Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 80 2,2 turbo mootori vahele tõstmine (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1883)
mina212
huviline

Registreerunud 02.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C5 RS6 Avant & Audi B5 S4 V8

postitati 03.09.07 19:20 Tsiteeri
audi 80 2,2 turbo mootori vahele tõstmine

tere on üks väike mure kui paljud siin on ehitanud audi 80 -nele 2,2 turbo mootorit vahele ja kui palju on vaja mootori kinnitusi ümber ehitada ?
kas on mõtekas see mootor ise kodu garaasis vahele tõsta ja ise keevitada või viia asja tundja kätte

hea nõu on alati oodatud :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.09.07 20:25 Tsiteeri

Oleneb 80-st.

Kodugaraazis on mõttekas seda tõsta siis, kui oskused ja tööriistad olemas. Asjatundja kätte võib ka alati viia, kui rahakott lubab.

Küsiks selle rutiinse küsimuse ka, et kas auto on ikka quattro? Kui ei, siis üldiselt unusta ära. Mõttetu raha ja aja raiskamine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 04.09.07 11:34 Tsiteeri

võin lohutuseks öelda, et mul on audi 90-le 2,2 turbo peale tõstetud, aga mitte eestis:P Nii, et põhimõtteliselt saab ikka:D Eks ta paras ettevõtmine on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 16:05 Tsiteeri

Autolehes ju oli mingi lugu kus Jõgeval oli 90 quatro omanik sellega hakkama saanud. Otsis uut kone sai hea hinnaga aga hoopis avariilise200 turbo ja pani selle kone vahele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.09.07 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tegelane5
Autolehes ju oli mingi lugu kus Jõgeval oli 90 quatro omanik sellega hakkama saanud. Otsis uut kone sai hea hinnaga aga hoopis avariilise200 turbo ja pani selle kone vahele.

Seal oli juttu KG või MC mootorist, Sina aga pajatad 2,2 mootorist, need suht erinevad asjad. 2,1 mootoreid on rohkemgi vabalthingava asemele pandud, ka siinsete klubiliste hulgas. Foorumis on sel teemal juttu oioioi kui palju.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 04.09.07 18:11 Tsiteeri

Tegelt MC on ka juba 2.2. Viga on selles, et teema algataja ei rääkinud millise 2.2 mootori ja millisesse Audi 80-sse ta panna sooviks. Tehase poolt on toodetud nii rida viis 10v kui 20v vabalthingavaid 80 ja 90-le. Seega juurde on vaja ju ainult turbo, ei midagi keerulist. Kuid koos turboga on vaja väljavahetada ka peaaegu kõik muu: kütusesüst., juhtaju, juhtmestik jne, jne...või üldse kogu mootor. Kui aga neid mitmeid juppe või uut mootorit pole, läheb elu juba väga kibedaks ja kalliks. Rääkimata veel skeemist, kus ainult esiots veab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mina212
huviline

Registreerunud 02.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.07 16:22 Tsiteeri

vabandan et ei ole jõudnud siia vahe peal pärast seda kui kirjutasin on kiire old ja ei ole jõudnund midagi tehagi aga audi 80 on pärit 83 aasta oma ehk kui ma ei eksi siis neid tehti 78-87 aastani auto on ise enesest quattro ka peale kauba :) ja plaasin on 20 v ikka panna :D

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 06.09.07 21:10 Tsiteeri

Ise tehes varu eelarveks vähemalt 30k raha. See on siis 20VT mootor koos lisaseadmetega ja muud pisiasjad. Sealt tuleks aga kohe edasi pidurite kallale minna. Üldiselt põhjatu auk, kuhu raha matta. Vana auto ju ka, paned võimsa mootori, hakkavad kõik kulunud kohad vaikselt järele andma. Tarmo käest võid uurida, kui palju ta sarnasesse autosse ilma mootorivahetuseta juba raha matnud on. :)

Väga tore, kui keegi tõsimeeli selliste projektidega tegeleda viitsiks, kuid elu on näidanud, et sellised projektikad on varsti müügis...

k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 07.09.07 06:39 Tsiteeri

Kui vähegi viitsid uurida, siis internetis on selliseid ümberehitusi palju, kust saab infot. Iseenest doonorauto hind ja mootori hind on sutsu proprtsioonist väljas aga lõpptulemus on ma arvan päris hea. Ja raha läheb igasse autosse mida sa ümberehitama hakkad. Ütleks seda autot isegi odavam teha kui s2`te näiteks osta ja edasi arendama hakata.

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 07:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mina212
vabandan et ei ole jõudnud siia vahe peal pärast seda kui kirjutasin on kiire old ja ei ole jõudnund midagi tehagi aga audi 80 on pärit 83 aasta oma ehk kui ma ei eksi siis neid tehti 78-87 aastani auto on ise enesest quattro ka peale kauba :) ja plaasin on 20 v ikka panna :D

No vat, kui tegu juba sellise pilliga, siis tasub kindlasti mõelda. Eelmised postitajad räägivad õigust ja nagu Black mainis, siis 30k on, kui ise teed. Kui lasta teha, siis ma ei kujuta seda summat ettegi, aga jah moto, juhtmestik, õhutorustik, sumps--need mahuvad nibin-nabin sinna 30k sisse. Muud kulud tulevad lisaks.

mina212
huviline

Registreerunud 02.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 08:40 Tsiteeri

see raha mida sinna sisse matma hakkab ei loe sest pea asi vihase pilli saaks ;)
läheb seal 50 kilo või 100 kilo või veel rohkem aga lihtsal tahtsin teada kui palju needmootori kinnitused ja värki ümber teha tuleb ja kui suur vaev see on ?! kui sellist autot teha siis ikka ise teha siis tead mis ja kus kohast järgi annab !
nagu nii tuleb kõvemad turbod ja silla difrid vahele panna ja muud sellised asjad mis seal minema hakkavad !

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 17:51 Tsiteeri

Kui plaan juba nii tõsine ,et mingi 50k sinna alla panna, siis soovitan küll. Ega selle mootori kinnitusi ümber ei pegi tegema, lihtsalt valid audi omadest sobivad. Kast sobib ka otsa, sõltub vaid mis kasti kasutad, siis pead hooratta ja sidurikomplektiga mängima. Sisselaske- ja väljalsketorustik vaja ehitada, juhtmestik, aju ja sinu tahetud 20vT moto. See, mis moto arendamist puudutab on juba audi foorumis S autode all kirjas. Ja kui kõike ise teed, siis ainult jõudu. Aga jah esmalt oleks vaja sii mootor, mis koos elektroonikaga on kuskil 20-25k.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.0% - SQL: 76.0%]