q3
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro 2,5 TDI `04
|
|
postitati 22.08.07 19:56
|
|
|
A4 2,8 aut. tühikäik
Mure siis selline,et 2,8 (142kw) tiptronicul,tühikäigupöörded kõiguvad 500-650 vahel. Remonditöökojas öeldi, et automaadil ongi madalad tühikäigu
pöörded. Kerge vibra ka nagu sees. Lisaks töösooja mootoriga käivitub aegajalt teisel kolmandal korral. Külmalt kõik OK. Ehk on kellegil kogemusi
samalaadse asjaga?
|
|
|
|
kärnakas
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2,3
|
|
postitati 22.08.07 20:06
|
|
|
mul oli sama asi ainult manuaaliga ja sis aittas pumba vahetus. lõpuks oli asi nii hull et soojalt enam üldse käima ei läinud. boch ütles et
pritsungi pea on läbi aga kui manomeetri vahele panin siis näitas hädised 5 bar. rõhkku.
abx uus pump ja siis peax see mure kaduma( soovitan muidugi enne pumbarõhu ära mõõta. pump pole odavate killast )
|
|
|
|
q3
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.08.07 02:31
|
|
|
Tänud sellegi eest, homme lähen mõõtma!
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
postitati 03.10.07 09:11
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema, kokkuhoidlik eestlane, nagu ma olen . Küsimus
selline, et kui kõrged peavad olema v6 2.6 110kw tühikäigupöörded? Mul kuskil 600-700 kandis. Kõik on hästi, läheb ilusti käima ja edasi lippab auto
ka kenasti. Ainult et tühikäigul auto tudiseb veidi ja on natuke rahutu. Et kas see on v6 eripära või peaks hakkama viga otsima?
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
postitati 04.10.07 11:13
|
|
|
filtrid + bensiinijaama ja margi vahetust proovi kõigepealt
|
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
postitati 04.10.07 12:27
|
|
|
Bensiinijaam on Statoil ja kütuseks 95. Minu mõistuse järgi oleks nagu mingi süütepuudujääk, näiteks küünlad. Samas maanteel on kulu 6,5-7 l/100km.
Peetis küünaldega peaks see suurem olema ju. Kui filtrijama oleks, siis ju ei saaks ka kõrgematel pööretel kütet kätte, aga seda jama ei ole. Lendab
nagu rakett . Äkki keegi kommenteerib veel, kas see v6 tudisebki
"teistmoodi" kui r-mootor.
|
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
postitati 04.10.07 12:51
|
|
|
Natuke madalad on need pöörded sul, 750-800 oleks normaalne. Vaheta küünlad ära ja proovi vahelduseks ka 98 kütet tankida.
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
|
q3
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.06.08 14:43
|
|
|
mul nüüd siis vahetatud klapikambri tihendid, bentsu pump, küünlad, termostaat, jms. Pöörded ikka all, võbiseb väheke, käivitub aga normaalselt. Tühja
kah, las võbiseb, võtabki tühikäigul vähem kallist bentsu
|
|
|
|
erikhi
huviline
Registreerunud 12.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,8 quattro aut
|
|
postitati 15.06.08 14:53
|
|
|
Mul samad sümptomid, käisin diagnostikas, öeldi et mingi õhutoru katki-milline ei öeldud, paluti remondi aeg kinni panna. Kodus otsisin, ei leidnud
katkist kohta, peab siis tõesti teenindusse viima. Toru maksvat 900eegu kandis. Kahtlustan seda jämedat plastmass õhutoru, mille kinnitused mootori ja
tagaseina vahel. Raskesti ligipääsetavad. Mootor 2,8. Minul kõiguvad pöörded 800-900 vahel.
|
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
|
postitati 15.06.08 15:02
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: erikhi
Mul samad sümptomid, käisin diagnostikas, öeldi et mingi õhutoru katki-milline ei öeldud, paluti remondi aeg kinni panna. Kodus otsisin, ei leidnud
katkist kohta, peab siis tõesti teenindusse viima. Toru maksvat 900eegu kandis. Kahtlustan seda jämedat plastmass õhutoru, mille kinnitused mootori ja
tagaseina vahel. Raskesti ligipääsetavad. Mootor 2,8. Minul kõiguvad pöörded 800-900 vahel. |
Teemaalgatajal on üks plastmass õhutoru vahetatud ja see jookseb üle mootori, kuid ei ütleks, et väga jäme see toru oleks(paar cm ehk). Hinna järgi
pakuks sama toru, kuid mine tea võib-olla mõni suurem ka siis sama hinnaga.
|
|
|
|