Võimalik, et häält teevad näiteks õõtshoovapuksid või poolraamipuksid. Ma ei tea küll täpselt milline hääl Sul on, kuid tõenäoliselt on ka mul midagi
sarnast olnud. Kui ütled, et hääl on pidurdamisel võiks justkui järeldada, et õõtshoovapuksid. Kui ka kohal pöörates teeb häält, kahtlustaks näiteks
poolraamipukse. Ma ei välistaks ka amordilaagreid. Kuskil siin kunagi räägiti pukside millegagi määrimisest, kuid see vist on selline natuke kahtlane
värk. Võiks ikkagi ära vahetada.
Mine näita kuskil töökojas. Tõenäoliselt osatakse aidata. Seda, et õõtshoovapuksid sellist häält tegid, sai väga kergesti aru, kuid kui auto jälle
kokku oli pandud tuli välja, et kuskil midagi veel vaikselt häälitseb. Tegime nii, et ma keerasin rooli ja remontija katsus, erinevaid kohti ning sai
üllatavalt lihtsalt aru, et üks poolraamipuks seda põhjustab. Tuli jälle kõik uuesti lahti võtta ja vajalikud jupid ära vahetada.
Tõenäoliselt siit Sa kindlat põhust teada ei saa ja ma pole vist ainuke, kes remonditöökotta minna soovitab. Muidugi kui Sind ei häiri ja vaadatakse,
et midagi ära kukkuma ei hakka, võid ka sõita.
|