Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 cs 2,2 Q jõnksutab (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1020)
kiire-lauri
huviline

Registreerunud 30.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 3,0 Q

postitati 08.11.07 15:05 Tsiteeri
Audi 100 cs 2,2 Q jõnksutab

Auto ise 86a. Jõnksutab kui sõita rahulikult ,et pöörded madalad (1500 umbes ). kiirendades kõik korras.Ma olen vahetanud kõik filtrid ,küünlajuhtmed,küünlad jagaja kaane.
Ma küsiks esialgu siit nõu ja kui ei saa abi peab minema kuskile töökotta.

Ja selline tunne nagu jätaks üks silinder vahele aga ma ei saa aru millest see tuleb kui kõik vahetatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.07 15:09 Tsiteeri

Ise pakun pihusteid, madalatel pööretel nad enam ei pihusta korralikult ning osad pihustid võivad kusema hakata. Kiirendamisel lööb kõigil löörid lahti ja siristavad ilusti. Kontrollimiseks tiri pihustid välja, õhufilter võta eest ära, bensupumba selle ära, juhe pessa ning teine ots + klemmile, et pump koguaeg järel oleks ning siis liiguta pritsepeas olevat õhuklappi ning vaata, mida pihustid teevad, kui õhuklapp on ainult natukene avatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 08.11.07 15:19 Tsiteeri

ma ise vöhik ja olen tänulik et töökoda olen eelistanud,teatud vigade puhul .odavam tuleb. just sai käidud umbes sama probleemiga ja 1500 läks,hea et kohe mujale raha aretama ei hakanud.

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.07 19:32 Tsiteeri

Kas sellel autol on mehhaaniline pritse? Arvatavasti on? Sel juhul võib vabalt viga olla pritsepeas, vähemalt mehhanilise pritsega 100 puhul samade süptomite korral (alla 2000 pöörde korral väikese koormusega jõnksutab) väideti olevat.

bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 08.11.07 21:06 Tsiteeri

Mul täpselt sama Audi, aga mul on nii et üle poole gaasi vajutades hakkab jõnksutama ja alles 3500 pööret hakkab korralikult minema, hääl on ka selline et mõni pütt ei löö korralikult, kohapeal gaasi andes jätab ka mõni pütt löögi vahele. Aga tahaks teada kas sul on mingit elektroonikat ka sellel mootoril, nagu näiteks aju ja bensiinirõhuregulaator? Minul igatahes on, aga teistel sigaritel pole elusees näinud sellist mootorit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiire-lauri
huviline

Registreerunud 30.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 3,0 Q

postitati 09.11.07 10:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Mul täpselt sama Audi, aga mul on nii et üle poole gaasi vajutades hakkab jõnksutama ja alles 3500 pööret hakkab korralikult minema, hääl on ka selline et mõni pütt ei löö korralikult, kohapeal gaasi andes jätab ka mõni pütt löögi vahele. Aga tahaks teada kas sul on mingit elektroonikat ka sellel mootoril, nagu näiteks aju ja bensiinirõhuregulaator? Minul igatahes on, aga teistel sigaritel pole elusees näinud sellist mootorit.

ma arvan ,et meil on sama mootor.Ma katsun pilti teha tast.Aga elektroonika kohta ma ei oska midagi öelda, pole nii spets :d

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 9.1% - SQL: 90.9%]