Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Help! Maki paigaldus Tartus nii, et saaks maki peale igat sõitu välja "tõmmata". (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2820)
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 25.09.07 10:07 Tsiteeri
Help! Maki paigaldus Tartus nii, et saaks maki peale igat sõitu välja "tõmmata".

Nii nagu pealkiri ise enda eest räägib. Üritasin küll leida, ehk on sellist teemat siin varemgi olnud, kuid mõtlesin ka ise kaua kuidas pealkirja sõnastada nii, et kohe aru saaks mida öelda ja küsida tahan. Vanemat teemat ei leidnud, kuigi olen kindel, et on sellest juttu olnud.

Seega, ehk keegi teab kus Tartus paigaldatakse makke põhimõttel, kus peale igat sõitu saad maki koju kaasa võtta ? Ei tea kui levinud see süsteem on, kunagi Tlnas oli ühel tööautol selline sahtel lastud teha, mille põhja olid kõik kontaktid - antenni ja vÕimuotsad juba jäigalt kinnitatud ilma lukustiteta ning makk käis tihedalt sahtlisse samuti ilma lukustita. Maki alla osasse oli lisatud väike metallserv, et alati saaks maki välja tõmmata. See oli justnimelt seepärast tehtud, et sellest autost oli ära viidud juba 4 makki... ja mitu ilma paneelita tagaosa.

Seekord on asi aga selles, et paraku sellel makil paneel eest ära ei käigi. Samuti iga kord tütarlapsel juhtmeid taha panna on tobe ja eks veel tobedam oleks kui ühel hetkel lõhutud klaasiga auto leiab.

Ehk keegi oskab aidata, kus paigaldatakse ja tehakse just nimelt Tartus, kuna ise ei tea Tartu kandist just suurt midagi.

Oleks väga tänulik kui kirjutataks siia.... või saadetaks privaatsõnum vöi üldsegi e-mail: kristjan@alexia.fi

Ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.07 12:02 Tsiteeri

Sa ilmselt mõtled nn "sahtliga" automakki. Sellised eemaldatava korpusega makid tulevad koos vastava kestaga kohe tehasest, ma ei usu et keegi tavalise maki selliseks ümber ehitaks. Sama moodi võiks mõni MacGyver ise teha ka eemaldatava esipaneeli.
Sahtliga makke vist eriti saada ka enam pole, enamus ikka eemaldatava esipaneeliga. Miks eemaldata kogu korpus kui saab ainult esipaneeli?

Kui varaste kartus suur on, siis on vist lihtsam ja odavam osta mõnesaja krooni eest kasutatult eemaldatava esipaneeliga autostereo.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 25.09.07 12:27 Tsiteeri

Mu meelest ka mõistlik osta mõni odavam eemaldatava paneeliga makk või siis lissalt mõni 1-realise displayga blaulkari makk, mille välimus on suht kassetika moodi, siis krattidel vähem erutumist.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.07 12:33 Tsiteeri

Ei olnud tegu mitte sellise makiga. Oli tavaline pioneeri mp3 makk poest ostetult nii nagu kõik teised mida karbis ostad.

Eks uurin vanast firmast kus seda nalja teha lasti, pidasin silmas siiski rohkem Tartut ja ei uskunudki et see nii vähelevinud asi on.

Makki välja ei vaheta, pole minu makk ja auto.

Samuti miks eemaldada kogu makk on pigem asjaolu, et krattidele meeldib ka endiselt tagaosasid varastada. Kurat seda teab mis nad nendega teevad- juu siis kindlustustest ikka kuidagi need esipaneelid taas ringlusesse tulevad mitte hävitamisele ei kuulu.

Usun et lihtsam ja odavam on just iga päev kui auto maja all seisab õhtuks makk tuppa viia kui järgmine hommik küljeklaasile ajutiselt kile teipida.

Aga loodan et tuleb mõni idee või mõttevälgatus. Ok, küsime siis niipidi, kus üldse tartus audiotehnikat autosse paigaldatakse, usun et need inimesed ikka oskavad midagi mida klient soovib... ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
klubiliige

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 25.09.07 12:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
Sa ilmselt mõtled nn "sahtliga" automakki. Sellised eemaldatava korpusega makid tulevad koos vastava kestaga kohe tehasest, ma ei usu et keegi tavalise maki selliseks ümber ehitaks. Sama moodi võiks mõni MacGyver ise teha ka eemaldatava esipaneeli.
Sahtliga makke vist eriti saada ka enam pole, enamus ikka eemaldatava esipaneeliga. Miks eemaldata kogu korpus kui saab ainult esipaneeli?

Kui varaste kartus suur on, siis on vist lihtsam ja odavam osta mõnesaja krooni eest kasutatult eemaldatava esipaneeliga autostereo.

Kadaka teel näiteks Leo täiesti teeb makkidele sahtleid. Igasugustele. Kunagi oli igatahes miski 5-600 raha tükist vist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Germo
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 25.09.07 12:47 Tsiteeri

www.alarm.ee

www.servend.ee

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 25.09.07 16:03 Tsiteeri

Tartus sellise teenuse pakkujat küll ei tea, kuid mainin lihtsalt ära, et kisun ka ise Mustamäel elades tagaosa alati ööseks autost välja. Seetõttu olen ka Blaupunkte eelistanud, kuna need ei unusta mälusid ja muid seadeid voolu kadumisel ära. Beckeris pettusin seetõttu, et lootsin, et sakslasena oskab ta ka asju ilma toiteta meeles pidada, aga jah, ei oska. Spets sahtlit ei ole viitsinud ehitada, saan niigi maki hommikul paigaldatud ja õhtul eemaldatud poole minutiga. Mul on 4-5 makki autodest erinevatel aegadel jalutama läinud, paneeliga ja ilma, klaasi lõhkumisega ja lukkude lõhkumisega, parem uni tuleb, kui tean, et makki autos pole.

Tallinnas tean ka, et Kadaka teel tegeleb Leo sahtlite valmistamisega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 26.09.07 20:48 Tsiteeri

Kui ma õigesti mäletan, siis sahtli ehituse korral pannakse makile pisike patarei, mis hoiab mälud-settingud meeles. Omal autos BetaCC. Loodame, et ei lähe jalutama (ptüi x 3).

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.07 14:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort
Kui ma õigesti mäletan, siis sahtli ehituse korral pannakse makile pisike patarei, mis hoiab mälud-settingud meeles. Omal autos BetaCC. Loodame, et ei lähe jalutama (ptüi x 3).

Kusjuures, seda oleks vaja hädasti, sest igakord kui maki autost ära kisud siis ongi mälu kadunud:)

Ok, nüüd on makk autost seniks välja võetud kui leiab siiski reaalse koha kus seda teostada. Tartus see ei õnnestunud. Nüüd siis uurin tsipa tallinnat.

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 14:01 Tsiteeri

Selle teema võib nüüd lukku panna. Ainus kes asja ette julges võtta, oli Leo Autoradioäri nimeeline firma, ja Leo isiklukult uuris ja arvas alguses kohe, et pole mõtet. Väidetavalt tegi ta ka sahtli ja ühendused valmis aga kui olevat analoogsesse autosse proovima läinud, olevat need puruks läinud, kuna tollel juhtmeid rohkem ja makk ise suurem kui teised. Ei teagi kas nii juhtus vöi mitte, igaljuhul peale seda mitut kuud ma suutsin ka lõpuks maki tagasi saada nii nagu ta oli siis kui ma ta sinna viisin koos ettemakstud rahaga. Seega rohkem ei viitsi selle jama peale pead vaevata.

Tänud kõigile, kes vaevaks võtsid ja infot jagasid.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.5% - SQL: 70.5%]