Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Head Kummitöökojad (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 8042)
Tatu
huviline

Registreerunud 27.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 Q V8 4.2 220kW

postitati 30.09.07 08:19 Tsiteeri
Head Kummitöökojad

Nonii,
äkki soovitaksite ja/või mainiksite, millise töökoja teenuseid ise kasutate (juhul kui kasutate)..
Ideaalis meeldiks meile kõigile vast odav ja hea? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.09.07 19:29 Tsiteeri

Viimasel ajal olen püsikliendiks olnud mäealuse tn rehvitöökojas, see mis täpselt sumpsimehe vastas on.;) Suhelda tuleb küll teises keeles, kuid siiamaani pole olulisi probleeme olnud.
Enne seda olin pidevaks kliendiks sütiste tee kummiremondis, kuid sealne kaader voolas igale poole laiali ja koht läks kuidagi käest ära. Paar korda käisin ka viimsis, kuid sealkandis mitte toimetavana leidsin, et natuke kaugeks jääb. Keila Autobaasi territooriumi kummiremont on ka väga hea mulje jätnud.

Kindlasti ei kasuta enam kunagi Kumna-auto teenuseid, samuti Retke tee garaa˛ide juures paiknevat kummiremonditöökoda. Väga asjatundmatu mulje jättis ka Tondi mootorrattapoe kõrval oleva kummitöökoja töötaja.;)
Samas kindlasti võib ühes kohas olla erinevaid töötajaid ja ka kaader võib vahetuda, st teistel võib samade kohtadega ehk teistsuguseid kogemusi olla?;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 30.09.07 19:52 Tsiteeri

Rehvieksperdis käin.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 01.10.07 06:42 Tsiteeri

BALCO mureli tänaval,töökeeleks -eesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
artzik
huviline

Registreerunud 21.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: s4 c4

postitati 01.10.07 07:49 Tsiteeri

kuusalus ise vahetan endal.
ja teistel kellel on soovi...:D

Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 01.10.07 07:59 Tsiteeri

Kuna minu töö kõrval asub Oscarrehvid siis kasutasin nende teenust, kvaliteediga võis rahule jääda aga hind kirves eriti peale 01.09 kui uus hinnakiri seinale tekkis:o Hetkel otsin samuti uut "kindlat" kohta kelle kliendiks hakata.

Ei soovita minna Linnu teel Västriku tn. kandis (eramajja kohandatud) asuvasse nn. kummiremonti. Tegi töö ära kuid balanseerimata tahtis jätta väites, et pole vaja:D Palusin siiski ära balanseerida kuid hiljem selgus ikka, et oli katkise sisekummi sisse jätnud, eriline m..nn:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 01.10.07 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Väga asjatundmatu mulje jättis ka Tondi mootorrattapoe kõrval oleva kummitöökoja töötaja.;)

Mis mõttes asjatundmatu mulje? Ise olen seal paarkorda käinud ei nurise. See töömees lõõbib küll aga sellist muljet jätnud ei ole.

NB! Tunnen selle koha omaniku ja arvamus ei muutu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.07 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain
Tsitaat:

Väga asjatundmatu mulje jättis ka Tondi mootorrattapoe kõrval oleva kummitöökoja töötaja.;)

Mis mõttes asjatundmatu mulje? Ise olen seal paarkorda käinud ei nurise. See töömees lõõbib küll aga sellist muljet jätnud ei ole.

NB! Tunnen selle koha omaniku ja arvamus ei muutu.

Ei olnud tegemist lõõpimise vaid ikka konkreetse asjatundmatusega.:D Sooviks oli võimalikult suured rehvid audile alla mahutada ja onu teadis kohe kindlasti väita, et originaalmõõdust (195/65/15) suuremaid alla panna ei saagi.;), et hakkavat vastu käima jne.:D Üldse selline tõrjuv suhtumine kippus olema.;)

Mäealuses siis sai erinevadi rehve mõõdetud ja sobivaim prooviks alla pandud, hoopis teine suhtumine.;)

CE
huviline

Registreerunud 02.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,9 TDI q

postitati 03.10.07 11:24 Tsiteeri

Tartus olen viimasel ajal ainult Rehvieksperdis käinud, paarist pisemast varem külastatud kohast on natuke pahad mälestused: üks koht tasakaalustas ratast koos poritükkidega ja teises suudeti uute velgede tasakaalustamisel ligi 100 grammiga mööda panna....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 03.10.07 11:32 Tsiteeri

siiani käisin fordiga sütiste teel rehvivahetuses.. elav jrk (ootamised kusagil 3 ja rohkem tundi) ja miski 50 kulli oli rehv.

Ometigi tundus, et tasakaalustati halvasti. Otsin praegu isegi erinevaid töö/vahetuskohti :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 11:44 Tsiteeri

Soovitan Marja tänava töökoda (mustamäe teelt keerates) head kogemused juba aastaid. Ka töökoht mul vahetab kogu firmal rehve just seal ja pole kordagi probleeme. Hea teenindus ja mõistlik hind.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 03.10.07 16:03 Tsiteeri

Kõik rehvimured olen alati lahendanud Agomeris Madara tn. 33. Teenindus on kiire ja korralik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder
Kõik rehvimured olen alati lahendanud Agomeris Madara tn. 33. Teenindus on kiire ja korralik.

Õige jahh...endalgi 2 korda seal head teenindust saanud. Algul ei tulnud meeldegi. Kiirelt võtavad ka ette ja mingit nämmutamist polnud;). Soovitan minagi seda kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.07 16:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: merit00
kas se rehvi töökoda jäi tondi tänavale või linnu teele?

Tondi ja Kajaka nurgal endise ühika hoones paikneb. Nagu juba ütlesin, et teistel võivad ehk teistsugused kogemused olla. Ja seal võib ka mitu vahetust tööl olla ntx. Õige jh, Tondi ja linnu tee nurgal ka rehvitöökoda, kuid sellega igasugused kogemused puuduvad.;)
Keila silla juures pesula taga tundus igati korralik koht olevat. ;)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.10.07 16:59 Tsiteeri

Tartus Vianor abiks. Vahel unustavad ventiilikese lahti ja teinekord mõne poldi kinni keeramata tugevamalt, aga võrreldes teiste kohtadega on need pisiasjad väike probleem :P Abiks kohad, kui meenutada aegasid, kus sai aidatud esivanemal kopika rattaid kodus garages eebeldada, vulkaniseerida ja "tasakaalustada" väiksel kaalupommiga jurakal ja siis 15 min jooksul "enam vähem" teada saada kuhu raskus tampida :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HrOnkel
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q (C4)

postitati 10.10.07 06:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Keila silla juures pesula taga tundus igati korralik koht olevat. ;)

selle Keilas Keva bensuka taga olev koht on ka nn "ülejalategijad"
kui ikka ei maini et ratas on tasakaalus siis kui ei viska kummalegi poole, mitte et kui vaja panna 5-10g siis käib ka ilma nendeta.

Ise soovitaks Balcot - Mureli 5
Kummicenter OÜ - Paldiski mnt 120 b

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.07 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: merit00

ma väga tänan kompilemtide eest-ma ei oska küll välja mõelda kellega sa seal vestlesid,aga mina olen seal viimased-2-7 aastat vahelduva eduga olnud ja töömees on 1-ainuke ja katsetamast ma küll keeldund ei ole-kui sa oleks ikka osta tahtnud siis ma oleks auto alt ka läbi roomanud ,et sulle ükskõik mida maha müüa:mad:
aga tänud reklaami eest:D

Rehviremontijaga rääkisin, tegutses veel parajasti teise audi kallal ja väitis ka ise mitmeid audisid pidanud olevat.:D Käis veel auto juures vaatamas ja puha.;)
Nagu juba ütlesin oli mul ka mitte päris tavapärane soov.:D (praeguseks on teema ammendunud ja kui keegi veel peaks soovima teada saada kui suured rehvid audile probleemideta alla mahuvad siis võib minu poole pöörduda.:D)
sellepärast ka mainisin, et teistel võivad teistsugused kogemused olla. Üks oskab hästi ühesuguseid standardtöid teha, teine loominguliselt mõtelda ja kolmas on abivalmis.:D Ja mõnel on kõik kolm omadust kokku.;)

Teemaks olid head kummitöökojad ja minu kogemused on sellised.;)

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 10.10.07 18:28 Tsiteeri

Kummi paikamiseks PÄRNU master
Ratta tasakaalustamiseks VÕRU-s postkontori vastas Jüri tn. paljud kallid ja kõva nimega kohad on eksinud või valetavad nende masinad (mis annab hullu kurvi kiirusega valusalt tunda)aga võrus mees pole veel eksinud ~10.a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 11.10.07 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder

Vot Agomer Rapla esindus võiks ratta pingutusmomendi üle vaadata.. Ei pea nii kõvast kinni keerama, et ma keeran Audi originaalrattavõtme kõveraks.. Mu meelest selle täristajaga ei tohiks üldse kinni lasta..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 11.10.07 19:59 Tsiteeri

Täristajaga võib vaid 90% kinni lasta. Lõpp alati Nm võtmega.
Kui mitu kohta sellist asja jälgib?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sigar101
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport

postitati 12.10.07 19:37 Tsiteeri
rehviabi24 pärnu parmu6

mina käin alati seal, töö ja suhtumine on hea ,
oskavad teha , saad ise jälgida kõike ja uurida
müüvad, vahetavad ,lapivad, tasakaalu, ja köik muu ,suht norm hinnad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 12.10.07 19:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Täristajaga võib vaid 90% kinni lasta. Lõpp alati Nm võtmega.
Kui mitu kohta sellist asja jälgib?

Minul, rehvieksperdis ainult nii olnudki.
Olen seal tallinn peterburi mnt miski ~5 aastat käinud ja käin ka edaspidi.

Tel +3725654585; +358445654585
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.07 19:49 Tsiteeri

Ise pole veel sellisesse kohta trehvanud kus keegi Nm võtit kasutaks.

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 13.10.07 03:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cari
siiani käisin fordiga sütiste teel rehvivahetuses.. elav jrk (ootamised kusagil 3 ja rohkem tundi) ja miski 50 kulli oli rehv.

Ometigi tundus, et tasakaalustati halvasti. Otsin praegu isegi erinevaid töö/vahetuskohti :)

Selle rahva poolt paljukiidetud kohaga kogemus järgmine: kevadel oli seal elav järjekord ca 2h, käisin spetsiaalselt küsimas, et kas 245/40 rehvi panete alla. Vastus oli, et kõike paneme :D.
Sai siis see 2 tundi ära oodatud, kuna olin asjaga lootusetult hiljaks jäänud ja kiire oli.
Asi hakkas pihta profilt, auto esiots üles, mõlemad esirattad alt ära ja kohe pinki. Ühel rattal saadi saadi rehv maha ja siis hakkasid hädad. Rehvi enam peale ei saa, tee või tina. Pink ainult undab, töömehel higi tilgub... Ei midagi. Küsides, et te ju teadsite mu auto rehvimõõtu, miks te mind 2 tundi oodata lasite kui ei suuda sellist mõõtu rehve vahetada, sain vastuse: a nahhujaa u tebje takoje rezina? Näidates bensupaagi luugipealt, et just sellised rehvid autole alla käivadki, sügas meister kukalt ja ütles: mndaa pljät, sovremennaja mashina :D.
Egas-migas, tagavara ratas alla ja kõne vanasse heasse Oscarrehvid ning juba 2-e nädala pärast olidki suvekad all :D.
Tagantjärgi hakkasin mõtlema, et miks eelmainitud kohas oli järjekord 2 tundi aga Oscarrehvides 2 nädalat, sõltumata hinnast?
Äkki Teie teate? :)

Matu
huviline

Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6

postitati 13.10.07 06:47 Tsiteeri
soovitan tartu mnt alguses olevat vianori

tegu siiski profesonaalidega

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 51.6% - SQL: 48.4%]