paroolaksmeelest
huviline
Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.07 12:53
|
|
|
A8 4,2 Quattro salongi õhu filter
teab keegi õpetada kus ulme kohas asub 95a. audi 4,2Q A8 selline imeline vidin nagu salongi õhu filter. õhku puhuma pannes lööb kergelt lausa tolmu
välja too filter peab omadega ikka väga kinni olema.
tänud.
|
|
|
cc2001
huviline
Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 AVANT 2,5TDI
|
postitati 23.08.07 13:47
|
|
|
peaks kapoti küljes asuma või oli tal hoopiski kojamehemootori juures
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 23.08.07 14:52
|
|
|
Pead võtma kummitihendi lahti ja siis saad plastikut kergitada ja selle all asub.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
paroolaksmeelest
huviline
Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.07 15:07
|
|
|
uurisin kapotti põhjalikult. seal ei tundu küll midagi olevat. puna ehk täpsustaksid millist plastikut silmas pead, kas kojameeste all olevat? tolle
ärasaamiseks peab, kuramus, kojamehed maha võtma.
kunagi oli mul audi a4 - tollel oli mootori poolt sisenedes kõrvalistuja esiklaasi otsa all. aga sellel A8 loomal vaatan tolle plastiku alt vastu
pesueht aju.
teisel pool ehk juhipoolse esiklaasilähedase plastiku eemaldamisel vaatab vastu kojameeste mootor aga pole nagu kohtagi kus see filter olla võiks.
järgi jääb veel keskmine plastik, sealt lammutades sain juba ventilaatori mootorini välja aga ei midagi. põhimõtteliselt olen hoolikalt avatud
silmadega kõik kohad läbi tuulanud ja kui see filter just tikutoosi suurune ei ole siis jäävad alles variandid, et filter on kas ventikamootori taga
(peab ventilaatori maha kakkuma). või tuleb probleemile lähedena salongist kindalaeka poolelt.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro
|
postitati 23.08.07 15:13
|
|
|
Kindlalt ei tea kas vanema ja uuel sama,aga minu autol kapoti küljes 2tk.Mul siis 2001a. isend.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.07 15:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tnx
Kindlalt ei tea kas vanema ja uuel sama,aga minu autol kapoti küljes 2tk.Mul siis 2001a. isend. |
Seal nad on kuni D3 mudelini, ehk siis 2003a autodeni ja neid on jah 2tk.
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.07 15:20
|
|
|
Äkki on sellest juhendist kasu
|
|
|
paroolaksmeelest
huviline
Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.07 15:50
|
|
|
tegin foto
http://img211.imageshack.us/img211/1031/salongifiltkn8.jpg
ainsad kohad kus filter kapoti sees olla võiks on nood kaks kohta seal. kas seal peaksidki siis filtrid olema?
kui tõepoolest nood kaks seal ongi filtri kohad siis kummaline, et mul seal vanu filtreid ees pole ja veel idiootsem, et ma seda auto ostmisest
siiamaani avastanud pole. täislammas 2a. salongifiltriteta ringi sõitnud. hoolduses pole kah keegi midagi maininud. seda ma vaatan, et suvel mööda
eestis ringi suvitades kruusateede peal lööb lausa tolmu salongi. täisjama.
igatahes tänud senistele vastajatele.
|
|
|
paroolaksmeelest
huviline
Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.07 15:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cmp
Äkki on sellest juhendist kasu
|
täpselt seda oligi vaja. skeem ühtib täielikult pildiga. mul siis lihtsalt vanad filtrid puudu. probleem tundub olevat lahendatud. tänud.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 24.08.07 06:15
|
|
|
Huvitav palju need filtrid siis maksavad, et eelmine omanik pole uusi raatsinud sinna panna?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
cc2001
huviline
Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 AVANT 2,5TDI
|
postitati 24.08.07 07:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Huvitav palju need filtrid siis maksavad, et eelmine omanik pole uusi raatsinud sinna panna? |
peaks maksma vastavalt kvaliteedile 350-650kr/tk
|
|
|
paroolaksmeelest
huviline
Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.07 12:22
|
|
|
ostsin just ära. filtrid 2tk 900.-eek. külge nad aga ei istunud, sest tegu vaid filtritega - aga selgus et kinnitusraamid kah puudu. aga need selline
spetsiifiline värk vaid esindusest vist saab. tel teel uurisin oli vist mingi natuke alla 1900.-eek 2 filtri raami kokku maksavad.
ise kah imestan et puudu, sest muidu on auto osutunud mega korralikuks. eelmine omanik oli vaid esinduses hooldanud hooldusraamat eestis täidetud ja
kõik. äkki tal hooldusel lihtsalt lõpp vajus ära. mõtles, et enne müüki ei viitsi enam raha alla panna autole vms.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro
|
postitati 24.08.07 14:56
|
|
|
Soovitan kasutada söe filtreid,veits kallim on,aga hoiab haisu ka kinniIse vahetasin ka mingi eelmine nädal filtreid,ostsin autopartnerist,neil oli mingi komplekt pakkuda(salongi filtrid+mootori õhufilter)Komplekt
maksis vist letis mingi 1100kr.
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.07 15:22
|
|
|
Need raamid võid lammutusest ka osta, selle jupi juures ju vahet pole kas uus või
kasutatud
|
|
|
paroolaksmeelest
huviline
Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.07 18:28
|
|
|
panen kõrvataha, järgmisel korral söefiltrid. raamid lammutusest ainuõige mõte.
tegelikult korraga, kui siin juba hoolduseks kätte läks siis küsiks veel sellist asja, et kerele on lisandunud nii mõnigi ebameeldiva väljanägemisega
kivitäke ja ka kraaps. muidu kõik hea poleks sellele tähelepanu pööranudki, aga sõber kellega suvitan seletab mulle siin surmtõsise näoga, et kuna
kere on A8-l alumiiniumist, siis peaks need täkked suht kiiresti mingi originaal spetsiaalse Audi-Lackstiftiga?? üle tegema, muidu hakkab kere
oksüdeeruma või muud sellist.
teab keegi pakkuda, kas ta ajab kägu, sest filtritest ja muust sellisest ei teadnud ta midagi, või on tal õigus ja vajabki A8 kere mingit
spetshooldust? siiamaani olen aru saanud, et A8 kere prakt hooldusvaba - alumiinium ju, ei roostetada ega midagi. näeb sama hea välja ka 50 aasta
pärast? hetkel kui oma A8 vaatan, siis ei näe küll kuskilt vihjeid oksüdatsioonist või muust, kere nagu uus.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.09.07 12:05
|
|