abi pakkuma minna

kus krt mina tean mis tegelane see seal abi vajab...?
pärast järgmine päev vedelen kuskil reanimatsioonis ja vaakun hinge ning keegi sai endale uue auto või mis iganes.

esmalt ma leian et kui muidu tuttavaid sõpru ei ole siis tuleb käia klubi üritustel ja end AC seltskonnas tuttavaks teha ja siis lõpuks kui keegi annab oma nr et helista kui midagi vaja siis saan ma asjast aru juba

ja siis kui ka ntx keskööl telefon heliseb siis tead/näed kes helistab ja siis on ka kindlam tunne appi minna, tuttavat ikka aitad ju :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 24.02.07 23:29 Tsiteeri

Mina arvan ka, et suvalisi tüüpe keset ööd abistama ei tõtta. Kellega koos kas kõrtsis või mõne muu laua taga viina võetud või piipu tõmmatud - alati aitan kui midagi ees ei ole.

Antud idee toimimisest - valdavalt ei tööta ilma isiklike tutvusteta. Küll aga kui AC saavutab mingil hetkel juriidiliselt aktsepteeritava staatuse (MTÜ), siis võiks teha mingi diili Eesti Autoklubiga, et nt. liikmemaksu maksvad AC-lased saavad ka EAK liikmelisuse.

Seni aga soovitan - vaadake üle EAK pakutav. Suhteliselt minimaalse hinna eest saad Eesti teedel tasuta autoabi (küll piiratud arv kordi aastas) ja muidu soodustusi.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 11:46 Tsiteeri

Üldiselt pooldan. Remontima peab ikka igaüks ise aga paarkümmne km raadiuses võiks sikutada küll. Seda loomulikult siis kui tel. sees on. Kui sees ei ole siis magan.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 25.02.07 17:01 Tsiteeri

selle üle peab küll kõvasti pead murdma,kuidas see asi tööle saada.Sest kui siia foorumisse lihtsalt tel. ja kontakt andmed panna ja mingid pätid seda ära kasutama hakkavad on jama kui palju.Sest kust ma tean,et helistaja üldse AC liige on ja pärast appi minemist kuhugi metsavahele mind järgmine päev kuskilt kraavist ilma autota ei leita ???:o
Mõte ise enesest hea aga aga.....päris võõrale kuhugi nurga taha ikka appi minna ei julge,eriti mingi keset ööd.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 17:29 Tsiteeri

Mõte suht hea kuid nagu öeldud vajab veel läbimõtlemist ja paika panemist...
Siiamaani kes mind leidnud on olen ka aidanud ja aitan ka võimaluse korral edaspidi. Mõningal määral liitun eeskõnelejate arvamusega, et oma elu on ka olemas kuid vahest on lihtsalt kellelgi olukord niivõrd halb, et muud ei jää üle lihtsalt kui küsida abi mujalt, küsida võib alati :)

-markus-
huviline

Registreerunud 28.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 Avant

postitati 25.02.07 18:27 Tsiteeri

Ladaklubis toimib selline asi wap-i kaudu. Foorumis antakse teada ühele tegelasele, kes kus ja mida aidata saab, ja siis see tegelane muudkui täiendab wap-i lehel abistajate nimekirja. Kahjuks tõesti, võivad seda lehekülge oma telefoniga vaadata ka igasuguseid sergeid ja vasjad...

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 18:47 Tsiteeri

Ladaklubis...:D

Ma ise arvan, et reaalselt ei hakka see süsteem kunagi töötama. Igal juhul teepeale jäädes loodan enne sõprade/tuttavate või siis profesionaalsele abile. Ma tahaks näha inimest, kes tööpäeva öösel mingi 3 ajal hakkab kuhugi võssa, suvalisele inimesele, appi minema - ei usu, et keegi reaalselt seda ka teeks...!

Lisaks risk, kui kahtlased tegelased sellest teada saavad, siis oleks foorimis see koht ju nagu kataloog - valid auto välja, kutsud veel endale sobivasse kohta kohale ning voilaa. Sa ju tuled auto ja koos võtmetega, midagi lihtsamat annab välja mõelda...

Mind kutsutakse pidevalt kuhugi välja, aga enamus saavad korvi, ka tuttavad - mida ma teepeal suudan autoga teha!? Suht midagi. Treila järgi ja töökotta, siis vaatame alles. Nu kui kütus saab otsa, siis on see 100% OMA VIGA(kui ei ole tehniline rike) ning siis tegele ise oma lollusega!!!

Seega minuarust 99,9% mõttetu teema/idee, töötaks vaid aususe korral aga see on võimatu...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Ladaklubis...:D

Ma ise arvan, et reaalselt ei hakka see süsteem kunagi töötama. Igal juhul teepeale jäädes loodan enne sõprade/tuttavate või siis profesionaalsele abile. Ma tahaks näha inimest, kes tööpäeva öösel mingi 3 ajal hakkab kuhugi võssa, suvalisele inimesele, appi minema - ei usu, et keegi reaalselt seda ka teeks...!

Lisaks risk, kui kahtlased tegelased sellest teada saavad, siis oleks foorimis see koht ju nagu kataloog - valid auto välja, kutsud veel endale sobivasse kohta kohale ning voilaa. Sa ju tuled auto ja koos võtmetega, midagi lihtsamat annab välja mõelda...

Mind kutsutakse pidevalt kuhugi välja, aga enamus saavad korvi, ka tuttavad - mida ma teepeal suudan autoga teha!? Suht midagi. Treila järgi ja töökotta, siis vaatame alles. Nu kui kütus saab otsa, siis on see 100% OMA VIGA(kui ei ole tehniline rike) ning siis tegele ise oma lollusega!!!

Seega minuarust 99,9% mõttetu teema/idee, töötaks vaid aususe korral aga see on võimatu...

täiesti nöus juksiga, et see ei hakaks toimima ja loodaks pigem oma tuttavatele ja söpradele.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.02.07 19:50 Tsiteeri

Ok! Pajatan kah siis sellekohase maili, mida arvasin et ei hakka kirjutama.

Tuttavaid olen võimalusel ja vabat aega leides alati üritanud aidata, kurat teab kuna endal võib abi vaja minna. Mingi aasta tagasi juhtus, et minu möla peale siin foorumis suvatseski keegi minu jaoks suhtkoht võõras tegelane mulle helistada, et ei oska kellelegi helistada jne. Vedeles paarkümmend kilomeetrit Tartust Võru poole maanteel ja ei saanud aru, mis autol viga. Kuna endal suht miskit tarka teha hetkel polnud, sai siis "appi" sõidetud.
Mis olid selle teo tulemused:
1. tegelane ei suvatsenud aru saada, et tal bensiin lihtsalt otsas, ma oleks visanud lihtsalt bensiini ja lehtri autosse ja asi korras
2. tegelasel polnud puksiirtrossi.
3. pukseerides mingi 70km/h juures käis äkki taga pauk kerest läbi, hoidsin ühtlast kiirust ja 2sec pärast käis raks minu kärukonksu otsa. Kodanik oli lihtsalt pulli pärast "üritanud" autot käiguga käima ajada, esimene raks oli purunenud puksiirköis ja teine raks see, et auto sai mingi tilga bensiini kätte ja kutt "unustas" sidurit ja pidurit uuesti kasutada - auto tegi väikse tõmbe ja väike koks kärukonksu otsa. s*ta ajas keema, aga esialgu hoidsin keelt hammaste taga. autosse oli mul jäänud teine köis, mille olin teise auto pagassi viskamiseks mingi hetk tagasi ostnud, tõmbamine jätkus.
4. bensiinijaama jõudes käis läbi teine raks auto kerest... NO MIDA V%/¤&¤&%!#/)!!!UUU :mad: Sinna läks siis minu teine tross, kuna selle oli ta suutnud endale ratta alla sõita :mad:
5. bensiinijaamas osteti viimase sendini endale bensiin paaki.
6. sai vennalt juba suht vihaselt küsitud, et mismoodi lahendame kaks katkist köit ja minu vaevatasu selle vabandage väga kepi eest.
Sai antud kontaktandmed konto numbrid ja telefoni numbrid jne. Igatahes fooruminimi, mis kuulsin jäi ilmselt valesti meelde ja ei leidnud sellist ega sellelähedast. Telefoni number oli mingil hetkel igaveseks suletud ja pidu läbi.

Tegele veel mingisugustega, kes autodest s*ttagi ei jaga ;) Kulu poole pealt on suht suva, lihtsalt õppetund oli hea, et suvalised, kellega pole suhelnud või mingeid diile teinud või koos joonud käigu pikalt :D

Ja Sina kodanik, kui Sulle ma meenun ja sa seda teksti siin loed, siis lase endale igaks juhuks kuul pähe, nii on kõigile ohutum :cool:

Hea auto on palju autosid...
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 26.02.07 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ok! Pajatan kah siis sellekohase maili, mida arvasin et ei hakka kirjutama.

Tuttavaid olen võimalusel ja vabat aega leides alati üritanud aidata, kurat teab kuna endal võib abi vaja minna. Mingi aasta tagasi juhtus, et minu möla peale siin foorumis suvatseski keegi minu jaoks suhtkoht võõras tegelane mulle helistada, et ei oska kellelegi helistada jne. Vedeles paarkümmend kilomeetrit Tartust Võru poole maanteel ja ei saanud aru, mis autol viga. Kuna endal suht miskit tarka teha hetkel polnud, sai siis "appi" sõidetud.
Mis olid selle teo tulemused:
1. tegelane ei suvatsenud aru saada, et tal bensiin lihtsalt otsas, ma oleks visanud lihtsalt bensiini ja lehtri autosse ja asi korras
2. tegelasel polnud puksiirtrossi.
3. pukseerides mingi 70km/h juures käis äkki taga pauk kerest läbi, hoidsin ühtlast kiirust ja 2sec pärast käis raks minu kärukonksu otsa. Kodanik oli lihtsalt pulli pärast "üritanud" autot käiguga käima ajada, esimene raks oli purunenud puksiirköis ja teine raks see, et auto sai mingi tilga bensiini kätte ja kutt "unustas" sidurit ja pidurit uuesti kasutada - auto tegi väikse tõmbe ja väike koks kärukonksu otsa. s*ta ajas keema, aga esialgu hoidsin keelt hammaste taga. autosse oli mul jäänud teine köis, mille olin teise auto pagassi viskamiseks mingi hetk tagasi ostnud, tõmbamine jätkus.
4. bensiinijaama jõudes käis läbi teine raks auto kerest... NO MIDA V%/¤&¤&%!#/)!!!UUU :mad: Sinna läks siis minu teine tross, kuna selle oli ta suutnud endale ratta alla sõita :mad:
5. bensiinijaamas osteti viimase sendini endale bensiin paaki.
6. sai vennalt juba suht vihaselt küsitud, et mismoodi lahendame kaks katkist köit ja minu vaevatasu selle vabandage väga kepi eest.
Sai antud kontaktandmed konto numbrid ja telefoni numbrid jne. Igatahes fooruminimi, mis kuulsin jäi ilmselt valesti meelde ja ei leidnud sellist ega sellelähedast. Telefoni number oli mingil hetkel igaveseks suletud ja pidu läbi.

Tegele veel mingisugustega, kes autodest s*ttagi ei jaga ;) Kulu poole pealt on suht suva, lihtsalt õppetund oli hea, et suvalised, kellega pole suhelnud või mingeid diile teinud või koos joonud käigu pikalt :D

Ja Sina kodanik, kui Sulle ma meenun ja sa seda teksti siin loed, siis lase endale igaks juhuks kuul pähe, nii on kõigile ohutum :cool:

Jaaah, tuttav tunne, olen isegi kogu abistamisi ise kinni maksnud ning sellepeale ei saa midagi muud öelda kui, et ÜKSKI HEATEGU EI JÄÄ KARISTAMATA :P.
Aga tuttavaid klubilisi proovin ikka aidata.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.07 14:28 Tsiteeri

täitsa nõus sellega, et see süsteem väga ei toida! Asi suuresti ikkagi usalduses...

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.9% - SQL: 62.1%]