Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: rooli keerates udupasuna hääl (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 5085)
jan76
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2.5 tdi 120kw

postitati 23.10.07 07:21 Tsiteeri
rooli keerates udupasuna hääl

Probleem selline, et kui rooli keerata aeglasel kiirusel (kuni 20 km/h), siis on kosta hääl, mis meenutab laevade udupasunat või nagu ise puhuks tühja toru sisse - loodan, et saate aru :)
Aasta alguses lasin Revalis uurida, midagi ei leitud. Veidi hiljem vahetati hoolduse käigus parempoolne esiratta laager - probleem kadus. Paar nädalat tagasi tuli see hääl tagasi. Teeninduses avastati, et seekord oli läbi vasakpoolne rattalaager, kuid peale vahetust hääl ei kadunud. Eile lasin uuesti Revalis kontrollida - midagi ei leitud.
Oskab keegi arvata/pakkuda, milles võiks viga olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 23.10.07 07:40 Tsiteeri

Roolivõimendi ?

lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980

postitati 23.10.07 09:04 Tsiteeri

pakux ka roolivõimendit! mul enda oma undab samamoodi vasakule pöörates!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 24.10.07 04:47 Tsiteeri

Lootke, et väheke roolivõimu õli lisamist aitab

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dies900
huviline

Registreerunud 24.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 08:16 Tsiteeri

mul sama hääl ehk roolikarbis midagi`?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 24.10.07 13:31 Tsiteeri

vaheta õli ära, enda autol aitas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OOOO
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.07 15:42 Tsiteeri

Mul sama asi. Roolivõimu õli lisamine ei aidanud. On keegi lahenduse leidnud?

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 23.11.07 19:06 Tsiteeri

rool käib raskemalt ka kui peaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
OOOO
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.07 20:50 Tsiteeri

Ma ei tea täpselt kui kergelt või raskelt peaks ta käima. Pole saanud ilma selle pasunahääleta sõita selle autoga.

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 23.11.07 21:34 Tsiteeri

Roolilatt on läbi, ma pakuks

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OOOO
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.07 20:42 Tsiteeri

Udupasun kadus nüüdseks ära. Tekkis kriuks. :( Ei tea ka milles jama on. Loodan et päris seisma ei jää. Kas eelnevad kirjutajad ei ole leidnud lahendust?

Veel lisaks et hääl käib aint nagu kiirelt sõites kus rooli ainult natukene liigutad. Kui rohkem välja keerata siis ei tule mingit häält.

prix666
huviline

Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 29.11.07 05:30 Tsiteeri

roolilatt, omal olid samad sümptomid masinal, algul undas siis kriuksus, ja kriuksus.

Nahksisud ning istmete parandustööd.
Roolide nahatamine, käigukangikotid, -nupud. Kõik võimalike detailide katmine, piilarid, laed, kosoolid. Kaatrite sisud ning tsikli istmed, baaride sisustusest lennuki salongideni. Küsi hinda !
jan76
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.07 10:52 Tsiteeri

kui viga roolilatis, kas keeramine peaks siis raskem olema? tunde järgi keerab sama hästi kui vanasti. hommikul sõitma hakates ei tule mingit häält, kui aga kuskil auklikul teel sõita, siis hakkab undama ja eriti just paremale keerates..

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 29.11.07 11:00 Tsiteeri

Hmm, huvitav. Mul ulub ka veidi kiirusel 10kmh manööverdades, aga roolilatt käis septembris remondis ära Kostiveres. Oskab keegi pakkuda midagi? Mis konkreetsemalt tuksis võiks olla?

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 31.12.07 09:24 Tsiteeri

minul tegi täna hommikul manööverdades esimest korda sellist häält nagu teema algataja kirjeldas. Õlid said võimus vahetatud revalis umbes kuu aega tagasi. Ei tea kas kah roolilatt? :/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jan76
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 10:38 Tsiteeri

jõulude ajal läks hääl juba vahepeal eriti hulluks ja kompuuter näitas punast (!) viga "Pidurisüsteemi rike" (põhiliselt paremale keerates). 28-ndal käisin Revalis - leiti, et esimesed piduriklotsid saavad kohe-kohe läbi ja vahetati ära - peale seda on vaikus majas olnud. loodan, et nii jääbki :)

juq
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0 v6 Q

postitati 13.01.08 14:29 Tsiteeri

äkki on sul roolivõimendi pump ära. mul teeb sama asja, aga suht nii nagu jumala juhatab - vahest teeb, vahest mitte.

Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juq
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0 v6 Q

postitati 13.01.08 14:33 Tsiteeri

äkki on sul roolivõimendi pump ära. mul teeb sama asja, aga suht nii nagu jumala juhatab - vahest teeb, vahest mitte.

Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI

postitati 25.01.08 13:05 Tsiteeri

Mul hakkas ka eile õhtul roolivõim jukerdama. Pöörasin maanteel auto ümber, rool põhja keeratud ja peale seda hakkas roolivõim ära kaduma. Vahepeal läks pöörde ajal keeramine järjest raskemaks ja siis muutus järsku jälle kergeks. Hommikul keeras rool jälle väga kenasti, kuid otsustasin ikkagi roolivõimu õli ära vahetada. Aga nüüd tabas mind eespool kirjeldatud mure - udupasun. Sugugi ei tahaks pumba vahetusele mõelda.

A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 25.01.08 14:06 Tsiteeri

Minul samuti esines sellist häält külma mootoriga tagurdades. Just mingis asendis rooli puhul nagu tegi kõvemat häält. Uskuge või mitte, aga viga lahenes ka peale esimeste piduriklotside vahetust, nagu ühel eelkõnelejal. Kuigi ma mingit seost nagu ei oska nende vahel leida. Äkki on see hüdraulika pool neil kuidagi seotud? Aga ma julgeks väita, et minul tegidki seda häält just pidurid ja mitte roolivõim.

Veel üks võimalus on see, et kui teil esineb seda väiksel kiirusel ja manööverdades, siis üldiselt on mootor tühikäigul ja RV pumpa veetakse ringi madalate pööretega. Kiirematel pööretel toimib pump kiiremini ja õli liigub paremini??!! Äkki märk, et pump ei jõua piisavalt toimida enam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 25.01.08 14:28 Tsiteeri
samuti veider hääl keerates...

kindel on see et tuleb roolivõimupumbast... teeb seda häält vaid siis kui auto on vähemalt 4-5h seisnud ja teeb seda häält vaid keerates - vahet pole kas masin juba liigub või mitte. Masin mõned minutit töötanud siis ei kosta seda enam... Ilmselt roolivõimu pump hakkab ära väsima.

Auto sai alles hiljuti ostetud ja millegipärast oli roolivõimu õliks punast kasutatud - see sai suht kiirelt välja vahetatud rohelise vastu + 3x pesu ennem...

Esimest korda tekkis see hääl selle punase õliga - huvitav kas see punane õli võis asja tuksi keerata... Tegu siis C4 2,8i

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 14:30 Tsiteeri

Küsiks siinkohal kohe, et kuidas pesu tegemine välja näeb? Vahetad uut õli mitu korda?

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 15:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ever
Küsiks siinkohal kohe, et kuidas pesu tegemine välja näeb?

endal sai nii tehtud, et vana õli välja imetud ja uus sisse, siis mootor käima ja rooli keerama mõlemale poole põhja 4-5 korda. Siis uuesti õli välja ja uus sisse. Nii 3x järjest - silma järgi sai vaadatud seda kordade arvu. Vahetasin seni kuni pesuks kasutatud õli oli ilma mittevajalike lisanditeta (värvus ja konsistens õige). Välja imemine sai tehtud teeninduses spets aparaadiga. Vb olla saab koduste vahenditega ka tehtud. :)

Edu

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 16:31 Tsiteeri

Nii, edukalt sain hakkama tavalise süstlaga. Panin uue sisse ja sõitsin ringi natuke, võimalikult palju rooli keerates. Peaaegu läbipaistva neoonrohelise õli asemel välja süsimust vedelik, mis jubedalt haises. Ja kusjuures, rool töötas juba peale teist pesu hääletult ja väga kergelt. Paari päeva pärast vahetan õli veelkord välja.

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 16:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ever
Nii, edukalt sain hakkama tavalise süstlaga. Panin uue sisse ja sõitsin ringi natuke, võimalikult palju rooli keerates. Peaaegu läbipaistva neoonrohelise õli asemel välja süsimust vedelik, mis jubedalt haises. Ja kusjuures, rool töötas juba peale teist pesu hääletult ja väga kergelt. Paari päeva pärast vahetan õli veelkord välja.

endal oli samamoodi - nagu paksendatud kohvi oli peale esimest vahetust...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.8% - SQL: 87.2%]