Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
|
Kiiruse ületamine öösel(politsei video)
Juhtus siis selline asi, et ületasin Pärnu mnt peal kiirust, nimelt sõitsin öösel kell kaks 135 +/- 4 ja politsei pidas mind kinni ja näitas videot,
et oli ületanud kiirust ja see oli ka ainuke tõend vms, aga seal videol olid ainult minu auto tuled ja kui kiiresti auto sõitis. Olin muidugi kõige
nõus, et ületasin ja olen süüdi. Trahv küll nüüdseks juba käes ja makstud. Aga oleks selline küsimus, et seal videol olid ainult minu auto tuled ei
numbrit ega mitte midagi muud, ainult tuled. Kas näiteks, kui ma ei oleks sellele protokollile alla kirjutanud, kas nad oleks saanud mulle siis ültse
mingit trahvi teha saanud, sest et ma võinud ju öelda, et see polnud mina ja võis keegi teine olla. Lihtsalt küsin, sest üks sõber rääkis, et oleks
võinud nad lihtsalt pikalt saata ja edasi minna.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Milles küsimus on? Rikkusid seadust - rikkusid! Ole siis mees ja tunnista seda. Mis sa tühja vaevad oma pead..
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
siis kui filmijad/kiirusemõõtjad sind kinni pidasid, siis ei ole see video tegelikult enam olulinegi.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Viimasel ajal praktiseerib miilits massilisemalt nn tunnistaja ülekuulamise protokolli alusel vormistatavaid väärteoprotokolle. Igal juhul
vormistatakse vastavalt rikkumisele ka otsus kas siis kiirmenetluse korras (kohapeal määratakse trahvisumma) või üldmenetluse korras (reeglina tehakse
seda siis kui rikkumine ei ole väga konkreetne või juht ei ole nõus rikkumist omaks võtma.
Kõik need otsused on võimalik vaidlustada halduskohtus (igal otsusel on oma vaidlustamistähtaeg mis peab olema kirjas otsusel, tavaliselt on see 15
päeva) ja kui miilitsal otseseid tõendeid pole siis väga tõenäoliselt ei tarvitse otsus miilitsa jaoks positiivne olla. Videosalvestus peaks olema
siiski üsna kaalukas tõendusmaterjal ka juhul kui numbrit otseselt näha ei ole.
Edit: kui ikka oli konkreetne rikkumine ja miilits asja menetlemisel mingeid väga räigeid vigu ei teinud siis ma ka ei näe erilist põhjust
peavaevusteks.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
|
Ma tean, et rikkusin, ega ma neile vastu ei vaielnudki aga lihtsalt üks sõber hakkas ajama, et nad poleks saanud midagi teha. Siis lihtsalt tekkis
selline küsimus.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Alo19
Ma tean, et rikkusin, ega ma neile vastu ei vaielnudki aga lihtsalt üks sõber hakkas ajama, et nad poleks saanud midagi teha. Siis lihtsalt tekkis
selline küsimus. |
sõbral soovitaks tutvuda seadusandlusega sel juhul
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
|
tegelikult oleks sa võinud asja vaidlustada, ja halduskohus oleks võinud ka positiivse otuse sinu jaoks tekitada - põhjuseks oleks olnud et pollarid
ei suuda tõestada.
Mul oli nimelt nimelt kunagi case, kus auto pätsati ära, videolindil oli kõik näha jne, pätid saadi ka kätte muude casedega seoses ja mulle selgitasid
kodanikud mendid et ei suudeta tõestada, sick 
Võimalik et Rahumäe mendid olid lihtsalt luuserid ja jobud, a mine tea - ma olen igastahes "vihane", olgugi et auto sain 20 min pärast kätte.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sileem11
tegelikult oleks sa võinud asja vaidlustada, ja halduskohus oleks võinud ka positiivse otuse sinu jaoks tekitada - põhjuseks oleks olnud et pollarid
ei suuda tõestada. |
teise ametniku ütlused ja taadeldud mõõtevahendi näit - tõestatud
Mul oli nimelt nimelt kunagi case, kus auto pätsati ära, videolindil oli kõik näha jne, pätid saadi ka kätte muude casedega seoses ja mulle selgitasid
kodanikud mendid et ei suudeta tõestada, sick  |
tõestada ei suudeta mida, et just nemad roolis olid?
kui kohe kätte ei saa ja videolt juhti tuvastada ei suuda, siis tõesti, aga kui sind kohe kohapeal kinni peetakse, siis ei ole sul midagi kobiseda
enam
Võimalik et Rahumäe mendid olid lihtsalt luuserid ja jobud, a mine tea - ma olen igastahes "vihane", olgugi et auto sain 20 min pärast kätte.
|
selliste väljenditega soovitaks sul peegli ees "laiata"
nothing personal, aga sinusugused "seadust tundvad" tegelased ajavad öökima juba, kõigil on tarkust ülearugi, küsiks sinugi käest, et kas sa näiteks
tead, mis seaduse alusel politsei sulle üldse protokolli koostab?
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Kas nii ongi õige? Et tegin küll, a krt ei tahaks maksta ja üritaks ikka hiilida kõrvale? Ma saaks kogu sellest teemast siin aru kui sa poleks süüdi
olnud.
Mis inimesed te olete, et kõigest kõrvale hiilite ja vassite ja valetate kah veel võibolla?
Nõmedus ruulib?
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
|
Kes oli see tuntud poliitik, kes hiljuti kiiruseületamiselt õigeks mõisteti, kuna mingisugune kleeps olevat olnud stalkeril puudu? alati on võimalik
välja vingerdada...
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
|
ado
huviline
Registreerunud 17.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
kus nüüd tulid meeletud vandid laiama
see on loomulik, et kui kihutada siis tuleb ka trahvi maksta(isegi hea kui ainult trahvipiletiga kihutamine lõppeb, eksju?)
küsimus on selles, et kuidas on võimalik, et ametnik näitab mulle kaht helendavat täpikest pimeduses kusagilt pildilt või ekraanilt ja püüab selgeks
teha, et see ilmtingimata mina pean olema??
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Põhimõte on lihtne, kui täna vingerdad kõrvale, siis saad järgmisel korral vahet pole mille eest maksimumi ilma silma pilgutamata jne.jne.jne, kuni
sul tekib tahtmine ainult ühistransporti kasutada 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real1
Kes oli see tuntud poliitik, kes hiljuti kiiruseületamiselt õigeks mõisteti, kuna mingisugune kleeps olevat olnud stalkeril puudu? alati on võimalik
välja vingerdada... |
See on eesmärk ja elustiil? Nii peabki elama?
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|