Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B4 käigukang väriseb (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2630)
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.07 17:53 Tsiteeri
B4 käigukang väriseb

Niipalju kui olen proovinud erinevate b4-ga sõita on kõigil selline viga olnud et käiku vahetates ja sõiduajal järsult gaasi lahti lastes/juurde pannes käigukang väriseb. Täpselt nagu oleks käimakast lahti :P

Milles võib viga olla ? On kellegil sarnaseid kogemusi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 10.10.07 17:58 Tsiteeri

Minumeelest vibreerib ikka veidi iga käiimakasti kang - egas mootorgi ju sõites ega koha pealt minnes jäigalt paigal ei seisa. Selleks need tugipadjad ja puksid ongi et mootor ja ka käigukast nende peal mängida saaks ... kui ta sul lausa käes ei lõhu siis ära muretse selle pärast ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aaro
huviline

Registreerunud 18.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 93 2.8 quattro

postitati 10.10.07 18:52 Tsiteeri

Mul sama teema c4-ga, pole ühegi teise masinaga nii olnud. Käigukangist kinni hoides, kiirendades ja gaasi maha lastes käib tudun läbi. Muretsemiseks on põhjust minu arust küll (ei taha pahasti õelda aga asi ei ole päris nii nagu mu neiuke ütles kunagi, auto on siis katki kui ei sõida enam).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.07 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aaro
Mul sama teema c4-ga, pole ühegi teise masinaga nii olnud. Käigukangist kinni hoides, kiirendades ja gaasi maha lastes käib tudun läbi. Muretsemiseks on põhjust minu arust küll (ei taha pahasti õelda aga asi ei ole päris nii nagu mu neiuke ütles kunagi, auto on siis katki kui ei sõida enam).

lase üle kontrollida käigukasti ja mootori padjad

anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 10.10.07 19:54 Tsiteeri

Endal vibreerib/väriseb/kõigub käigukangist kinnihoides siis kui jala gaastilt eemaldad.
Nagu tunneks hammasrattaid... :o:P:P:D:D

spark
huviline

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2001a.

postitati 10.10.07 21:33 Tsiteeri

vahetasin enda omal mõlemad mootori ja kk padjad-aga jah-tõsi ta on-tudiseb teine suht kõvasti.
olen paljusi auto marke pidanud aga b4 on see väga tuntav.
esialgu oli päris harjumatu-aga nüüd ei pööra asjale enam tähelepanu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mudjamix
huviline

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 11.10.07 14:11 Tsiteeri

Sai ka just hiljuti vahetatud mootori ja kasti padjad ning ning nüüd on ikka palju parem kohe.Vanadega oli juba sujuv käiguvahetus suht võimatu.Ja noh suht odavad ka need padjad tal.Põhiliselt häiris ka just see kaasipedaali lahti lastes tekkiv kolks.

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.07 17:55 Tsiteeri

mul A4'ga esimese käiguga veeredes ilma gaasita,on silmaga näha kuidas käigukang ühtlaselt jõnksub.Muidu tundub kõik normaalselt toimivat.Kas käigukasti padjad läbi?

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Berlingo van

postitati 15.06.08 15:14 Tsiteeri

Ei hakkand uut teemat tegema, aga jama siis selline. 90km/h sõites terve auto väriseb, plaati täitsa võimatu kuulata. Samas kui 90 pealt gaasi juurde anda, siis nagu ei värise. 100 juures pole enam vahet kas anda gaasi või mitte, siis väriseb nagunii. 120+ enam pole tunda, aga 120ga sõita ei julge:D Ja lugesin siin ennist, et käiguvahetuse ajal käib tutsakas läbi. Mul väheke seda tunda. Samas mootoripadjad pole ka kõige paremad, need kavatsen reedel ära vahetada. Veljed/rehvid peaks ka nagu tasakaalus olema. Ei julge hääletavaid tütarlapsigi peale võtta, mark hakkab ju 90peal:D
:(

Auto on Audi 80 B3, 1.9E 83kw

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 15.06.08 15:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: McAadu
Ei hakkand uut teemat tegema, aga jama siis selline. 90km/h sõites terve auto väriseb, plaati täitsa võimatu kuulata. Samas kui 90 pealt gaasi juurde anda, siis nagu ei värise. 100 juures pole enam vahet kas anda gaasi või mitte, siis väriseb nagunii. 120+ enam pole tunda, aga 120ga sõita ei julge:D Ja lugesin siin ennist, et käiguvahetuse ajal käib tutsakas läbi. Mul väheke seda tunda. Samas mootoripadjad pole ka kõige paremad, need kavatsen reedel ära vahetada. Veljed/rehvid peaks ka nagu tasakaalus olema. Ei julge hääletavaid tütarlapsigi peale võtta, mark hakkab ju 90peal:D

Kui kiiruse lisades vibratsioon kaob siis suure tõenäosusega veljed tasakaalust väljas või siis pidurikettad kõverad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.08 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Auditehh
Tsitaat:
Algselt postitas: McAadu

Kui kiiruse lisades vibratsioon kaob siis suure tõenäosusega veljed tasakaalust väljas või siis pidurikettad kõverad.

Kettad ei tohiks kõverad olla, kuna pidurdades ei ei kisu ega ei värise. (seda siis Alla 90 pealt)
Eks ma lendan siis kummiposti. Tänud!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.06.08 10:04 Tsiteeri

Viskasin plekkveljed alla, viga kadunud. Tänud veelkord.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.5% - SQL: 87.5%]