Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: kas keegi tahaks minu Quattrot proovida? (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 5303)
Toots
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 16:47
kas keegi tahaks minu Quattrot proovida?

Tere.

Naljakas palve:P Ehk keegi teadjamees ja asjalik inimene Tartust tahaks proovida minu B4 qattrot, et kuulata ja tunnetada kuidas masin on....
äkki leiab mingeid vigu, kahtlaseid hääli jne:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jyrx123
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 2.6aut.

postitati 14.11.07 17:06

ise neid sa siis ei leia, nagu ma aru saan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 14.11.07 18:12

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrx123

Tegelikult on ikka päris hea kui keegi võõras (mitte võhivõõras!) vahel sõidab. Ise harjud auto "vaikselt" arenevate (naginad, vuhinad, ulgumised) "vigadega" tasapisi ära.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Toots
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 18:22

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrx123

ütleme nii et ma vägavärske omanik, seega ma jahh ise ei oska kuulata ega vaadata;)

kalmeer
huviline

Registreerunud 20.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 14.11.07 19:08

auto on sõitmiseks mitte vigade otsimiseks

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 14.11.07 19:32

Mis mootoriga B4 on muidu?

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 19:38

Tsitaat:
Algselt postitas: kalmeer
auto on sõitmiseks mitte vigade otsimiseks

Tahad öelda et sõida kaua sõidab ja kui enam ei sõida siis müü maha, aga ära hakka vigu otsima ega jumala eest neid parandama. Kas sa ei leia, et selliseid ronte niigi liiga palju liikvel. See ju ainult positiivne kui inimene tahab oma auto vead teada saada ja vajadusel need likvideerida ja kui ise ei suuda neid leida siis palub teistelt abi. Igati teretulnud nähtus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 14.11.07 19:45

Kas proovija peaks just quattro töötamist kontrollima või autot üldiselt?

Ma võin ju paar tiiru teha, kui huvi on. Olen siin viimasel ajal mitmeid vanemaid audisid omavahel võrrelnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 19:47

1. see kirjutatakse ikkagi jätkuvalt quattro, mitte quttro, qattro, quatro, gatro või mõni muu arusaamatu tähekombinatsioon.
2. Quattro (pane tähele suurt Q tähte) on konkreetne audi mudel

poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 14.11.07 19:54

Ah mis mõni tiir ? Pane reede õhtuks paak täis - pühap. õhtul toon tühja paagiga tagasi ja ütlen et päris selget pilti ei saanud... vaja järgmise nädalalõpul korrata :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.11.07 19:58

Ise hakkan ka vahel võõra autoga sõites esimese asjana vigu loendama.:D Samas olen ka seda meelt, et on täiesti piisav kui umbes õlivahetusvälba sagedusega ka põhilisemad asjad üle vaadata. Kiiret remonti vajavad vead annavad nagunii endast ise kõige ebasobivamal hetkel ja ootamatult märku.;) Igal juhul saab märksa pädevama tulemuse autot alt poolt vaadates ja kindlasti katsudes:D kuna ntx suurem osa väiksematest loksudest sõiduomadustele kuidagi tuntavalt ei mõju, eriti veel kui autoga sõidab võõras inimene. Suuremad vead ja valed helid võib muidugi üles leida.
A see ei läinud nüüd muidugi teemasse eriti.;) sry.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Toots
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 19:59

Tsitaat:
Algselt postitas: woush
Mis mootoriga B4 on muidu?

2.6 V6

Toots
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 20:00

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
1. see kirjutatakse ikkagi jätkuvalt quattro, mitte quttro, qattro, quatro, gatro või mõni muu arusaamatu tähekombinatsioon.

vabandust:D

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 14.11.07 21:59

Tsitaat:
Algselt postitas: Toots
Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo

vabandust:D

Aga kuhu jäi vigade parandus ?

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 15.11.07 07:54

ma huvi pärast just tahaksin kunagi lihtsalt proovida Quattrot oma elus esimest korda ja V6 kah pealekauba:(. las olla ,kunagi saab mönelt tuttavalt lunitud:)

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 09:30

Teemaalgatajale --> helista näiteks sellisele mehele nagu Marto(foorusmis Pred) 53 428 367(julgen jagada ;)).
Igatahes helista talle ja ütle, et sul mõte selline ja selline ning palu tal sulle järgmine kord teada anda kui on mingisugune kogunemine!!! Siis on seal koos mõned liikmed, kes oskavad jagada kogemusi ja häid mõtteid ning usun, et mõni võiks ka rahulikult proovisõidu teha ja hinnata tehniliselt sinu autot.

PS! Ära Matit(äss) kindlasti rooli lase!!!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.11.07 10:32

Mina küll pred'i kätte autot ei annaks. Pärast saad mudakonna tagasi. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Toots
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 10:44

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Teemaalgatajale --> helista näiteks sellisele mehele nagu Marto(foorusmis Pred) 53 428 367(julgen jagada ;)).
Igatahes helista talle ja ütle, et sul mõte selline ja selline ning palu tal sulle järgmine kord teada anda kui on mingisugune kogunemine!!! Siis on seal koos mõned liikmed, kes oskavad jagada kogemusi ja häid mõtteid ning usun, et mõni võiks ka rahulikult proovisõidu teha ja hinnata tehniliselt sinu autot.

PS! Ära Matit(äss) kindlasti rooli lase!!!!!!

ok tänud:)

Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Merida Matts HFS XC 3000

postitati 15.11.07 12:16

Seltsimehed, mis naljad need nüüd on? :)

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 15.11.07 12:50

Tsitaat:
Algselt postitas: Pred
Seltsimehed, mis naljad need nüüd on? :)

ee, vaatame enda avatari ehk?

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 12:51

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mina küll pred'i kätte autot ei annaks. Pärast saad mudakonna tagasi. :D

Ei ei härrad, Marto on ikka väga korralik sõitja! Õnneks ei lõhu ta autot ka, sest nagu ta ise väidab, siis tema "quattro tase"pole veel nii kõrge :) Suht safe variant ütleks

jyrx123
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 2.6aut.

postitati 15.11.07 15:01

kino :D

ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 15.11.07 17:08

Tsitaat:
Algselt postitas: poleoluline
Ah mis mõni tiir ? Pane reede õhtuks paak täis - pühap. õhtul toon tühja paagiga tagasi ja ütlen et päris selget pilti ei saanud... vaja järgmise nädalalõpul korrata :D

:D

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 15.11.07 17:31

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Tsitaat:
Algselt postitas: poleoluline

:D

Ma vaatan, et nii mõnelegi meeldib kui keegi tema autoga keegi teine sõidaks. Ma võin ka kellegi autoga sõita lihtsalt moe pärast ja teha tarka nägu pähe.
Ühte ma ütlen, peal ma oskan hoida, seega, kui kellelgi on soovi, siis ma võin proovida mis iganes autot tarvis.

Aga aitab küll nüüd mölast.

Teema algataja võiks minna näiteks Turu tn Carstop'i lasta seal veermik üle kontrollida, sest sealt saad kindalasti adekvaatsemaid vastuseid, kui lihtsalt meist keegi selle autoga sõidaks ja kuulaks. Sealt saad teada näiteks kas pidurivoolikud on korras ning kas kõik sarniirid ja puksid on ikka terved. ;)

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 16.11.07 05:38

Lihtsalt ringi sõitmisega on kõik kole oletuslik. Vahel läheb muidugi täppi kah, aga ikkagi selget pilti küll ei saa, mida tuleks ja mida ei tuleks vahetada. Igal juhul carsrop abiks. Niginate ja naginate vastu ei eita muud, kui auto salong laiali kakkuda (nähtud, kuidas niginaid on tõrjutud kipsikruvidega - ÕUDNE PILT). See kuidas mootor töötab (puterdab, lätab vahele, ei käi ühtlaselt vm.) tunned v6 puhul ka ise. Kui ise no kohe üldse matsu ei jaga siis julgen jälle Hr. Ain Oravat Riia24 hoovi pealt soovitada ;)

ja kui need variandid ei sobi, siis pole midagi teha, helista ja laseme selle pilli lilleks, võta kiiver enda jaoks kah kaasa :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.2% - SQL: 58.8%]