Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php on line 48

Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/database.interface.php on line 33

Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $name is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 93

Deprecated: Optional parameter $pass declared before required parameter $fid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1056

Deprecated: Optional parameter $user declared before required parameter $tid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 146

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 147

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 155

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 890
Eesti Audi Klubi foorum - bassik�lari ja v�imu paigaldamine
Foorum Kodulehek�lg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehek�lje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: bassik�lari ja v�imu paigaldamine (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 3414)
toomas11
huviline

Registreerunud 03.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.04 22:22 Tsiteeri
bassik�lari ja v�imu paigaldamine

Kas keegi teaks m�nda lehek�lge,kus oleks �petust bassik�lari ja v�imu paigaldamise kohta.... veel parem kui ka m�ned pildid juures.N�iteks kui keegi on ise teinud midagi ja siis oma tegemised ka kirja pannud. Abi oleks h�dasti vaja kuna ise olen �pris algaja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 03.02.04 22:26 Tsiteeri

�kki leiad siit miskit ---> http://www.zone.ee/salupa/

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
toomas11
huviline

Registreerunud 03.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.04 20:42 Tsiteeri

suured t�nud ! Kui kellegil veel mingeid linke juhtub olema siis andke teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 85kw '94

postitati 05.02.04 08:44 Tsiteeri

http://www.bcae1.com/

ole elektriga hoolas, �ra kaitsmeid unusta. �ra pane mingit niiti kaabliks.

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Driver
postitus�iguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 01.03.04 16:22 Tsiteeri

http://www.bcae1.com/

ole elektriga hoolas, �ra kaitsmeid unusta. �ra pane mingit niiti kaabliks.

tundub p�ris tark jutt olevat!
keegi eesti keelde ei viitsi t�lkida ve:P

eesti keeles pole midagi nii �petlikku olemas ve?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 85kw '94

postitati 01.03.04 17:39 Tsiteeri

www.hvc.ee
sri foorumis v�ga palju juttu selelst:)

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 02.03.04 07:01 Tsiteeri

Siin on paar pilti ja natuke juttu kasti ehitamisest, mille ma tegin KA v�istluse jaoks umbes aasta tagasi. Eriti p�hjaliku juttu ei ole, aga mingi h�guse �levaate saab k�ll asjast.

24 tundi p�evas ... 24 �llepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.04 15:49 Tsiteeri

to:siiim

ja �igustas siis see kasti tegemine ennast sai siis hea v�i?

et tegi nagu head h��lt siis jah?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.04 17:27 Tsiteeri

Ise olen rahul. :)
Aga v�istluse tulemust isegi ei m�leta. Esimese 5 sekka ei mahtunud vist.
Eks sellisele k�larile kasti ehitamine oli rohkem �nnem�ng, kuna thiele-small parameetreid ei olnud kusagilt v�tta ja endam��detud olid kuidagi kahtlased, kuna igakord tulid erinevad v��rtused. :D
Muidu kasti klaviteet �pris korralik(seest vaigu ja liiva seguga j�id seinad p��ris tugevaks). Kui korraliku elemendi sisse saaks ja korralikult �ra ka h��lestaks siis saaks rohkemgi asja sellest.
Hetkel on asi kasutuses toas arvuti taga.

Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.04 18:50 Tsiteeri

mul kast n��d p�him�tteliselt sama sugune ja teeb p�ris head h��lt k�ll:D ja kui veel seljatugi alla lasta siis ...:D

ma pole ainult seest vaiguga teinud ja k�lar asub kald seinal ja n�oga salongi poole

polstriks on 3cm porolon ja kasti materjal on 22mm vineer ja toruava on 100mm
kast ise sai ca 55-60L

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 14.03.04 17:23 Tsiteeri

Ise ei n�e mingit vajadust kasti seespoolt lisaks vaiguga �le t�mmata.

Kui kast on piisavalt paksust materjalist tehtud ja pole teab mis ime m��tmetega, ning k�ik seinad on sirged (siis mitte mingi a' la painutatav vineer vms), saab ilma hakkama ja kahtlen s�gavalt vaigu effektiivuses tavakuulamise juures.

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.04 21:17 Tsiteeri

aga oskab keegi �elda sellist asja veel et kuda pidi see bassikas paremini m�ngiks kas n�oga salongi poole(nagu mul praegu on) v�i peaks ta olema just n�oga luugi poole?

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.04 21:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Driver
aga oskab keegi �elda sellist asja veel et kuda pidi see bassikas paremini m�ngiks kas n�oga salongi poole(nagu mul praegu on) v�i peaks ta olema just n�oga luugi poole?

Selle saad teada ainult proovimise teel. V�ta kast ja proovi k�ike v�imalusi mis p�he tulevad ning kuidas kas liikuma annab. Oma k�rv on kuningas, ning l�puks oled ikkagi Sina see kes asja kuulama hakkab.

Loomulikult v�id proovida ka nii nagu Ranzil oli. Element nn. viltu ja m�ngima vastu teist pagassi seina. Temal toimis asi nii paremini, kuid see ei ole seadusp�ra.

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marcopolo
huviline

Registreerunud 07.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2,6 V6 96

postitati 14.03.04 22:21 Tsiteeri

to lynx: a kuidas sul endal need paigutatud on? Ise olen otsind mitut varianti ning tulemus on see et peab vist suusakoti augu vist woofri jaoks �mber ehitama!

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.04 08:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja marcopolo
to lynx: a kuidas sul endal need paigutatud on? Ise olen otsind mitut varianti ning tulemus on see et peab vist suusakoti augu vist woofri jaoks �mber ehitama!

lase fantaasial lennata!:)

Kuid kuna b3 on supaka ehitamise jaoks suhteliselt kapriisne olend, siis imo ilma l�hkumiseta see asi ei m��du.

Endal autos olen �ldjoones kolme eri var. kasutanud ja neid siin hetkel k�ike iseloomustama ei hakka (v�imalik, et �ksp�ev lugejate autode all).
Kuid parima tulemuse on siiski andnud see, kuid element salongi m�ngib (bandbassi puhul siis inverterid).

Suusaluugiga on see point, et �ldjoones oleks soovitav sellisel juhul, et element oleks �mber korralikult pagassist eraldatud.

vot nii! :)

siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.04 09:22 Tsiteeri

Vaigul on ikka natuke positiivseid omadusi. Seda v�hemalt minu kasti puhul.

Esiteks selle p�rast, et kasutasin materjalina saepuruplaati, mis ei ole �ksi k�ige j�igem. Ja sisemise toestuse asemel pidasin seekord paremaks seintetugevdajaks vaigu ja liiva segu.

Teiseks kuna ma seinu omavahel enne kokkukruvimist kokku ei liiminud, siis kindlustab vaik hermeetilisuse ja tugevuse. Samas ei pidanud v�ga palju kruvisid panema.

Selle vaiguga sai v�ga h�sti ka inverter kinni pandud, ilma et oleks pidanud kruvisid kasutama.

Loomulikult saab kasti ka ilma sellise vaigu ja liivata v�ga korralikult teha, aga minu jaoks oli see variant lihtsalt palju kergem ja v�hem t��mahukas (kuigi aega l�heb l�ppkokkuv�ttes rohkem, kuna asi vajab kuivamiseks aega). ;)

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.04 22:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja siiim
Vaigul on ikka natuke positiivseid omadusi. Seda v�hemalt minu kasti puhul.

Esiteks selle p�rast, et kasutasin materjalina saepuruplaati, mis ei ole �ksi k�ige j�igem. Ja sisemise toestuse asemel pidasin seekord paremaks seintetugevdajaks vaigu ja liiva segu.

Teiseks kuna ma seinu omavahel enne kokkukruvimist kokku ei liiminud, siis kindlustab vaik hermeetilisuse ja tugevuse. Samas ei pidanud v�ga palju kruvisid panema.

Selle vaiguga sai v�ga h�sti ka inverter kinni pandud, ilma et oleks pidanud kruvisid kasutama.

Loomulikult saab kasti ka ilma sellise vaigu ja liivata v�ga korralikult teha, aga minu jaoks oli see variant lihtsalt palju kergem ja v�hem t��mahukas (kuigi aega l�heb l�ppkokkuv�ttes rohkem, kuna asi vajab kuivamiseks aega). ;)

Mis puutub aega, siis vaik kuivab way kiiremini kui PVA. Korduvalt testitud.

siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.04 09:11 Tsiteeri

Ei asi selles et kui PVA-ga liimin, siis saan kasti kinni kruvida kohe, aga selle vaiguga peab igat serva �kshaaval tegema ja l�ppkokkuv�ttes on ajakulu kuivamisele p�ris suur. T��d k�ll v�he aga aega l�heb palju.

Samas peaks selle liimimisega ka proovima. Siis on hea v�rrelda kumb parem ja kumb mugavam.

Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.04 12:53 Tsiteeri

mina olen k�ikidele kastidele mis ehitanud olen liitekohtade vahele silikooni pannud!

on see mingi v�ga vale l�ke v�i?

on seal vahet kas on liimitud v�i siis silikooniga pandud?

siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.04 15:03 Tsiteeri

Silikonist eralduvad aurud m�juvad k�larile halvasti. Aga kui lased silikonil korralikult �ra kuivada enne k�lari sissepanemist, siis on asjast kasu ikka natuke.

Tee uus teema

Mine lehek�lje l�ppu

XMB Audi Club Edition
T�iendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[P�ringuid: 20]
[PHP: 54.2% - SQL: 45.8%]