Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 3,6 vs 4,2 mootori vahetus Ja ostusoov!!! (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1357)
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 23.10.07 19:06 Tsiteeri
3,6 vs 4,2 mootori vahetus Ja ostusoov!!!

olen siis huvitatud sellisest asjast et 3,6l mootor välja vahetada 4,2-se vastu:D:cool: Küsimus oleks siis selline et oskab keegi rääkida sellest et mis tuleb juhtmestikust(Kui tuleb) välja vahetada:P kas aju ja käigukast jäävad samaks ja oskab veel keegi rääkida palju maksaks Revalis mootori vahetus:o:cool: Revalisse tahaks sellepärast viia kuna sealt saaks garantii tehtud töödele kuna ühel töökaaslasel olid juba probleemid et ostis küll originaal varuosad aga lasi peale krudida tavalises töökojas ja läks p...!!! Aga jah äkki kellegil kogemusi või tedmisi sellel alal;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 08:58 Tsiteeri

Ja äkki on pakkuda kellegil korralik 4,2-ne moto:)

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 24.10.07 09:08 Tsiteeri

Välja tuleb vahetada ka aju ja juhtmekimp. See ei ole suur mure, sest V8 mootori juhtmekimp on muudest juhtmetest eraldi. 3,6'se aju ja juhtmeid otse kasutada ei saa, sest mingid aju pinid ja juhtmed on kimbus erinevalt. 4,2-stest saad otse kasutada ainult ABH koodiga mootorit (V8 4,2 ja C4 S4 4,2). Vahetamine ise on üks mootor välja ja teine mootor sisse tõsta + siis aju ja juhtmed ümber visata. Mingit muud keemiat seal ei ole, st iga töökoda saab sellega hakkama. Reval võtab Sult suure tõenäosusega tunnitasu alusel.

Uuri kas kasutajal altz1 on veel mootor pakkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 09:26 Tsiteeri

mootor 10 000 - 20 000
vahetus 10 000 - 20 000

Mis auto see selline on, et vahetus ära tasub. Kas ei ole mõtekam vana masin maha müüa ja 4.2 osta ???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 16:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
mootor 10 000 - 20 000
vahetus 10 000 - 20 000

Mis auto see selline on, et vahetus ära tasub. Kas ei ole mõtekam vana masin maha müüa ja 4.2 osta ???

Ei ole mõttet alati maha müüa ja osta teine pill. Tean omast käest. Kui ostad uue masina siis algab see tegemis rada uuesti. V8 mõned asjad kulla hinda väärt ja kui oled ära teinud need masinal siis pole mõtet. 10 000-20 000 on V8 jaoks vaid korralik täishoolduse raha. Seega kui kere on korralik ja muud asjad sammuti peale siis mootori siis on alati mõtekas mootor eraldi vahetusse saata.
Kui aga sellepärast, et lisa powerit saada siis unusta kohe ära. Need mõned kW pole seda vaeva väärt nii raske masina puhul. 4.2 ja 3.6 on 1:1 ringi tõstetavad ja nagu Joel ütles tuleb elektriga vaeva näha. Tean omast käest, sest omal oli kunagi sama soov ja sai lammutatud, uuritud ja mõeldud. Ja viimane neist siis aitas.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Tsitaat:
mootor 10 000 - 20 000
vahetus 10 000 - 20 000

Ei ole mõttet alati maha müüa ja osta teine pill. Tean omast käest. Kui ostad uue masina siis algab see tegemis rada uuesti. V8 mõned asjad kulla hinda väärt ja kui oled ära teinud need masinal siis pole mõtet. 10 000-20 000 on V8 jaoks vaid korralik täishoolduse raha. Seega kui kere on korralik ja muud asjad sammuti peale siis mootori siis on alati mõtekas mootor eraldi vahetusse saata.
Kui aga sellepärast, et lisa powerit saada siis unusta kohe ära. Need mõned kW pole seda vaeva väärt nii raske masina puhul. 4.2 ja 3.6 on 1:1 ringi tõstetavad ja nagu Joel ütles tuleb elektriga vaeva näha. Tean omast käest, sest omal oli kunagi sama soov ja sai lammutatud, uuritud ja mõeldud. Ja viimane neist siis aitas.;)

Olen ka kuulnud et erilist vahet neil ei ole aga olen ka kuulnud sellist juttu et 3,6 on kokku lapitud kahest vw mootorist ja see pidavat ka vähem vastu pidama kuna esimene mis peale topiti:P ja et 4,2 on sakslaste poolt täiuslikum ja vastupidavam;):cool:

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.10.07 21:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 888
Olen ka kuulnud et erilist vahet neil ei ole aga olen ka kuulnud sellist juttu et 3,6 on kokku lapitud kahest vw mootorist ja see pidavat ka vähem vastu pidama kuna esimene mis peale topiti:P ja et 4,2 on sakslaste poolt täiuslikum ja vastupidavam;):cool:

No ise mõlemat piisavalt näppinud. 184kw vs 206kw vahe haihtub kuidagi ära v8 väände ja mahlase hääle olemasolul ;) Dragi selle autoga ju ei sõida ja kui vajutad, siis lähevad mõlemad edasi piisavalt et hätta küll ei jää. 3.6 mootoreid ilmselt leidub ka rohkem, mida annab doonoriks või asenduseks soetada, või on tõesti 4,2'te rohkem?

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.07 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Tsitaat:
mootor 10 000 - 20 000
vahetus 10 000 - 20 000

Sina oled kuulnud aga mina olen nende mõlemaga sõitnud ja ütlen sulle nagu asi mulle selgeks sai. Muideks mis puutub 4.2 mootorisse ja, et see on täiuslikum siis ajad sa midagi segi. Mootor on sama. Sa ilmselt mõtled seda täiustamise all seda kus Audi hakkas a8 peale panema 5V klappi ajami valemit. Ja mis puutub vastu pidavusse siis Motorsportis ja tõestus on sulle see, et kui ütlen, et sakslased võitsid PT 3.6 mootoriga mittu DTM sarja võitu. Miks kasutasid nad 3.6...infot saad selleks internettist. Miks soomlased ja sakslased kasutavad projektikateks enamus just 3.6 (twin turbo ja kompressor swapid)...sommide kogemus on näidanud, et 3.6 kestab ülelaadides paremini...käisin kunagi saksas autosid vahtimas ja pulli mõtytes läksin ühte ilusat v8 vaatama (V8 3.6 PT Twin turbo K24) ja nendega koosluse ja muude tööga puhus 800+ hp. Hind oli sammuti hea 12 tuh euri. Kuid samas sakslane väitis, et algul kasutas ta puhtalt kogu orig mootori kooslust ja saavutas 600 hp kus juba pidi asuma kepsude ja muu kraami vahetamisse. Seda ilusat kapoti alust ei unusta ma kunagi. Seda siis vana (ehk orig V8 moto puhul 32V mootor). Tavainimene ei saa aru sõites sellest vahest kas 3.6 või 4.2. Sest see auto kaalub maagilised 2 tonni mis selle juures 15-20Kw eriti tunda ei anna. Dragid unustage kohe ära, see auto on cruiser mitte kiirendus masin. Kiirteedel ta kiirust ei pelga.
Aga jah olukord on nüüd nii, et 4.2 liigub kordades rohkem Eesti turul kui 3.6. Kuid korraliku tuleb tiku tulega otsida.
Mina pigem ütleks, et vana V8 3.6 Pt mootor on inseneridel mõtte saanud kahe 1.8 R4 Audi 80 pealt kokku pandud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.07 20:32 Tsiteeri

Paistab et riio on ilma näinud ;) Selleks ma põhimõtteliselt selle teema tegingi et mulle räägitaks nende mootorite vahedest ja pahedest:cool: Ja tänu Riio-le olen aru saanud et vahet pole kumma peale topid:P Ja et saaksin siis oma juhtmekesed alles hoida on äkki kellegil pakkuda 3,6-st korralikku motot:D:cool:
Ja tänan Riio, tegid mulle silmad ette:o;)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.10.07 06:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Paistab et riio on ilma näinud ;) Selleks ma põhimõtteliselt selle teema tegingi et mulle räägitaks nende mootorite vahedest ja pahedest:cool: Ja tänu Riio-le olen aru saanud et vahet pole kumma peale topid:P Ja et saaksin siis oma juhtmekesed alles hoida on äkki kellegil pakkuda 3,6-st korralikku motot:D:cool:
Ja tänan Riio, tegid mulle silmad ette:o;)

Ah, ära nüüd nii 1:1 ka võta. Oleks riio'l 4.2, kiidaks ta seda. ;) 60 Nm väändemomendilisa väärib minu arust küll ära mainimist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.07 14:21 Tsiteeri

Heakene küll siis;)
Proovin siis siit audiclub-st endale korraliku mootori sebida ja teen samasse teemasse ostu kuulutuse:D
Ostax siis korraliku 4,2 (eelisjärjekorras) või siis korraliku 3,6-se:cool: Mootori;) Ja see 60 Nm peax jah ikka tunda ka andma:P

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.0% - SQL: 73.0%]