Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 3,7Q käivitumine ja suremine (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 856)
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 30.11.07 11:08 Tsiteeri
A8 3,7Q käivitumine ja suremine

Lugu siis selline, et vahel (viimasel ajal iga päev) esimesel käivitamisel ei jää mootor tööle. Mingi 1-2 seki pärast sureb välja. Ja üksikud korrad on ka tühikäigul kohal seistes välja surnud. Lugesin siin erinevaid teemasi imode kohta, aga kas immo juba pikalt töötanud mootori ka võib välja suretada? Ja teistes teemades juttu olnud kollasest immo tule vilkumisest pole halligi. süüdet sisse pannes kustub ilusasti ära mingi 3-5 seki jooksul ja ei vilgu miskit. Ma nüüd õieti ei mäleta, aga tundub, et tavaliselt on ta seda pulli teinud tühjema paagiga. Vahel süüdet sisse pannes ja käivitades on kosta ka tagaistme kandist mingit mulinat. Äkki mure kahe paagi ja vähese kütusega - nägin siis sellise mure teemat kah... Või on veel mingi võimalik tüüpviga? Tean jah, et peaks diagnostikasse minema, aga aeg on mul alles kolmapäevaks, ees aga pikem sõit...

Auto siis A8 3,7 autom, 96 quattro

Tänud ette kõigile

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 30.11.07 11:40 Tsiteeri

mul sama mudel. on kah niiviisi välja surnud (salaja foori taga näiteks, kõik sõidavad minema, mina tallan lolli näoga gaasi, auto paigal:D). Iga kord viskas katalüsaatori tule põlema! Ilmselt oli (on) mingi kamm sellega. Kuna enam pole seda juhtunud (peale auto soetamist trikitas), siis ei hakanud ka põhjust otsima.

(püsin teemaga kursis)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 30.11.07 14:39 Tsiteeri

See mulin tagant on normaalne nähe. 2 paagi vahel on veel üks pump,mis "balansib" kütust. Vähese kütuse viga olla küll ei tohiks, kui sa just kogu aeg põleva tulega ringi ei sõida. Olen ise nii täis,kui ka tühjema paagiga sõitnud--pole vahet. Mulksub hommikuti käima pannes no ütleme ,et kogu aeg;)

Pigem pakuks kah seda kati või anduri viga. Diagnostika ja eks siis uurime edasi:)

EDIT: Mulle tundub, et Audi katalüsaatorid ongi sellised, "poolkõvad". Tangin küll Nestest 98-sat aga vahest lööb jälle põlema. (Mul on nn. mootori kollane tuli,mitte CAD)
Näitab mingit kati viga ja kui ära kustutad siis ok.Paari nädalapärast võid süttimist jälle oodata. Spetsid soovitavad "eirata", kuna mingit erilist viga küll andma ei pidanud. Ennustasid "koorepaksu pealt" halba kütust.Ei tea,eks vaatab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 30.11.07 19:44 Tsiteeri

Teema algatajale.
Suht suure tõenäosusega peab puhastama drosselklapi ja sellele ehk uuesti algseade tegema.
Veel üks võimalus on lisaõhu leke .
Kolmas ja kõige valusam variant-õhulugeja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 30.11.07 19:48 Tsiteeri

Tsitaat:

EDIT: Mulle tundub, et Audi katalüsaatorid ongi sellised, "poolkõvad". Tangin küll Nestest 98-sat aga vahest lööb jälle põlema. (Mul on nn. mootori kollane tuli,mitte CAD)
Näitab mingit kati viga ja kui ära kustutad siis ok.Paari nädalapärast võid süttimist jälle oodata. Spetsid soovitavad "eirata", kuna mingit erilist viga küll andma ei pidanud. Ennustasid "koorepaksu pealt" halba kütust.Ei tea,eks vaatab.

See kati viga on eriti ablas siis tekkima kui autoga sõidetakse pidevalt lühikesi otsi ntx.Lihtsalt kat ei suuda ennast mingil hetkel enam puhastada.Teine võimalus on ikkagi konstanteerida katalüsaatorite surm,ning käituda edasi vastavalt vajadusele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.8% - SQL: 84.2%]