Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: bensupumba käitumine (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1114)
opsys
huviline

Registreerunud 21.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2.0 85kW 1994 a, B6 Avant 1.9 AVF 2003

postitati 21.10.07 18:38 Tsiteeri
bensupumba käitumine

Tervist. Häda selles, et ühel hetkel otsustas bensupump bensiini enam mitte ette anda. Enne seda natuke olin tulnud just sõidust, mootor käivitus ilusti, sõiduajal häireid ei olnud. Pärast seda kui käivitama hakkasin, enam käima ei läinud. Sai siis veidike mõeldud ning uuritud ja avastasin, et bensupump ei löö bensiini peale, kui süüte sisse keerasin. Võtsin siis tagant kaane maha ning kruvikeerajaga õrnalt toksisin seda süsteemi seal. Peale seda keerasin süüdet ning asi toimis ja rohkem pole probleemi olnud. Küsikski mis võib sellise anomaalia põhjuseks olla? Mismoodi see pump üldse toimib: kas süüte sissekeeramisel lüüakse rohkem kütet peale kui sõiduajal? Või koosneb pump üldse kahest osast? Kui palju see pump võib maksta?
Autoks on b4 85kW avant 1994 aasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Aleksandr
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda

postitati 21.10.07 18:55 Tsiteeri

Hinna poolest niipalju kui muidugi suuri erinevusi ei ole siis minu oma 66kw maksis 1700.-.
Samas kui minu pump minema hakkas sümptomid olid sarnased,kord käivitus siis töötas kohe mitu kuud ilusti-kenasti,samas täitsa lambist jälle ei toiminud.Lausa piinlik olukord oli kui järjekordselt hakkas tõrkuma sai sleppis garaasi tiritud,helistasin elektrikule et tule mõõda pensiinipump testriga üle.Elektrik tulnud, tester külge süüde sisse ja lihtsalt huvi pärast mõtlesin et käivitan....... ja ta käivitus.Täiega loll olukord.Aga sai see pump ära vahetatud,võtsin vana lahti ja viga oli siis selles et, rootori ja harjade vahelised kontaktid olid kulunud,aga mitte ühtlaselt vaid kohati.Sellest siis see jama et kord käivitub ja kord mitte-et kord annab kontakti kord ei anna.Mina vähemalt saan sellest niimodi aru.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
romulus1
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 15:06 Tsiteeri

Vaadake...

www.hot.ee/bensiinipump

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0 85kw

postitati 22.10.07 18:49 Tsiteeri

uus pump 1300.- audi 80 b4 85 kw

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aleksandr
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda

postitati 23.10.07 05:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: romulus1
Vaadake...

www.hot.ee/bensiinipump

Omal ajal olen seal ka läbi käinud teist korda ei lähe,sellist lolli juttu pole kuskil ma kuulnud.Loe see teema läbi-> link

opsys
huviline

Registreerunud 21.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2.0 85kW 1994 a, B6 Avant 1.9 AVF 2003

postitati 29.10.07 14:29 Tsiteeri

kuidas selle pumba paagist kätte saab. Ei saa aru mida seal keerama peab, et see välja tuleks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 30.10.07 13:31 Tsiteeri

peaks olema kas kolm(vist) plast kõrva mida eemale painutades saab välja tõmmata või siis teha pool pööret pumbaga mis juhul samuti tõmmata.

semanoid
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.1% - SQL: 81.9%]