Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: ABS (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 981)
karl584
huviline

Registreerunud 28.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.0 -92 Quattro

postitati 18.10.07 17:56 Tsiteeri
ABS

Kas keegi oskab aidata kuidas saaks ABS-i kapoti alt lõplikult välja lülitada. Autoks audi B4 2.0 85kw Quattro -92. Vajadus selleks lihtsalt seepärast et üks andur läbi ja niipea pole võimalust seda vahetada ja muidu jumala kehv sõita kuna koguaeg klõpsib kapoti all midagi ja undab. Salongi nupust lülitades läheb süsteem välja aga mingil hetkel signaaltuli jälle kustub ja hakkab jälle undama. Kaitsekarbis oli ka võimalik kaitse eemaldada aga see mingi diffri värgiga ühekaitsme peal. Ei oska öelda kas kaitse eemaldamine midagi kihva ei keera? Kes oskab, oleks väga tänulik abi eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 18.10.07 18:43 Tsiteeri

Kuna ma ei usaldanud elektroonikat ja tahtsin oma mõistuse ning tundega pidurdada, võtsin ka talvel kaitsme välja. Probleem on muidugi selles, et sama kaitsmega kaob ära diffriplokk, kuid ei ole väga tõenäoline, et seda eriti vaja on. Kunagi kui mul Audi 90 Quattro oli, võeti ära üks relee. See asus kapoti all, selles plastikust karbis, kuhu on vist ka kirjutatud ABS. Rataste mitteblokeerumise eest tuli pärast seda juhil vastutada ja diffriplokk jäi ka alles. Tüütu on ainult armatuuris põlema hakkav tuli. Ma arvan, et ka sul on see karp küllaltki sarnane ja asub selle koha lähedal, kust piduriõli juurde valatakse. Karp on vist kinni ühe kruviga, kuid sees on natuke rohkem kui üks relee. Tõenäoliselt tuleb natuke proovida, mida ja kust ära võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.10.07 19:20 Tsiteeri

Katkestuses anduriga lülitab abs'i peale liikuma hakkamist lihtsalt välja, sinu masinal on tõenäoliselt andur hammasvööst liiga kaugel või hammasvöö vigane. Juhul kui absi kaitse on millegi muuga ühes ahelas siis peaks aitama ka sellest kui ühe anduri juhe lihtsalt lahti ühendada. Muidugi ei tööta sel juhul ka eds, kuid see ei toimi sellise vea puhul nagunii.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]