Lehekülgi: 1 2 3 |
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 17.10.07 14:25
|
|
|
Miks fännate originaalmakke?
Mind huvitab see, et pidevalt ma näen siin kuulutusi originaalmakkide müügiks ja ostuks. On olemas mingid gammad ja deltad ja beetad ja kõik lähevad
suht kalli hinnaga realiseerimisse. Kõige hullem on veel Concert (ja miskit oli vist veel). Miks maksate mingi Concerti eest 2x rohkem raha kui
tavalise odavama otsa pioneeri eest ja teete veel hiljem lisakulutusi CD-Box'i'le jne. Kas on helikvaliteet või võimendi vms väga hea neil?
|
|
|
maxic
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: auditu
|
postitati 17.10.07 14:27
|
|
|
Helikvaliteet vaevalt midagi erilist on. Põhiline miks originaalmakke "fännatakse" on see, et nad sobivad väga hästi Audi armatuuri üldmuljega
kokku. Vastupidiselt enamustele Pioneeridele/Alpinedele jne.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 14:30
|
|
|
igast pihuneerid ja asjad audis = sea seljas sadul
ja originaalmakke ei kiputa ka niipalju ära virutama kui neid hõbedasi bling-blinge
|
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 17.10.07 14:33
|
|
|
Endal mõlemis autos originaal Gammad. Ühel box teisel mitte. Esiteks nad sobivad ideaalselt sinna ning teiseks ka see, et ei ole seda paneeli
kiskumist kogu aeg. Tööautos on Pioneer ning tõesti on sellest paneelist kopp ees juba. Varastamisest me ei hakka rääkimagi
58 160 982
|
|
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 17.10.07 14:38
|
|
|
Noh ma arvan et igaljuhul eelistan ma enda sigari originaalmakile korralikku MP3 Blaupunkti
aga C5 originaalmakk+box+supakas on küll päris head juba ilma mingi tuuninguta tavakõrvale.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 17.10.07 14:49
|
|
|
Minu arust on orig. maki raadio väga hea.Olen ise ka pioneeri katsetanud,nädala pärast lendas välja ja orig. tagasi.Sobivusest ma üldse ei
räägi,pioneer oli nagu UFO keset armatuuri.Kui väga vaja cd ja mp3 kuulata ,paneks Beckeri.Mingi suvalise jaapanlasega tekib kohe probleem ka
tagumiste aktiivkõllidega,mis nõrka signaali tahavad ja ise võimendavad.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 14:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
ja originaalmakke ei kiputa ka niipalju ära virutama kui neid hõbedasi bling-blinge |
Ja olenevalt elukohast on see oi kui oluline!
|
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 17.10.07 14:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: puristaja
Noh ma arvan et igaljuhul eelistan ma enda sigari originaalmakile korralikku MP3 Blaupunkti
aga C5 originaalmakk+box+supakas on küll päris head juba ilma mingi tuuninguta tavakõrvale. |
Bose on asjalik jah, eriti nn. tavakasutajale ning kui sooviks süsteemi jätta siis makid, mis sellega koos töötaks pole sugugi odavamad, kui org osta.
Arvestades, et välimus peab kokku minema ja mingit X asjandust ka ei taha.
Paneeli puudumine on muidugi väga-väga positiivne.
|
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.
|
postitati 17.10.07 15:19
|
|
|
Ka mina paigaldsin aata tagsi origiaalmaki ja on tõesi väga ilus. Originaal valgustus on juba ise ilus.
Ostsin Tevalost sigareti süütajasse vastava vidina ja tõmban kodus arvutist mälupulgale just seda muusikst mis meelidb ja kuula palju tahad. Pole
mingeid kalleid pille vaja.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 16:24
|
|
|
ja originaalmakke ei kiputa ka niipalju ära virutama kui neid hõbedasi bling-blinge |
Head sõnad tarmo...Jagan sinu arvamusi makkidest.
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 23:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Head sõnad tarmo...Jagan sinu arvamusi makkidest. |
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 23:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aiku
Ka mina paigaldsin aata tagsi origiaalmaki ja on tõesi väga ilus. Originaal valgustus on juba ise ilus.
Ostsin Tevalost sigareti süütajasse vastava vidina ja tõmban kodus arvutist mälupulgale just seda muusikst mis meelidb ja kuula palju tahad. Pole
mingeid kalleid pille vaja. |
Mis vidinaga tegu on?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 18.10.07 04:50
|
|
|
Näiteks. Heligurmaanidele selline lahendus loomulikult ei sobi
eriti
Ise pooldan originaale veel ühe asja pärast lisaks sobivusele - deltast edasi on neil ideaalne väliste müratekitajate "isolatsioon" (mobiiltelefon
ntx.). Igast blingblinge näppinud ja remontinud ja no kurat maanda või tee mida iganes, aga vähemal või rohkemal määral kakuvad ikka seda moblasidet
sisse ja paiskavad seda kõlaritesse.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 18.10.07 05:50
|
|
|
Välimus, välimus ja veelkord välimus. Mingit k***di valgusfoori pole Audi keskkonsooli särama vaja. Kui müüdaks ilusa lakoonilise disainiga ühtlaselt
musta värvi ja punase valgusega makke, siis võibolla ei eelistaks originaalraadiot.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.07 08:04
|
|
|
on tõesti ka audisse sobivaid makke, mis aga kahjuks-õnneks paljud "melomaanid" hinna pärast ohkima võtab.
Becker ja Blaupunkt on kaks firmat, mis toodavad audisse sobivaid makke, teistel firmadel on mõni ükskik mudel mille paneel ja valgus kokku sobivad
armatuuriga. reeglina kui isegi maki ekraani taust on punane/oranz, siis nupud on ikka mingid neoonid.
mth, a sa pidulikule vastuvõtule minnes paned ülikonnaga neoonkollased nike ketsid jalga?
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 18.10.07 09:06
|
|
|
Kvaliteet on suhteline mõiste.
Kas originaalstereo on kvaliteetne?
Kas Pioneer/clarion on kvaliteetne?
Kas MP3 on kvaliteetne?
Kas audiportsessoriga lahendus on kvaliteetne?
Kas odavaota suppar koos originaalkõllidega on kvaliteetne?
Loomulikult on tähtis eelkõige harmoonia ja inimeste maitse.
Kui ikka HU-ks on kassetikas ilma boxi võimaluseta, siis kahjuks ongi võimalusteks kas see FM transmitter või järgmine HU, kui nüüd järgmist HU-d
otsitakse, siis suurem enamus võtab "pioneeri" -kahjuks, kuna autot müües on seda võimalik järgmisse autosse kaasa võtta ja vana sang asemele panna.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 18.10.07 11:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
kui inimene valib makki välimuse järgi, siis ütleb see nagu päris palju ära tema muusikalembuse kohta. | Oleme ausad - kui mõttekas on
autosse tipp-audiotehnika ehitamine? Akustilised omadused on keskmisel autol võrdsed tühja kastruliga, ainult helipeegelduste arvutused on palju
keerulisemad. Ei tule ka Pioneeri sisseehitatud võimust välja parem heli kui "originaalmakist", välise võimendi ja ribafiltriga kõlarite kasutamisel
jällegi kõrvaga tajutavat vahet ei ole.
See on juba maitseküsimus, kas kellelegi meeldib ühte plaati lükata otse raadiosse, mitut plaati hoida pakiruumis või kindalaekas, kuulata raadiot,
kassetti või hoopis MP3'e.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.07 12:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kevadlilleke
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
Ei tule ka Pioneeri sisseehitatud võimust välja parem heli kui "originaalmakist", välise võimendi kasutamisel jällegi kõrvaga tajutavat vahet ei
ole.
|
Oletame, et tegu on tavalise originaalmakiga, millel on Cd lugeja, raadio tuner ja heliseadistustest võimaldab Bass, treble, balance, front/rear ja
siis Volume, siis tegelikult on heli ikkagi parem Peoneegril, kuna tal on rohkelt igasugu eelseadistusi ja lisaks Loudness, see teeb tavakuulaja jaoks
heli oluliselt paremaks, kui ilma nende "seadeteta". Kahjuks ei ole originaalstereotel nii hea põrutuskaitse- kuna aga pidevalt käib üks
"teeremont" siis kohati on ikka originaalplaadimängijaga võimatu plaati kuulata.
btw endal pole autos peoneeger-ostes oli sees Blaukar. |
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 18.10.07 12:20
|
|
|
mth, a sa pidulikule vastuvõtule minnes paned ülikonnaga neoonkollased nike ketsid jalga? |
no seda nüüd kindlasti mitte, samas vastlapäeval ma pasteldega tööle kah ei tule.
üldiselt ei tasuks nüüd kohe lambist äärmustesse ronida. kuskil vahel on ka kena kesktee. tipp audio ehitamine autosse on tõesti selline nii ja naa
asi. igast lava efektid ja möllud, no okei, see selleks.
fakt on see, et korralikust makist väljatulev heli on täidlasem, kuuled vaikselt kuulates kogu heliriba kenasti ära, mitte ei pea teatud helide
kuulmise jaoks volume nuppu vägistama.
paljud inimesed ei saagi üldse aru millest ma räägin ja nemad ei ostagi elusees korralikku makki. pioneer on päris korraliku nime endale, inimeste
seas kes autoaudiost suurt ei tea, teinud ja miskipärast kiputakse seda ostma jah.
loomulikult pole mõtet raha raisata, kui originaal makk täidab kõik su vajadused ära. aga no see mp3 fm transmitter küll nüüd ilus seal armatuuris ei
ole, rohelise valgusega pioneer sobib kordi paremini.
ise olen vist juba kuu aega ilma makita sõitnud autos
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.07 12:36
|
|
|
Kusjuures Belkin toodab Stereo FM-transmitterit mis töötab nii AA-batareidega, kui ka sigaretisüütajast, niiet viska transmitter koos I-Pod-iga
kindalaekasse ja pole juhtmeid rippumas.
Belkinit müüb GNT hulgiladu.
Aga see juba ülim OT.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 18.10.07 14:33
|
|
|
Ma ei saa aru miks enamusel on aftermarket makkist mingi täiesti imelik ettekujutas, et ta on hõbedane ning nuppude toon on mingi eriti värdjalik. Kes
iganes endale sellise bling-bling aparaadi autosse paneb, siis järelikult tema jaoks ei oma mitte mingit tähtsust mis makk seal sees on, pigem hea et
üldse mängib.
On olemas ka täiesti soliidseid ja audisse sobivaid makke kui otsida.
Originaal on ilus ja hea aga tihti ei saa sinna taha lisaseadmeid panna. Bose süsteem on ainuke asi mis kannatab sellisel juhul kriitikat.
See pilt siis enda makist. Pimedas ei tee maki ja keskkonsooli nuppude värvil absoluutselt mingit vahet ning maki raam sobib ka audi musta/tume halli
tooniga.
Kahjuks minu seebikarbiga tehtud pilt ei näita seda välja.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
maxic
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: auditu
|
postitati 18.10.07 14:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rst
Ma ei saa aru miks enamusel on aftermarket makkist mingi täiesti imelik ettekujutas, et ta on hõbedane ning nuppude toon on mingi eriti värdjalik.
|
Sest enamus poes pakutavatest on "bling-bling" makid. Selliseid normaalsetes toonides olevaid makke tuleb ikka otsida, et korralikku leida.
Nagu juba mainitud, siis ühed paremini Audisse sobivad makid tulevad Beckerilt, Blaupunktilt. Kuid ülejäänud tootjate seas on mõned üksikud ainult.
Ise sai hangitud vanem Phillipsi raadio.
http://mark.planet.ee/Audi/Audi_pimedas_02.jpg
http://mark.planet.ee/Audi/pildid/kokpit.jpg
Selle pildi pealt on näha kuidas ta üldise pildiga kokku sobib.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |