Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: audi ei tööta korralikult (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 3559)
ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2*Audi coupe. Skoda

postitati 26.10.07 20:25 Tsiteeri
audi ei tööta korralikult

TERE!lugu siis selline.mul on audi80 1.8s 1987a.probleem on selline,et kui auto käima panen siis töötab natukest aega normaalselt ja kui gaasi põhja vajutan siis tahab välja surra.kui uuesti käima panen.hakkab korralikult tööle ja mõne mindi jooksul pöörded lambist langevad ja sureb lihtsalt välja.uuesti kävitades pean meelitama,et käima läheks,kuid sama asi kordub jälle ja sureb lihtsalt välja.mulle öeldi muidu,et õhu lugejas on viga.mul asetseb suur klapp õhupuhasti peal ja on ühes tükis pritsungi süsteemiga.kas se on ikka õhulugeja või on tal mingi teine nimetus.äkki saap keegi aidata ja nõu anda,milles ültse viga võib olla mul mõistus enam ei võta.olen anduri ära vahetanud,kui tulutult.palun aidake...:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.07 20:26 Tsiteeri

tere ise ka
aga lähme loeme reegleid ja vormistame siis pealkirja vastavalt sellele :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.07 20:30 Tsiteeri

kust ma neid reegleid lugema pean ja kas mul on mingi viga sees!:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 26.10.07 20:33 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/faq.php?page=forumrules
Õhu lugeja on pärast õhu filtrit. Ja mis anduri sa ära vahetasid?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.07 20:34 Tsiteeri

ja eelpool mainitud link on olemas foorumi päises, lausa boldina kirjas

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.07 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
tere ise ka

blondile selge küll aga no kui sa tarmo oleks uus kasutaja jne siis sa küsiks oma asja ära ilma köigi reeglite tutvumiseta.
olge nüüd lahkemad.
ei oota vastukaja.

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 1,8t man c5

postitati 26.10.07 22:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Tsitaat:
tere ise ka

blondile selge küll aga no kui sa tarmo oleks uus kasutaja jne siis sa küsiks oma asja ära ilma köigi reeglite tutvumiseta.
olge nüüd lahkemad.
ei oota vastukaja.

liiga reegilites kinni jah :S

audi on auto :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 26.10.07 23:37 Tsiteeri

et siis nagu kõik pealkirjad uutel kasutajatel võiks olla a`la : yo, tere kõigile jne. ühesõnaga, mis parasjagu pähe tuleb ? :D
Nii ikka päris ei lähe...

jetLine
huviline

Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 4,2 V8 q

postitati 27.10.07 02:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Tsitaat:
tere ise ka

olge nüüd lahkemad.
ei oota vastukaja.

minu meelest ütles tarmo isegi leebelt veel. tõesti, "tere, kuidas läheb?" teemad ei tee kohe kuidagi head. saagu parem kõik newbie`d oma "vitsad" KOHE ja hiljem on heal juhul foorum korrektsem, kust on võimalik ka mingit infot leida!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.07 03:03 Tsiteeri

lihtsalt ei ole sellist suhtumist mujalt foorumitest leidnud. (a la mersu jne)

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.07 07:35 Tsiteeri

mario, ja ole nüüd aus, kui pealkiri on reeglitekohane (lühi sisukirjeldus) on tunduvalt mugavam/lihtsam foorumit lugeda.
ja kui kellegile siinsed reeglid ei sobi, siis on ju ka teisi foorumeid a'la mersu

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 27.10.07 08:20 Tsiteeri

OK pisut OT aga ikkagi.

Oletame et iga päev liitub foorumiga 3 inimest ja neil kõigil on mure. Seega tuleb 3 teemat pealkirjaga "Mure", "Tere" ja "Appi!" Kui lahe see siis on?

Võib olla ma isegi tean vastust sellele murele, kuid ma ei vaevu avama teemat sellise pealkirjaga.
Seega ma järeldan, et kui pealkiri kirjeldab probleemi saad sa ka paremaid ja asjalikumaid vastuseid.

Pealegi lihtsustab see märgatavalt adminninde tööd.

Nüüd teemasse. I have no clue.

Peace!!

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 27.10.07 11:18 Tsiteeri

bla bla bla, bensfilter, bens.pump kõigepealt.

semanoid
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.07 11:55 Tsiteeri

pensupump ja filtrid on vahetatud,isegi soojaanduri vahetasin ära.kuid midai,ikka sama.www.k-jetronik.com.seal on se klappi pilt olrmas ja töö põhimõte.

semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.07 15:57 Tsiteeri

miks alati õhu lugeja!? on olemas kütuse ülesurveklapp, kas see peab? kui laseb sorinal paaki tagasi on samad sümptomid.

semanoid
ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.07 21:09 Tsiteeri

kus see asub?kas põhja all pensupumba-ja filtri juures!:(

john18
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.07 14:59 Tsiteeri

Jah mul oli ka selline jama et külmast peast panin käima sõitis ilusti,nigu soojaks läks kadus jõud ja tahtis seisma jääda,ning kui seisma jäi siis tükk aega käiamist enne kui käima läks,viga oli järgmine,et oli vaja vahetada pritsungi alumine osa ära ja siis mul oli ka see andur ära,mis on pritsungi otsas
et selles päris kindel olla siis auto dignosti viia!
Muud soovitust ei oska anda
muidugi võid vaadata külmkäevitus pihusti ka järele.et see peab käevituse aeg,kui starterit annad 4-8 sek pihustama,kui ei pihusta vaata kas pistikusse ühe juhtme alla voolu tuleb? rohkem ei oska lisada,äkki on sellest abi

semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.07 13:52 Tsiteeri

mootori juures! pane google otsingusse ;fuel pressure valve:

semanoid
prophecy6-6-6
huviline

Registreerunud 29.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.07 19:57 Tsiteeri

Mul on 1987 aasta Audi80 1.8s karburaatoriga.Ja probleemid on arvatavasti karburaatoris: Mootor puterdab tühikäigul ja suht tihti tuleb sooja mootoriga ette selline asi, et tühikäigul hakkavad pöörded kah vaikselt v järsku langema aga toore pealatõmbamisest on mõneks hetkeks kasu ja gaasi andes on selline tunne nagu auto oleks hing kinni.(Küünlad: auto nina poolt siis esimese ja neljanda püta küünlad on süsi mustad ja teise ning kolmanda püta küünlad on normaalse välimusega.(Küünla juhtmed,küünlad ja jagaja kaane vahetasin ära )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 29.11.07 15:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prophecy6-6-6
Mul on 1987 aasta Audi80 1.8s karburaatoriga.Ja probleemid on arvatavasti karburaatoris: Mootor puterdab tühikäigul ja suht tihti tuleb sooja mootoriga ette selline asi, et tühikäigul hakkavad pöörded kah vaikselt v järsku langema aga toore pealatõmbamisest on mõneks hetkeks kasu ja gaasi andes on selline tunne nagu auto oleks hing kinni.(Küünlad: auto nina poolt siis esimese ja neljanda püta küünlad on süsi mustad ja teise ning kolmanda püta küünlad on normaalse välimusega.(Küünla juhtmed,küünlad ja jagaja kaane vahetasin ära )

Kui palju sul küünlajuhtmed maksma läksid ?
Mul ka muidu auto ei tööta korralikult, mul arvati, et süüde varajane, tea kas seda ise ka sättida saab ?

ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.07 18:37 Tsiteeri

süüdet saab ise ka sättida.jagajal on märgistus peal.märgid peavad kohakuti olema.:)

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 29.11.07 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ain25
süüdet saab ise ka sättida.jagajal on märgistus peal.märgid peavad kohakuti olema.:)

kui kohati, siis on nagu õige jh? :)

prophecy6-6-6
huviline

Registreerunud 29.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puruvana
Tsitaat:
Algselt postitas: ain25

kui kohati, siis on nagu õige jh? :)

Juhtmed maksid 290 eek, jagaja kaan 70 eek, küünlad NGK 75 eek tk

Ja kus see märk/tähis asetseb jagajakaanel (Kas kaane kinnitustel on amortiseeriv vms mängu maa loomulik v on need läbi.Küsin kuna kaant saab edasi ja tagasi liigutada+ paremale vasakule keerata)

ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 16:37 Tsiteeri

jagaja peal on märge ja mootoril on märge.mootoril ja alumisel väntvõlli kettal,millel on rihmad peal,ka need peavad kohakuti olema.kui jagajat keerad miinuse poole,siis on süüde hiline ja auto läheb halvasti käima ja partsub või ei lähe üldse.kui keerad plussi poole,siis läheb kohe käima,ja pöörded lähevad liiga kõrgeks.märgid peavad kohakuti olema.jagaja kaan ei tohiks liikuda.tervet jagajat pead liigutama.

Mybestfriendmyself
huviline

Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 2.8 Q

postitati 30.11.07 20:06 Tsiteeri

Teemasse süvenedes võiks ain25-e autol viga peituda lisa õhus ehk siis moto saab kusagilt lisa õhku peale,kontrolli karteri tuulutus ja sinna juurde kuuluv üle.Puruvana autol on ehk karburaatori alune padi läbi(kui seal on üldse selline asi).Vanematel pillidel igastahes on seal selline kummist vahe jupp vahel.

Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]