Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Auto ajaloo väljavõte Revalist (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2577)
ragnarkahr
huviline

Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T + Audi 90 Type85 2.1TQ

postitati 02.11.07 11:24 Tsiteeri
Auto ajaloo väljavõte Revalist

Teema järgmine, et ostsin S6 Avant 4,2 mida väidetavalt on ainult Revalis hooldatud. Helistasin Revalisse et päringut teha. Sealt vastati et ainuke variant hoolduse ajaloo teada saamiseks on tulla tln-sse. Seda , et autot on hooldatud seal, vastati jaatavalt. Kas kellelgi on võimalik Revalist mulle auto ajalugu välja võtta ilma et peaks tln-sse minema?

Tervitades

Ragnar

Mulle meeldib Saksa raud :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 02.11.07 11:42 Tsiteeri

Ma ei usu, et nad Sulle või kellele iganes ilma tehnilise passi ettenäitamiseta ajalugu avalikustavad. Aga kui passi ette näitad, prindivad nad Sulle välja kõik selle loo mis neil kirjas :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 02.11.07 17:48 Tsiteeri

ja 120 eeq võta ka kaasa ;)

aga muidu jah, peab kohale minea tehnilise passiga ja asi vask. Võtavad välja auto ajaloo ka mujal maailmas tehtud tööde kohta. See eeldab muidugi, et tööd on teostatud Audi ametlikus esinduses. Vähemalt minu 96 aasta s6 hooldusraamat vastas õnneks tegelikkusele.
Ja neile, kes usuvad, et 11 aastat vanusel autol ei ole võimalik, et ls. on 197000km, teadmiseks, et on küll võimalik :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 02.11.07 18:22 Tsiteeri

Tauf ei paku seda võimalust?
OT:
Tsitaat:
Algselt postitas: Kotkas
Ja neile, kes usuvad, et 11 aastat vanusel autol ei ole võimalik, et ls. on 197000km, teadmiseks, et on küll võimalik :D

on ka väiksemad võimalikud, kuid see siiski rohkem haruldus :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 05.08.08 10:24 Tsiteeri

küsimus Revali meestele, kas nad ka kuidagi elektrooniliselt seda väljastavad, tahaks n: pdf'i mailile on selline asi ka võimalik?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.08 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
küsimus Revali meestele, kas nad ka kuidagi elektrooniliselt seda väljastavad, tahaks n: pdf'i mailile on selline asi ka võimalik?

no ikka ikka, kiviaeg on möödas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.08 07:12 Tsiteeri

Mine Tartusse Taufi;)
Meili teel seda me sulle saata ei saa - takistuseks ei ole mitte vastava tehnika puudumine vaid Audi AG sisepoliitika.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 06.08.08 07:32 Tsiteeri

Mul siia teemasse selline küsimus, kas Sveitsist toodud auto kohta on mõtet ajalugu küsima minna? Olen kuulnud, et ei pidavat saama. Kas keegi on saanud?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]