Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Soovitage: Signat vs Impact vs DLS!? (Vastuseid: 37 | Vaatamisi: 5106)
jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B4) 1,9 TDI; Audi A4 Avant (B6) 2,5 TDI; Audi A4 Avant (B9) 2.0 TDI

postitati 16.01.04 19:48 Tsiteeri
Soovitage: Signat vs Impact vs DLS!?

Kuna mul seisab ees kompode install ning mõned elemendid kõrva taha pandud, siis enne kui kuulama lähen kusagile, küsiksin KASUTAJATE arvamust ning heakskiitu. Ja õudsalt tore oleks, kui arvamust avaldaksid kodanikud, kes ka reaalselt on neist kahe või enamaga kokku puutunud, mitte et "ah tuttava sõbra tuttav teadis kõneleda, et DLS on super, aga see Impact pidi küll üks igavene p*** olema" jne..

Sellised asjad siis huviorbiidis mul:

Signat H16 + T3 + C2
Impact GNS6520 + K8 cross
Impact PW65.S
DLS B6
DLS C6

Tehnilisi andmeid ei hakka siinkohal eraldi esile tooma, kuna arvan et kasutajad saavad juba mudelist aru, millest jutt ning oskavad miskit tarka kosta.

Lähevad need Audi B4-le esiustesse ning esialgu hakkavad need otse maki taga mängima, kuid suve poole plaanis kindlasti ka entry-level võim vahele panna ja üldiselt tagant poolt toetab madalat otsa ka varurattasse paigaldatud sub.

Tänan tähelepanu eest ning aktiivsemate kasutajate ees vabandan ristpostituse pärast!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.04 20:27 Tsiteeri

Mina kasutan ise Impact competiton seeriat. Midbass on rgw 6638, midrange sm 50, tweeter ns 30 ja nad on kokku kogutud Signat C3 crossoverisse(ehitatud ümber nende kompode jaoks). Isiklikult soovitan Impacti, see midrange näiteks karjub ikka üle ootuste kõvasti ja tweeter on klass omaette ning midbass 6,5" 140rms pole just paha. Nende jaoks on kõva võimu vaja ainult, minul praegast üks Alpine neid võimendab. Kui kuulata soovid siis anna teada, nädala sees asun Tallinnas.
Terv, Maku!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 16.01.04 20:38 Tsiteeri

Mina küll ei julgeks nii soovitada. Parem mine Ghosti näiteks, Kinnu ja Crac oskavad sulle tõenäoliselt soovitada. Lisaks igal inimesel oma maitse ja parim variant kui tõesti saaksid kuulata neid asju. Muidugi tuleb mängu siin veel see, et mis on juhtseade, võimendi ja kuidas installitud. See mulje, mis sulle mõnes autos mingite kõlaritega jääb, võib hoopis teine olla parema/viletsama installiga autos.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 17.01.04 09:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Maku
Mina kasutan ise Impact competiton seeriat. Midbass on rgw 6638, midrange sm 50, tweeter ns 30 ja nad on kokku kogutud Signat C3 crossoverisse(ehitatud ümber nende kompode jaoks). Isiklikult soovitan Impacti, see midrange näiteks karjub ikka üle ootuste kõvasti ja tweeter on klass omaette ning midbass 6,5" 140rms pole just paha. Nende jaoks on kõva võimu vaja ainult, minul praegast üks Alpine neid võimendab. Kui kuulata soovid siis anna teada, nädala sees asun Tallinnas.
Terv, Maku!

Kuidas sa saad soovitada ühte, kui teisi pole isegi kuulanud....

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 17.01.04 10:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
Tsitaat:
Esialgne postitaja Maku
Terv, Maku!

Kuidas sa saad soovitada ühte, kui teisi pole isegi kuulanud....

Eino ma arvan, et siin on väga vähe neid, kes väljapakutuid on proovinud/kuulanud. Maku lihtsalt pakkus välja, et jottess võib kuulama minna tema Impact-süsteemi ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.04 20:10 Tsiteeri

Tore on teada, et mõned inimesed teavad minu enda kohta fakte, mis ei pea paikka. Ei hakka OT-d arendama. Aga edasiviiva kriitika vastu pole mul kunagi midagi olnud. Ma ei ütle, et DLS halb oleks, kaugeltki mitte. Nagu Siim isegi kunagi ütles- palju oleneb, kuidas elemendid paigaldada ja esmatähtis pole, mis firma olement on. Minu Impact on kõigest üks varjant. Kui soovi on siis saad seda varjanti endiselt kuulata.
Terv, Maku!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 85kw '94

postitati 18.01.04 16:04 Tsiteeri

minagi tahaks maku autot kuulata:) kui võimalik.

omalt poolt pakuks märtsis dls r36 või up36 kuulata audi b4-s. kui nii kaua kannatab oodata jottessil.

siinkohal usun, et pole hull kui mainin oma kogemusi.
läksin ghosti kindla ideega osta DSL R36. tagant ruumist hyppas välja kinnu, kes laitis mõtte maha ja tungivalt soovitas UP6 te juba selle raha eest, pidavat märksa lihtsam saada neid mängima. ytles, et neile R36 oleks juba vaja pro mode. misiganes ta ka siis ei mõelnud:)
igaljuhul ta kiitis taevani UP1C nimelisi tviitereid T25 ees. impacti kohta saatis mulle crac (ka ghosti nael) mingi variandi, selle peale kui ytlesin, et 5k on kallis, et kuni 2,5k kõlaritele.
kui huvi on siis ps, saadan edasi craci meili:)

PS: minu arvates on see audio niivõrd individuaalne, et yhe klassi kõlarite vahel vahettegemine on kinni pigem inimeses.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Maserati 4200GT

postitati 18.01.04 23:23 Tsiteeri

kinnuga nõus :)

tegelikult oleks ka huvi korra Impacti kuulata...?!

Install on äärmiselt oluline, ütleks et pool helist!

BR,
Krahv

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.04 09:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Krahv
kinnuga nõus :)

tegelikult oleks ka huvi korra Impacti kuulata...?!

Install on äärmiselt oluline, ütleks et pool helist!

BR,
Krahv

äkki võtaks makuga yhenduse ja teeks ära, ta siuke lahke on tundub:)
miks sa kinnuga nõus oled? ja kõiges?
install rohkem kui pool helist:) imho

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 19.01.04 09:59 Tsiteeri

Ma võin omaltpoolt anda Signati H13+T3 kickpanelites kuulata. Seda siis lähemate päevade jooksul, sest varsti mul võib-olla enam seda autot pole. Viimistlus on, nagu on (pooleli), aga häält see ei muuda.

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.04 10:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja AzA
Tsitaat:
Esialgne postitaja Krahv

äkki võtaks makuga yhenduse ja teeks ära, ta siuke lahke on tundub:)
miks sa kinnuga nõus oled? ja kõiges?
install rohkem kui pool helist:) imho

Makuga siis rääkima jah...:P

Nõus olen selles suhtes, et UP 6 on tegelikult väga head tükid :) . kolmeribalist süsteemi on alati keerukam mängima saada, kuigi et jah, tulem võib olla parem (aga on ka suur oht hoopis vastupidiseks).

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.04 10:39 Tsiteeri

oled sa up6 ise kuulnud? omad äkki? aga up36?

kYbb
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: WRX

postitati 07.02.04 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Ulvar
Ma võin omaltpoolt anda Signati H13+T3 kickpanelites kuulata. Seda siis lähemate päevade jooksul, sest varsti mul võib-olla enam seda autot pole. Viimistlus on, nagu on (pooleli), aga häält see ei muuda.

Ulvar
On auto veel alles:D Tahaks kuulata:)

Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 09.02.04 07:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja kYbb
On auto veel alles:D Tahaks kuulata:)

Alles.

Ulvar

jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B4) 1,9 TDI; Audi A4 Avant (B6) 2,5 TDI; Audi A4 Avant (B9) 2.0 TDI

postitati 20.02.04 14:33 Tsiteeri

Minu, kui teema algataja poolt võib teema lukku panna, kuna valik tehtud. Otsuse langetasin Signat H16+T3+C2 kasuks. Asjad on veel paigaldamata, niiet ei oska kommenteerida, kuidas oma valikuga rahul olen, aga freeairina kuulates olid ikka pea jagu üle Infinity REF 655i, mis tõsi küll, on koaksiaalid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.04 22:02 Tsiteeri

Sai siis ennast kokku võetud, piisavalt aega leitud ning installisin juba ammu ostetud Signati kompod (H16+T3+C2) lõpuks ustesse ära. Algatuseks tahaks kiiresti positiivseid emotsioone jagada:)

Algul mõtlesin, et kõigepealt panen pigimati ära ning siis vaatan mis ja kuidas edasi, aga plaanisin mis ma plaanisin- panemata see mul jäi. Lihtsalt ei osanud kusagilt otsast alustada. Igasugu juhtmeklambri auke, uksepolstri kinnitusauke jms on seal piisavalt, mis pärssisid minu pealehakkamist. Kardan, et hetkel piisavalt hea sound võib selle mati paneku määramata ajaks edasi lükata:( Aga samas- süües kasvab isu- niiet mine tea...

Kõlareid paigaldama asudes oli kuidagi kahju polstrit lõhkuma hakata ja see oli üks peamisi põhjuseid ka selles, et nii kaua muudkui edasi lükkasin seda tööd. Plaan oli oma tegemised ka jäädvustada, aga kuna Kuressaare lennupäevadel sai aku tühjaks klõpsutatud, siis peab leppima ilma piltideta. Olles elementide asukoha paika sobitanud, asusin polstreid augustama. Minu õnneks läks nii, et ust ennast pole vaja lõigata/saagida olnudki, magnet mahtus ilusasti ukse all, eesmises nurgas olevasse avausse. Tweeter vajas ainult ca 1 cm montaazisügavust ja see mahtus vabalt polstri nahkriba sisse ära. Aga tweeterile augu tegemine oli omaette ooper. Parajat 42-st augufreesi ei olnud ning nii ma siis puurisin 3,5-se puuriga ringikujuliselt ümberringi ära, siis tikksaega saagisin auguvahed läbi ja lõppviimistluse andsin kumera viiliga ja tulemus jäi eneselegi uskumatult hea. Augud tehtud, hakkasin crossile kohta otsima. Kuna ghost'ist soovitati need ustesse panna, siis hakkasingi neid igale poole sobitama, aga lõppes asi sellega, et vedasin ikkagi kaks eraldi kaablit ning crossid leidsid endale koha armaatuuri all. Kaablid veetud, panin polstri taas oma kohale ja hakkasin elemente paigaldama. Kuna olemas olid ka MDF-st vaherõngad, pidin algul midwooferid nendega panema. aga sel juhul jäänuks kõlarid kuidagi ebaloomulikult kõrgemaks ja paningi ilma. Mul on sellised polstrid, millel tasane pind, mistõttu oli ka võimalik ilma nendeta paigaldada. See on selline piisavalt jäik materjal, millel- kui ma ei eksi- on ka alumiiniumi sees. Igatahes saagides tuli Al puru. Korralikult ja tugevasti kinnitatuna on polstri kaasamängimine pea olematu. Nüüd jäi veel üle kaablid ühendada ja valma. Kaablid tinutasin elementide külge, kuna niiske koht nagu auto on, ei pruugi klemmühendus piisavalt kaua kesta. Kõik vajalikud ühendused ka tehtud, võis juba ühe poole häält kuulata. Esimene sõna oli- MÕNUS. Kuna kell oli juba uut päeva hakanud käima, siis eriti kaua ei nautinud vaid asusin aga usinasti teise ukse kallale, et mitte päris hommikul lõpetada. Eelmisest uksest kogemused ja nipid olemas, läks see uks juba kiiremini ja nii ma siis lõpetasingi kusagil neljandal hommikutunnil. Crossid (õigemini tweeterid) seadistasin +2db peale. Nii tundus minu kõrvale nagu kõige parem olevat. Praegu olen tulemusega väga rahul, eks näis, millal pigimati paneku ette võtan. Eks see annaks kindlasti juurde lõpptulemusele.

Muret teevad veidi akende mootorid, mis valjemini kuulates kipuvad kumisema/plärisema, mida on väljastpoolt kuulda (kuidagi halva mulje jätab) ja armatuuri all olevad kõlarijuhtmed, mis teatud põõretevahemikus hakkavad koos diiselmootoriga nurru lööma. Eks nende asjadega peab ka veel tegelema.

Igatahes praegu on küll selline lugu selle soundiga, et isegi sub pole enam hädavajalik. Nii head soundi pole mul veel üheski autos olnud. Eelmises B4-s olid E-seeria pioneerid paigaldatud tagumisele aknalauale, mis tegid küll ka head häält, aga kõrged ei jõudnud ette, sest küllalt järsu tõusunurgaga tagaklaas suunas need enne juhini jõudmist maha. Aga muidu väga head kõlarid olid. Täpsemalt siis TS-E 1695

Praegu ma ei kahetse absoluutselt oma valikut ja olen ülirahul oma esimeste kompodega.

ryblik
huviline

Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel autotu

postitati 06.06.04 22:43 Tsiteeri

ma ka ise instaleerisin omale taha aknale signatid aasta tagasi ja ka VÄGA rahul siiani nendega...kartsin küll et lambist teen ja kõrva järgi...aga täidsa okoo...

C.R.E.A.M.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.04 07:13 Tsiteeri

paneks huvi pärast välja B4-ja originaal esikõlarist pildi.
http://web.rpirc.net/audio/aza/slides/0007.html
yldiselt polegi eriti imestada, kui mingigi vahetus toob lausa uskumatu vahe.

jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.04 09:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja AzA
paneks huvi pärast välja B4-ja originaal esikõlarist pildi.
http://web.rpirc.net/audio/aza/slides/0007.html
yldiselt polegi eriti imestada, kui mingigi vahetus toob lausa uskumatu vahe.

Vot minu puhul oli selline asi, et kõigepealt olid tehase aukudesse paigaldatud Infinity REF 452i koaksiaalid ja ausalt õeldes ega olulist vahet küll ei olnud neil korralikel kõlaritel tehase omadega.

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.04 09:42 Tsiteeri

kui panna originaalideasemele koksid aga nö kallimad, siis suuremat muudatust loota oleks ju naiivne. vahe muidugi on, olenevalt mida asemele panna.
sina muutsid oluliselt kontseptsiooni - kokside asemele kompod:)
nyyd saad kindlasti aru mis vahe suudab kompo teha versus koks. saad ka aru, et adekvaatset infot dls vs. signat vs. infinity on pea võimatu saada (eirit foorumist). kõik sõltub autost, installist ja jumal teab millest veel. igale elemendile tuleb erinevalt läheneda. tulemuse ju annavad kõik. lihtsalt saab öelda, milliste elementidega on kergem yht või teist saavutada.

isikliku huvi kysimus: nagu ma aru saan, on sul nii tweeter kui ka midrange ukse sees.
kui kõrgel on su helipilt? st. kui paned silmad kinni, ja käega näitad laulja peale, kus ta asub?

ja kui on tviiter ukses, tõsta nad huvi pärast a-piilarile silmade kõrgusele ning kuula vahet.

JL
huviline

Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Coupe S

postitati 07.06.04 09:48 Tsiteeri

lõpptulemusest võiks ju ikka mõni pilt olla ??

jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.04 16:47 Tsiteeri

to all: Siin siis pilt lõpptulemusest. Millegipärast ei saa hot'i FTP kliendiga midagi üles lasta, panin siia

to AzA: tweetereid ma mingil juhul enam ringi tõstma ei hakka. Ja põhjus, miks need sai sellise koha peale pandud, kus need praegu on, on selles, et püüdsin kompromissi leida helikvaliteedi ning interjööri looki vahel. Lihtsalt mulle personaalselt ei meeldi neid piilaril vaadata. Ja kahtlemata on üks olulisemaid tegureid install, aga kindlasti on ka kompode ja kompode vahel vahe sees. Samuti nagu Signat vs DLS.

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.04 18:25 Tsiteeri

http://web.rpirc.net/audio/aza/slides/0017.html

sul kuradil on mingi erihea uks ju
kus on laulja?

muidugi on vahe sees kompodel. aga vahe on selline, et vähesed saavad signatid nii hästi kõlama kui sina võibolla said. sama dlsidega. yht või teist mingile maale lihtsam saada. yks mängib off-axis selgemini, teine mitte.

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.04 18:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja jottess
to all: Siin siis pilt lõpptulemusest. Millegipärast ei saa hot'i FTP kliendiga midagi üles lasta, panin siia

to AzA: tweetereid ma mingil juhul enam ringi tõstma ei hakka. Ja põhjus, miks need sai sellise koha peale pandud, kus need praegu on, on selles, et püüdsin kompromissi leida helikvaliteedi ning interjööri looki vahel. Lihtsalt mulle personaalselt ei meeldi neid piilaril vaadata. Ja kahtlemata on üks olulisemaid tegureid install, aga kindlasti on ka kompode ja kompode vahel vahe sees. Samuti nagu Signat vs DLS.

äkki yhined: msn - azazel@hot.ee

Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.04 08:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja AzA
http://web.rpirc.net/audio/aza/slides/0017.html

sul kuradil on mingi erihea uks ju
kus on laulja?

muidugi on vahe sees kompodel. aga vahe on selline, et vähesed saavad signatid nii hästi kõlama kui sina võibolla said. sama dlsidega. yht või teist mingile maale lihtsam saada. yks mängib off-axis selgemini, teine mitte.

a kust sa võtad, et on kasutatud aegviiteid?

See kus heli asub (kõrguselt) on ka selline individuaalne, mind ka alul ei niiväga ei häirinud, nüüd häirib ropult, kui heli on all. Tuleneb otseselt kesk ja kõrgsageduse paiknemisest. Mis puutub uste pigitamisse, siis jah, kiirustamiseks pole ju mõtet, vaagi asju rahulikult, kuula vaata ja üks päev võtad ilmselt ikka ette ;)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.8% - SQL: 59.2%]