Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mootor kuumeneb ÜLIKIIRESTI üle 100 (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2352)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 26.09.07 19:54 Tsiteeri
Mootor kuumeneb ÜLIKIIRESTI üle 100

Asi nimelt nii et sain täna just auto remondist kätte, kus vahetati tal ka veepump ära (väidetavalt vana lekkis). Sõites koju avastasin et temperatuur on kasvanud pea üle 100 kraadi, lõpuks jäi sinnamaale ka pidama (podistasin vaikselt kodu poole edasi). Aga vahemaa mis ma läbisin ei olnud isegi mitte suur, nii 7km ja selle aja peale lõi nii kõrgeks et kees päris. Tosooli tase oli täitsa normis. Autoks audi 100, 1.8 66kw 1988.a

Oleks kiiresti abi vaja, milles seisneb probleem?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 26.09.07 20:19 Tsiteeri

Viga selles mida remonditi, aga korda ei tehtud.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 27.09.07 04:30 Tsiteeri

võibolla jääti õhutamatta ja siis kipub ka keema minema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 27.09.07 05:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Asi nimelt nii et sain täna just auto remondist kätte, kus vahetati tal ka veepump ära (väidetavalt vana lekkis). Sõites koju avastasin et temperatuur on kasvanud pea üle 100 kraadi, lõpuks jäi sinnamaale ka pidama (podistasin vaikselt kodu poole edasi). Aga vahemaa mis ma läbisin ei olnud isegi mitte suur, nii 7km ja selle aja peale lõi nii kõrgeks et kees päris. Tosooli tase oli täitsa normis. Autoks audi 100, 1.8 66kw 1988.a

Oleks kiiresti abi vaja, milles seisneb probleem?

Veepump, termostaat, radikas umbes, õhk süsteemis.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TD

postitati 27.09.07 11:29 Tsiteeri

mina viiks tagasi sinna kus tehti :mad:
Kõige lihtsam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.07 15:05 Tsiteeri

No sain täna asja nii palju korda kui panin talle nagu sundjahutuse peale ehk iga 5min tagant lõi venti tööle niikauaks kui temp langes 85 peale. Aga kuidas see õhutamine käib? Mina olen aru saanud ety peab lihtsalt veepaagi korgi maha keerama ja õhk tuleb ise välja (nagu surve välja laskmine). Üks töökaaslane rääkis et asi võib olla ka selles et kui süüde on vale. Kas see peab paika?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw

postitati 27.09.07 15:07 Tsiteeri

minul jamas termostaat.nimelt termostaadi taha jäi õhk sisse ja välja ei tulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 27.09.07 15:19 Tsiteeri

Tsitaat:
No sain täna asja nii palju korda kui panin talle nagu sundjahutuse peale ehk iga 5min tagant lõi venti tööle niikauaks kui temp langes 85 peale. Aga kuidas see õhutamine käib? Mina olen aru saanud ety peab lihtsalt veepaagi korgi maha keerama ja õhk tuleb ise välja (nagu surve välja laskmine). Üks töökaaslane rääkis et asi võib olla ka selles et kui süüde on vale. Kas see peab paika?

Aja auto mingi kaldpinna peale natukene. Võta paisupaagi kork maha ja pane auto tööle. Ja las käib natukene. Kui vaja kalla dosooli juurde.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 27.09.07 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Tsitaat:

Aja auto mingi kaldpinna peale natukene. Võta paisupaagi kork maha ja pane auto tööle. Ja las käib natukene. Kui vaja kalla dosooli juurde.

Kumb ots ees tuleb kalde peale ajada?

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.07 18:21 Tsiteeri

Ok proovin seda versiooni

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 27.09.07 19:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Ok proovin seda versiooni

Sa mõtle enne kui kuhugi mäe ots ajad sest radikas jääb paisupaagis kõrgemale. Miks jebid kui käisid remondis vii tagasi???

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.07 20:05 Tsiteeri

Sest arve tehti juba küllalt soolane, ei taha et krt mul seda veel tõstaks. Kuigi jah töö garantii peaks ka kehtima

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.07 05:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Sest arve tehti juba küllalt soolane, ei taha et krt mul seda veel tõstaks. Kuigi jah töö garantii peaks ka kehtima

keda või mida sa kardad? või ei ole suud peas?
mis s*tasti see uuesti.
lähed lööd ukse matiks ja nõuad kordategemiset, seda enam, kui ennem seda probleemi ei olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.07 09:53 Tsiteeri

Ega kui aus olla siis eelneva jutt jumala õige.Kui enne seda jama polnud siis tehku oma töö uuesti.Olen ise autoremondi peal ja tean väga hästi kuidas asjad on.Iga mees annab oma tööle garantii ja kui asi ei toimi siis teeb töö tasuta ringi.Välja arvatud juhul kui klient tahab peale panna vidina mille töökindlus on kaheldav ja mees ütleb kohe,et tema sellele tööle garantiid ei anna.Usun,et sul tegu siiski õhuga jahutussüsteemis st.,et mees kes seda tööd tegi,tega seda poolikult.Ise madistasin kunagi ühe veokaga terve päeva,et süsteemist õhk kätte saada ja normaalne kogus jahutusvedelikku sisse saada.Temaga oli sama probleem,et paar kilti sõitu ja temp üle saja.Enda isendiga jamasin mingi kolm tundi esimesel korral ja viimati kui mootori remonti tegin siis tuli termostaat maha võtta ja sealt üks pisike kuulike minema visata kuna õhk oli termostaadi taga ning ei suvatsenud sealt muidu lahkuda.

semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 28.09.07 17:26 Tsiteeri

jutt õige! tegija peab garanteerima soovitud tulemuse! on aga üks probleem, kõik me üritame kokku hoida kust aga võimalik. üks võimalusi on lasta teha remont ilma käibemaksuta (st. tsekita), aga sellisel juhul on mõttetu minna garantiid küsima. ma olen ise 20 aastat tegelenud autoremondiga ja olen selle ajaga mis puudutab jahutuse õhutamist peaaegu kindel, et kõige kõrgem koht on siiski salongi radika ülemine voolik. siiani pole eksinud.

semanoid
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.07 18:52 Tsiteeri

Täitsa nõus,et salongi radikas.Kuid kui õhk ainult seal pesitseks siis mootor nii kähku üle ei kuumene.Siis sõidad lihtsalt nagu külmkapiga,sest salong ei taha mitte mingi valemiga soojaks minna.Siin võib ka muidugi olla veel varjant,et õhupadi istub ilusti-kenasti veepumbas.Olgugi ,et sellised juhtumid üsna harvad.Oleks vend Tallinnast siis avitaks.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.07 17:20 Tsiteeri

No sai nüüd nati pikem ots ette võetud olude sunnil ja olukord järgmine: Esimeste kilomeetrite juures lööb sajani, siis aga langeb üpris kähku 80 peale (nii peale üht kilomeetrit) ja seal ta seisab. Kui aga hakkad pidurdama ja keerad kurvis, siis tõmbab 90 peale. Linnas sees sõites on temp 90 peal, ristmiku taga seistes aga 95-98 seal vahemaal.
Üritan homse päeva jooksul autoremondi koha omanikuga ühendust saada ja asi ära rääkida.

alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.07 17:29 Tsiteeri

kus sul enne remonti temp püsis.Küsimus seepärast selline.et on olemas kahte tüüpi termostaate ja kahte tüüpi vendi lülitus andureid.mul omal see kõrgema tempiga varjant.linnas kuskil 95-98 ja trassil 80-90

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]