Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: a4 tdi suri hoo pealt ära(KORRAS) (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1900)
Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.9TDI 81 kW, B4 2,0 85 kW, B3 1,9E 83kW

postitati 24.08.07 19:50 Tsiteeri
a4 tdi suri hoo pealt ära(KORRAS)

Tere!
Mure siis selline, et sõitsin Pärnakal täna 120-ga kodu poole ja äkki kadus vedu ära ja suri välja. Tee äärde tõmmates viskas tagant ka sinise suitsu välja. Proovisin korra veel käivitada, aga ei midagi. Esimese asjana vaatasin siis hammasrihma ja minu imestuseks oli see poole kitsam kui peaks olema. Mõtlesin siis kohe, et rihm läks ja klapid peas. Tegin siis kõne tuttavale mehhaanikule kes soovitas auto paela otsas ära vedada ja kodus jooma hakata, et asi võib hull olla. Oodates teist autot, piilusin korra veel rihma ja selgus, et rihm täitsa puru veel polnudgi. Konsulteerides tuttavaga veel kord, arvas ta, et rihm viskas pumbal mõned hambad üle. On kellelgi sellist kurba kogemust olnud või midagi muud välja pakkuda. See jama ei pruugi muidugi rihmastgi olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
black_dragon
huviline

Registreerunud 30.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 1,9 TDI (66 kw) '95

postitati 27.08.07 06:48 Tsiteeri

vahet pole ju, kui rihm omadega õhtul siis, tuleb ta niikuinii ära vahetada ;) sellisega sa ju edasi sõita ei saa... vii remonti, kui veab siis ehk ei jooksud klapid pähe...

mina ennustaksin ka, et rihm viskas üle ja parimal juhul läks lihtsalt "süüde valeks"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 27.08.07 07:31 Tsiteeri

Omal oli sama juhtum 1,9 tdi 'l Kiirendades käis koss ja viskas ka tagant pahmaka välja ,aga minul oli pingutusrulli kronsa katki tõmmanud ja viskas rihma üle.
Minul piirdus pingutusrulli vahetusega ainult ,uus peale ja käis jälle :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.07 19:56 Tsiteeri

Auto juba esmaspäevast töökojas. Loomulikult ma sellise rihmaga sõitma ei hakka. Tahtsingi vaid teada, kas kellelgi on sellise asjaga pistmist olnd. Tean ka seda, et pingutusrullik on vähe vigane, sest novembris pärast auto ostu lasin kõik vahetada!!! Enam Forsist ei võta nüüd otse revalist, kui see midagi päästab. On ikka jama küll, lasin sillad ka just korda teha ja nüüd see auto plõksib:mad: Oskab keegi nende pingutite kohta miskit öelda, et miks need vastu ei pea? Kas lihtsalt on need ebakvaliteetsed või ei sobi sõidustiil? Tnx taritz, et ütsid et ma pole ainuke kel selline jama juhtunud on!

taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 01.09.07 01:04 Tsiteeri

Üks varjant on miks pinguti saba annab on ,et pingutatakse hammasrihm liiga pingule.
Kõikse parem ikka kui vahetad ,siis ikka töökoja poolsed jupid peale sest ,siis on sul ka väike garantii.
Ma käisin ju Joe garaazis vahetamas ja ka oma juppidega ja öeldi,et garantiid pole mis siis ,et vahetas vist teist päeva tööl olnud klemm kes käis igat asja küsimas :)

Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.07 17:47 Tsiteeri

no siis ma saaks sellest aru kui ma saan rihmaga sõita mõne nädala ja siis see annab otsad, aga ma olen ju 9kuud sõitnud juba. Seda ma ei tahaks uskuda, et üle on pingutatud, a kõik võib võimalik olla. Pigem ma arvan, et pinguti praak.

black_dragon
huviline

Registreerunud 30.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 1,9 TDI (66 kw) '95

postitati 07.09.07 13:57 Tsiteeri

lisan siis veidi infot

käisin ise ka nüüd rihmavahetuses, vahetusse läksid rihm, rull, pinguti, lamerihm jne pudipadi. Tööd teostas Kattel-Diisel Tartus. Soovitan!

ja nüüd point: Mati Kattel ütles et kui tahan et rihma garantii ja hooldusvälp (90 000) kehtikisd siis tuleb iga 15 000 tagant käia kontrollis: vaadatakse rihma pinguldatust, kulumist jne. Sealt peaks selguma ka kui midagi on valesti paigaldatud.

Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.07 11:51 Tsiteeri

seda pingutit polevat võimalik üle pingutada, sest see pingutab end ise. Pingutil on märk peal, tuleb lihtsalt märki panna. Viga oligi pingutis, loksus päris korralikult, sõi isegi alumisele rihmakattele korraliku soone, nii et pidin ka selle välja vahetama. Õnneks klappe pähe ei löönd ja sõidud võivad jätkuda!:) Seekord kokku ei hoidnud ja jupid võtsin revalist(rihmakomplekt ~1500.-). Loodame, et nüüd peab paremini vastu!:)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.4% - SQL: 73.6%]