marti4
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
postitati 09.11.07 10:47
|
|
|
A6 plõksub
Probleem järgmine: midagi plõksub armatuuri all (kusagil navi taga tundub). Arvan, et on seotud suunatuledega, sest peale suuna näitamist hakkas
pihta. Ebakorrapäraselt ja kiiresti mõnda aega plõksib ja jääb siis vait kuni järgmise suuna näitamiseni.
Millest selline jama? Autoks A6 -02.
|
|
|
polluks
huviline
Registreerunud 18.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 Avant Quattro
|
postitati 18.11.07 11:42
|
|
|
Plõksub jah
Mul on A6 2001-ga sama jama, plõksutab armatuuri all suht juhuslikult. Hääl on väga sarnane suunatulede relee helile. Mõnikord plõksub ka ise ilma
suunatule kangi puutumata.
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 20.12.07 03:36
|
|
|
Endal ka sama teema
Lähipäevadel kisun lahti ja uurin natsa...
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 21.12.07 17:55
|
|
|
Mul plõksub kuskil spidobloki kandis. Seda just külmalt ja kui pöördeid anda veits. Midagi möötori tööga seotud vms. Kui mootor soe siis ei tee enam.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 22.12.07 11:23
|
|
|
Tõenäoliselt on vaja välja vahetada ohutulede lüliti.
|
|
|
|
rünts
huviline
Registreerunud 25.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.07 08:26
|
|
|
mul oli sama jama.se on kas suuna ja ohutulede relee mis on ükssama ohutulede lülititaga või suunatulede lüliti.
|
|
|
wacky
huviline
Registreerunud 17.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Q 3.0TDI 180kw
|
postitati 30.12.07 21:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Mul plõksub kuskil spidobloki kandis. Seda just külmalt ja kui pöördeid anda veits. Midagi möötori tööga seotud vms. Kui mootor soe siis ei tee enam.
|
Täpselt samamoodi teeb minu audi, kylmalt kohe peale käivitamist andes pöördeid käib spidobloki taga plõks, panin tähele et peale plõksu kogu
armatuuri (kaasa arvatud kliima) valgustus heledamaks läheb ja pöörete langedes tagasi tumeneb, samadel pööretel, kus ennem plõksatusega kõik heledaks
läks
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 30.12.07 22:37
|
|
|
minul kusagil tahhomeetri tagant samasugune pidev plõks vahepeal. Kui tuure anda siis nagu kaoks korraks ära. Auto siis avataril märgitud.
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 02.04.08 18:26
|
|
|
Leidsin plõksu allika tasuks ikka makk korralikult kinnitada
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 02.04.08 21:15
|
|
|
Peeglite, akende jm soojendus? Kui kliima automaatse peal, siis vastavalt välistempile lülitab neid sisse-välja. Seepärastki tuled tumedamad.
Tsitaat: | Algselt postitas: wacky
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
|
Täpselt samamoodi teeb minu audi, kylmalt kohe peale käivitamist andes pöördeid käib spidobloki taga plõks, panin tähele et peale plõksu kogu
armatuuri (kaasa arvatud kliima) valgustus heledamaks läheb ja pöörete langedes tagasi tumeneb, samadel pööretel, kus ennem plõksatusega kõik heledaks
läks |
|
|
|