Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kiire küsimus S2 sarniiride kohta (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2883)
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 23.10.07 09:43 Tsiteeri
Kiire küsimus S2 sarniiride kohta

Tere

Kas S2 sarniirid on ülejäänud 80Q sarniiridest erinevad? Võtsin lahti ETKA ja selgub, et tootekoodid on 80Q kõik samad, kuid eraldi on välja toodud ABY ja ülejäänud mootorid. Kui vaatasin ka pilti selgus, et sarniirid on natuke erinevad. ABY mootori puhul ei ole see keermega ots, mis munast välja tuleb mitte täiesti vertikaalne, vaid väikese nurga all.

Palun kommenteerige, kes on S2 ABY sarniire vahetanud. Kas võib ainult tootekoodide järgi osta või on ühtede tootekoodidega võimalik saada erinevaid sarniire?

Küsimusega on väga kiire ja palun ärge hakake küsima, et miks ma Revalisse ei lähe või ei helista. Mul ei ole autot ja levi ka pole.

Muidu on autoks Audi S2 Avant, ABY, 1995.

Ma tänan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 10:05 Tsiteeri

http://www.hot.ee/karelkullama/Pildid/Sarniir%20pilt.jpg

http://www.hot.ee/karelkullama/Pildid/Sarniir%20jutt.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 10:06 Tsiteeri

Probleem on selles, et parempoolne esiratas on natuke liiga taga. Õõtshoob on vahetatud ja ükski polt nagu ka kõver ei olnud. Kutt, kes veermikku hetkel remondib, ütles et viga on tõenäoliselt sarniiris. Vist on all sarniir, mille muna on natuke liiga taga.

Hetk tagasi öeldi ka Revalist, et põhimõtteliselt on ühe koodiga jupid ikkagi ühesugused ja vahel lihtsalt tuuakse millegipärast eraldi välja. Varasemate kui 1995 Audi S2 sarniirid olid olnud vist natuke teistsugused, kuid nii suur ei pidavat Revali jutu järgi silmaga vaadates erinevus ikkagi olema.

Oleksin tänulik kui keegi oskaks aidata. Kõige lihtsam oleks muidugi võtta praegune sarniir kätte ja minna seda poodidesse võrdlema, kuid hetkel puudub selline võimalus.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 23.10.07 10:59 Tsiteeri

Kui kood on sama siis ei ole neil mingit erinevust. Igal erineval tootel on oma tootekood... Ei ole võimalik, et ühe ja sama koodiga on 2 erinevat asja! Võib ka olla, et kunagi on nad erinevad olnud aga nüüd on üheks muutunud. Ja sulle teadmiseks, et pilt mida ETKA näitab on illustratiivne...

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 11:33 Tsiteeri

Seda ma tean, et pilt päris õiget värki ei näita, kuid kuna tundusid liiga erinevad, arvasin et korra võiks küsida. Kuigi tegemist on joonestamise reegliga, ei teadnud ma tänaseni kindlalt ka seda, et ka ETKA puhul tähendab näiteks (3) seda, et ei ole pildil näha ja kui on lihtsalt 3, on see näidatud kõrvaloleval pildil. Teemast küll natuke mööda, kuid äkki mõni veel ei tea.

Muidu tänan vastamast.

Põhimõtteliselt jõudsime remondipoisiga otsusele, et pregu paneb ta auto kokku. Lähen ostan uued sarniirid ja kui sildu reguleeritakse, vahetatakse vastavalt vajadusele ja mõttekusele ära.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 13:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattro-Karel
Põhimõtteliselt jõudsime remondipoisiga otsusele, et pregu paneb ta auto kokku. Lähen ostan uued sarniirid ja kui sildu reguleeritakse, vahetatakse vastavalt vajadusele ja mõttekusele ära.

OT küll aga kas remondimees ei suutnud nende korrasolekut siis kontrollida? ning ma ei näe küll mõtet lihtsalt uusi šharniire osta ning sillastendis nt öeldakse, et kõik on korras üleüldse ning siis neid riiulile seisma panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 13:42 Tsiteeri

Sarniirid on selles suhtes korras, et ei kolksu. Ta arvab, et ratas on tagapool kuna on natuke vale sarniir või on sarniir valesti kinnitatud. Kõige õigem oleks muidugi proovida, kas selle sarniiri õigesti paika saab, kuid see ei mahu ajakavasse. Sillad tuleb niikuinii ära reguleerida ja see toimub hoopis teises kohas, tõenäoliselt selgub selle käigus ka sarniirivahetuse otstarbekus. Ka mulle ei meeldi või õigemini ei ole ma nii rikas, et juppe riiulisse osta, kuid leidsin juba koha, kus töötab mu sõber, kes vajadusel sarniirid tagasi ostab.
Kunagi kui käisin Pirni tänaval sildu reguleerimas, öeldi et sarniiri nii palju liigutada ei saa, et ratas piisavalt ettepoole tuleks. Kui see jutt, tänane tagasiside ja üldse muude autodega tegelevate sõprade nõuanded kokku panna, jõuan järeldusele, et on küllaltki tõenäoline, et tegemist on vale sarniiriga praegu.
Ma ei ole kindel, kas keegi üldse sellest jutust enam aru saab või viitsib läbigi lugeda, kuid kui midagi selgub panen siia kirja.

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 23.10.07 13:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Sarniirid on selles suhtes korras, et ei kolksu. Ta arvab, et ratas on tagapool kuna on natuke vale sarniir või on sarniir valesti kinnitatud. Kõige õigem oleks muidugi proovida, kas selle sarniiri õigesti paika saab, kuid see ei mahu ajakavasse. Sillad tuleb niikuinii ära reguleerida ja see toimub hoopis teises kohas, tõenäoliselt selgub selle käigus ka sarniirivahetuse otstarbekus. Ka mulle ei meeldi või õigemini ei ole ma nii rikas, et juppe riiulisse osta, kuid leidsin juba koha, kus töötab mu sõber, kes vajadusel sarniirid tagasi ostab.
Kunagi kui käisin Pirni tänaval sildu reguleerimas, öeldi et sarniiri nii palju liigutada ei saa, et ratas piisavalt ettepoole tuleks. Kui see jutt, tänane tagasiside ja üldse muude autodega tegelevate sõprade nõuanded kokku panna, jõuan järeldusele, et on küllaltki tõenäoline, et tegemist on vale sarniiriga praegu.
Ma ei ole kindel, kas keegi üldse sellest jutust enam aru saab või viitsib läbigi lugeda, kuid kui midagi selgub panen siia kirja.

Ehk on tulemus avariist tekkinud? püstakunihe.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Kunagi kui käisin Pirni tänaval sildu reguleerimas, öeldi et sarniiri nii palju liigutada ei saa, et ratas piisavalt ettepoole tuleks.

Hmm... päris lahe sillastendi koht (selliseid siin Pärnus ka jalaga segada), peamine asi on see, et šharniirist, tee mis tahad, ratast ette või tahapoole üldse reguleerida ei saagi, sealt reguleeritakse ratta kallet. Kui ratas on liialt taga/ees on viga juba milleski muus.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 14:17 Tsiteeri

väga vabalt võib olla see vale ratta paiknemine valest sarniirist, kuna sarniirid on erineva kujuga. osad on nö sirged, osadel on pea kinnitusosase ettepoole, osadel tahapoole, kui vale sarniir on, siis võib ratta asukoht muutuda sellest 3-4cm

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 14:48 Tsiteeri

Ma tänan teid, kes viitsivad veel teema üle arutleda. Tegelikult saigi küsimus tehtud rohkem sellepärast, et tundus imelik ja arusaamatu, miks on tooted, millel on sama kood, erinevatel ridadel. Ma arvasin, et kui tootekoodi järgi tellida, antaksegi natuke teistsugune sarniir, millele on küll kirjutatud sama tootekood, kuid mis tegelikult on natuke erinev. Tundub, et nii see vist ikka päris olla ei saa, kuigi olen ka varem midagi sarnast siit kuskilt lugenud. Ma võin väga mööda panna, kuid äkki oli kunagi mingi jutt, kus räägiti Audi S2 ja RS2 kepsusaaledest, millel on üks kood, kuid tegelikult on erinevad. Igatahes mingi jutt vist sellistest autodest oli, kuid ei ole vist mõtet seda üles otsida ja võin ka väga valesti mäletada.

Kuna tookord kui praegune sarniir alla pandi ostis selle keegi teine, ei ole ma kindel milline osteti. B varuosa on see kindlasti, kuid vaevalt nii valesti tehtud, et see muna kuskil 2 cm tagapool on. Tuleb proovida uut sarniiri, mille olen ma välja valinud ja vaadata, kas midagi muutub. Natuke kehv on seletada ja arvata ka kui autot ei näe. Ma umbes mäletan, kuidas värk välja näeb, kuid vist ei ole eriti tõenäoline, et sarniiri kuidagi nii valesti paigaldada saab ja probleemi tuleb otsida mujalt.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 20:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma võin väga mööda panna, kuid äkki oli kunagi mingi jutt, kus räägiti Audi S2 ja RS2 kepsusaaledest, millel on üks kood, kuid tegelikult on erinevad. Igatahes mingi jutt vist sellistest autodest oli, kuid ei ole vist mõtet seda üles otsida ja võin ka väga valesti mäletada.

Sellest on tõesti juttu olnud, kuid niipalju kui mina kursis olen on see jutt BS! mõlemil neil samad saaled.

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 21:42 Tsiteeri

Kiire läks nüüd üle. Sain auto kätte ja vaatan, mida aretada. Põhimõtteliselt on värk nii, et parempoolse sarniiri muna on õõtshoova suhtes natuke taga pool kui vasakul. Seda, kas on vale sarniir või on õige kuidagi valesti paigaldatud, üritan varsti välja selgitada.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 23.10.07 21:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Kiire läks nüüd üle. Sain auto kätte ja vaatan, mida aretada. Põhimõtteliselt on värk nii, et parempoolse sarniiri muna on õõtshoova suhtes natuke taga pool kui vasakul. Seda, kas on vale sarniir või on õige kuidagi valesti paigaldatud, üritan varsti välja selgitada.

Sellise olukorra saab näiteks tekitada see kui parem ja vasak pool ära vahetada, juhul kui on võimalik vahetada.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 24.10.07 06:55 Tsiteeri

Üks asi on tõesti see, kui zharniirid on vahetusse läinud, aga seejuures peaks ratas vist ettepoole hoopis liikuma(kui mäletan õieti).
Teiseks on see, et zharniiri ja õõtsa kinnituspoltide lahtilaskmisel on võimalik ratast liigutada edasi-tagasi kindlalt1,5-2,5cm. Ise olen täheldanud, et pigem ette poole tuleb ratas nihutada ja siis poldid kinni.

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 09:03 Tsiteeri

Pampkuri, õige poole sarniir on all. Kunagi kui kahtlustasin, et midagi muud on hoopis kõver, kaalusin ka korraks varianti, et paremale vasaku poole sarniir panna, kuid sellisel juhul oleks ratas väga ette läinud.

Teemo, väga tahaks loota, et sul on õigus ja sarniiri saab natuke keerata.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 32.6% - SQL: 67.4%]