Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: H: Näidik ei näita temperatuuri kui paisupaak on täis (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1494)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 12.11.07 18:58 Tsiteeri
H: Näidik ei näita temperatuuri kui paisupaak on täis

Nimelt siis selline probleem et kui tosooli tase on normaalne, siis ei näita mul temperatuuriandur midagi. Kui aga hakkab vilkuma tuli et tosooli tase on madal tuli, siis aga hakkab näitama ja kuskil 70 kraadini. Probleem tekkis peale seda kui läks ükskord metsavahel sõittes keema (soojad ilmad ja madal käik ning kõrged tuurid). Sai küll vedeliku tase kohe taastatud aga näiki kadus. Sai kohaliku elektriku juures kontrollitud et ehk kaablistiku viga, selles ei paistnud olevat. Sai ka plaat üle joodetud, vältimaks külmjoodet. Mootoriks on 1.8 66kw karbuss. Kataloogid on selle koha peal tummad.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.07 17:10 Tsiteeri

On kellelgi mingeid mõtteid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 09:01 Tsiteeri

Kas tosooli madalat taset näitab see paisupaagi andur? Muidu pakuks et see veetemp ja keemistule anduri juhtmed valesti ühendatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 18:32 Tsiteeri

Kui ma vaatasin paisupaaki, siis on seal tühjus ja kus see madala taseme andur täpselt on siis? Sest paisupaagi alla jooksevad kaks juhtmeotsa.
Ennem töötas kõik aga jah, juhtus lihtsalt et läks kord keema ja pärast seda enam ei tööta nii nagu peab.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.11.07 19:37 Tsiteeri

Kontrolli kõigepealt temperatuuriandurit, antud masinal saab seda teha lihtsalt otsi kokku ühendades. Kui ta keeva jahutusvedelikuga ainult 70º näitab siis peaks ju asi selge olema. Jahutusvedelik saab otsa, temperatuur tõuseb üle normi (keema peaks minema u 110º juures) ja siis hakkabki natuke näitama.

Edit: niisama heast peast keema minek ei ole ühelgi juhul normaalne ja viitab veel mingile muule jahutuse veale, kõige tõenäolisemalt ei tööta ka jahutusventilaatori termoandur.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 23:31 Tsiteeri

Andur sai kevadel ära vahetatud kuna vana ei töötand. Muidugi hoidsin ma seda alles ja kui käisin pärnus mööda autopoode, siis ükski kataloog ei näidanud sellist. Kaabelstik on korras ja näidik näitab kui juhtme otsad kokku panna.

Keema läks lihtsalt sellest et ventilaatori üks ühendusklemm oli puruks (rooste)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.6% - SQL: 77.4%]