Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  8
Autor:
Pealkiri: Mida imelikku olete oma autost leidnud (Vastuseid: 197 | Vaatamisi: 40612)
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 20.11.07 18:48 Tsiteeri
Mida imelikku olete oma autost leidnud

Teema siis selline, et automakk hakkas igast august läbisõites krabisema (vahest jäi täitsa vait) mõtlesin , et kakun lahti, äkki mingi halb ühendus.
Esimene üllatus oli ''makk koliseb'' siis ta pritsis mulle natuke pappi :D 1.61 eurot (sellest üks eurone kaks 20 sendis üks 10 sendine ja üks 1sendine ja üks mark).
Peale nende eemaldamist probleem kadus :cool:

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
egert20
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.07 19:22 Tsiteeri

oma esimese koristusega tuli välja paki jagu auto piltitega autokaarte,kuid mitte ükski neist polnud audi:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 20.11.07 19:40 Tsiteeri

Eelmisel autol armatuuri välja võttes leidsin sealt vahelt süstla(koos nõelaga):O ja kammi :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 20.11.07 19:56 Tsiteeri

Paistab et mul veab kasutatud kondoomidega. Nimelt kui hakkasin autole uut värvi peale panema, siis autot lahti võttes leidsin tagant istme alt 2 kasutatud kondoomi ja suitsupaki :)
Samuti olen töö autot koristades leidnud ka esimese mati alt kondoomi:D (auto ei ole kogu aeg minu kasutuses olnud).
Kuna olen ameti poolest elektrik, siis oli minu jaoks kõige imelikum leida elektrikilbist kondoom:o

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 20.11.07 20:03 Tsiteeri

eks leidub veidrike ,kes proovivad jalgrattaga ühtesse astuda.eestis on siis kangemad mehed ja vägistavad voolukappe.kas kummikuid või kummimati ei olnud kilbi ees maas?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 20.11.07 20:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pontu
eks leidub veidrike ,kes proovivad jalgrattaga ühtesse astuda.eestis on siis kangemad mehed ja vägistavad voolukappe.kas kummikuid või kummimati ei olnud kilbi ees maas?:D

Kummimatti ei olnud, aga kummikud olid meetri kaugusel :D

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.07 21:34 Tsiteeri

Enda masinast ei meenu, et miskit imelikku oleks leidnud, kuid installides klientide autodesse asju, on sealt ikka kõiksugu asju välja tulnud.
Tiba üle 10 euro (2 eurosed ning mõned väiksemad mündid), tuhatopsi alt 100.- + erinevate tagaistmete alt krooniseid münte + suuremas koguses M&M ja muid komme, S8 CD-BOXi alt 7 CD plaati millest kaks ime kombel isegi veel töötasid (kõik olid tegelt täiesti kriibitud), samamoodi olen leidnud CD plaate kindalaegaste tagant ning ühest masinast kinda laeka tagant kruvikeerajate otste komplekti :D hetkel muud huvitavat ei meenugi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kaharm
huviline

Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..

postitati 20.11.07 21:43 Tsiteeri

Aasta tagasi calibrasse võimujuhtmeid vedades leitsin tagaistme alt sõrmuse.
B4 ja lammutades leitsin armatuuri alt kimbu võtmeid koos magnetiga ja esiklaasi ja armatuuri vahelt u neti paroolikaardi.

K Kogu autopark müügis! http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=130974&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid673043
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 20.11.07 21:45 Tsiteeri

Enda eelmisest B4st sain kindalaeka tagant parkimis pileteid ja kinnise küpsisepaki.
Mõned saksa sendid olid ka armatuuri taga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.07 05:54 Tsiteeri

Istmepolstri vahelt leidsin ühe poola zlotise mündi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kama
huviline

Registreerunud 26.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.07 06:03 Tsiteeri

Jeepi koristades leidsin tagumiste istmete vahelt veerand dollarilise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.07 06:05 Tsiteeri

Mina olen leitnud oma auto tagaistme alt tikutoosi ja pastaka
esiistme alt leitsin cricketi ;)

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.07 06:34 Tsiteeri

Mina leidsin aastaid tagasi autost kapoti alt kaitsmekarbi lähistelt kotitäie padruneid :D
Tegemist oli siiski vanade sõjaaegsete padrunitega, mis kuskilt välja kaevatud.

Kui 5. seeria BMW ostsin, siis pagasniku mattide alt leidsin paki kondoome.

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 21.11.07 06:35 Tsiteeri

0.5l bonaqua. Sildi peal oli, et mullidega...mina aga mulle ei leidnud :D

Vähe uurides selgus, et antud pudel oli autos sõitnud kevadest saadik, leidsin ca kuu tagasi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 21.11.07 06:39 Tsiteeri

Sigari armatuuri alt tuli saksast kaasa reisinud Loctite logoga lõhnakuusk välja. Pluss veel täiesti tutikas, originaalpakendis (audi&VW logodega) mingisugune tihend. See oli päris vahva:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aleksandr
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda

postitati 21.11.07 07:15 Tsiteeri

Minu B4 kindalaeka tagant ( teadsin et sealt võib leida nii mõndagi ) leidsin 5-6 kasetti nii vene kui saksa keelseid ja 97-98a. organaiseri, päris huvitav oli lugeda:D,tegemist oli venelasest mehega kes elas saksamaal.

Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 21.11.07 07:24 Tsiteeri

Mul õnnestus pärast praeguse auto ostmist selle istme alt koristades kruvikeeraja leida, mille oli sinna ilmselt eelmine omanik unustanud. Kruvikeerajas midagi erilist ei olegi, aga keegi oli selle käepidemest suure lõuatäie võtnud, sest see oli poole lühem:P

roger1
huviline

Registreerunud 24.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 4b 2,5tdi 132kw 2000

postitati 21.11.07 07:45 Tsiteeri

sõites maale mööda kruusateed kuulsin taga pool immeliku kolinat mõtlesin juba endamisi et oh kurja nüüd on midagi tuksis aga kuna heli oli kahtlane siis kohale jõudes mõtlesin et vaatan pagasi ruumi et äkki mul endal seal midagi on vedelema jäänud aga ei paistnud midagi süda ei andnud ikka rahu et mis see koliseb nii immelikult hakkasin seal siis tuuseldama võtsin kõik katted maha ja tõstsin välja tagavara ratta ja oh seda üllatust mis seal all oli nimelt oli seal 1 sangpomm väike pudel veini ja mingi kahtlane tükk mis oli ilmselt juust :)

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 21.11.07 07:54 Tsiteeri

Praeguse auto tuhatoosist leidsin naiste käekella, tipp-topp korras. Lisaks ligi 10.- raha sentides ja kellegi mulle siiani tundamtu inimese 3x4 foto
Kunagisest Passatist (kui üllatav leid see ikka on, aga siiski...) eemaldasin alati kui salongis miskit kõpitsesin peotäie, kokku aga ikka hea mitukümmend meetrit erinevaid juhtmeid, mis algasid ja lõppesid absurdsetes kohtades ja polnud mitte kuskile ühendatud. Ja endiselt toimisid kõik tuled-viled kuni auto auväärse surmani 13.05.2007 :D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.07 07:56 Tsiteeri

ise ei tea et oleks midagi leidnud aga üks tuttav remondimees rääkis et oli ühte mosset lammutanud. (ettevalmistus keretöödeks) ja leidis ukse polstri tagant pudeli viina. viina pudel nägi välja nagu vanasti piima pudel. ta oli siis omaniku käest küsinud et on tal aimu millal see sinna sattus?-mees vastas et ju siis kui 78a poolas (oli vist) käis.:D

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 21.11.07 08:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roger1
nimelt oli seal 1 sangpomm väike pudel veini ja mingi kahtlane tükk mis oli ilmselt juust :)

teel sportlikule piknikule tuli äkkitsi idee auto maha müüa :D

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 21.11.07 09:49 Tsiteeri

Kunagi leidsin USA-st tulnud pontiaci istme alt peotäie metallraha ,pastaka ning mitmeid kvaliteetkruvikeerajaid ja mutrivõtmeid.
Parim leid on olnud aga seoses tööga Soomest tulnud pesumasinas,kus pumbas oli jäme naiste kuldkett.Muud sellel suht uuel BOSCH-i masinal viga polnudki....:D:D.

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 21.11.07 14:25 Tsiteeri

Endal tuleb veel meelda vana Opel Record mille taga tiib oli roostes ja kui hakkasin seda pahtliga parandama tuli mingi kühm ja panin kruvika taha kookisin välja ja imestus missugune saksa automaadi padrun ilmus lagedale :o
:D

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 21.11.07 16:32 Tsiteeri

Enda auto kindalaekast leidsin ripsmedušši.

Paari tuttava autost: käärid, mündid, margad, väikesed surnud ''koduloomad'' (jalad taeva poole) :o jne.

Ega jah, enamus saksast toodud autodest saab pea alati mingi suveniiri kaasa. :D

K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 21.11.07 16:43 Tsiteeri

Enda esiveolise Coupe seest sain meetrite viisi hui-nu juhtmeid
3 antennijuhet & maki augus oli ka paras ämblikupesa :o
Ju iga eelmine omanik oli siis omad juhtmed vedanud :D

Quattro'ga lumepeal käia on hea :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]