Lehekülgi: 1 2 |
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 14.08.07 20:05
|
|
|
OT: tuttav müüs sportpüti kuttidele, vennad sõitsid viljandi kanti koju ja jrgmn päev tagasi tln-sse, ja läksid tuttava juurde , auto seisis raua tn-l
ja ca vist 19-21 vahel lasti rellakaga pütt alt ära (Y)
vat see on pilotaaz!
-e- vastavalt nõudmistele - see siis seletuseks et pole see väljalaske vargus midagi nii haruldane, eriti öösel ja kõrvaltänavalt, kui õhtul
kesklinnas juba rellakaga lastakse alt ära..
|
|
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 15.08.07 13:09
|
|
|
selline sigadus vist tuleb ainult Tallinnas kõne alla.
|
|
|
Rmadis
huviline
Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.
|
postitati 15.08.07 15:49
|
|
|
Loodame !
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 15.08.07 16:16
|
|
|
Miks te arvate, et kaagid on auto kallal käinud? Ehk omanik ise müüb rahapuuduses oma auto juppe...
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
karolin25
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW
|
postitati 15.08.07 19:37
|
|
|
Minuteada on ka Kuressaares nii olnud just kergelt avariilise auto puhul. Ehe näide on praegugi Elektrumi ees seisvast audist, millel oli täna öösel
tagumine stangenurk lahti kangutatud...
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.07 19:45
|
|
|
Pole midagi
Mul seisis Tondil vana sigar vist kolm nädalat lumehanges ja viimasel nädalal oli keegi suunatulega jalutama läinud... ilusti pistik oli lahti võetud
ja ära jalutatud. Tükk aega sai naerda.
Aga kui auto kuskil seisab kauem kui nädala siis kipuvad kratid sisse ronima. Ühe teise samalaadse juhuse käigus kus auto seisis nädal aega maja ees
kadusid ühel ööl autost makk ja kõlarid. Sinnamaani (kui iga päev sõitsid) võis auto seista täiesti ka lahtiste ustega ja kedagi ei huvitanud.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.07 01:01
|
|
|
Kurat mul on ikka linnaga vedanud. Mul on autos korralik st. kallis makk. Woofer ilusti näha. Sportpütt ja velg.
Ma ei räägi siin mis mul on vaid sellest(sest väga rohkem muud polegi),
et Tartu on linn kus võetakse aind siis kui on mingi laen või tüli klaarida.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.07 06:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: puristaja
Kurat mul on ikka linnaga vedanud. Mul on autos korralik st. kallis makk. Woofer ilusti näha. Sportpütt ja velg.
Ma ei räägi siin mis mul on vaid sellest(sest väga rohkem muud polegi),
et Tartu on linn kus võetakse aind siis kui on mingi laen või tüli klaarida. |
ära ela unistustes
sul on lihtsalt vedanud, et su auto jalgu ei ole jäänud
virutatakse ka väikestes külades, rääkimata siis tartust.
|
|
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.07 08:03
|
|
|
Minul on küll siis elukohaga vedanud.Ei ole siiani ühegi auto kallal käidud.Aga noh...mul jalutab õues üsnagi suur ja kuri neljajalgne ka,võin vabalt
auto tema hoolde usaldada.
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 17.08.07 09:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mann
Minul on küll siis elukohaga vedanud.Ei ole siiani ühegi auto kallal käidud.Aga noh...mul jalutab õues üsnagi suur ja kuri neljajalgne ka,võin vabalt
auto tema hoolde usaldada. |
Mis kasu on autost, mis seisab õues ja sellega ei sõideta?
|
|
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
traat
huviline
Registreerunud 23.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100, C4 2,0
|
postitati 18.08.07 20:53
|
|
|
soomes on selline asi suht levinud võiks õelda. ise olen näinud päris mitut autot mis on teeäärde jäetud või on avariiline ja seisab teeääres ja mida
on tühjaks tehtud.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.07 20:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: traat
soomes on selline asi suht levinud võiks õelda. ise olen näinud päris mitut autot mis on teeäärde jäetud või on avariiline ja seisab teeääres ja mida
on tühjaks tehtud. |
soomes ongi nii et kui piisavalt vana panniga midagi juhtub millega midagi teha pole ja remontida pole mötet jäetakse teeäärde. kruvitakse nr ära ja
köik.
länsimäel möned aastad tagasi oli üks golt. väliselt suht korralik aga poleks uskunud et iga ööga selle masina välimus "paraneb". soomlastest poleks
seda oodanud aga kurat seda teab äkki olid seal tegelasteks eesti ehitajad.
|
|
|
|
traat
huviline
Registreerunud 23.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.08.07 21:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
on tühjaks tehtud. |
soomes ongi nii et kui piisavalt vana panniga midagi juhtub millega midagi teha pole ja remontida pole mötet jäetakse teeäärde. kruvitakse nr ära ja
köik.
länsimäel möned aastad tagasi oli üks golt. väliselt suht korralik aga poleks uskunud et iga ööga selle masina välimus "paraneb". soomlastest poleks
seda oodanud aga kurat seda teab äkki olid seal tegelasteks eesti ehitajad. |
täiesti võimalik kes teab kes tegutseb, ükskord märkasin kui ühe väikse avarii teinud autolt (mingi uuem golf väikse tuninguga) olid hommikuks veljed
lännu ja aknad sisse pekstud ja esi pamper ära võetud
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.08.07 21:54
|
|
|
on tühjaks tehtud. |
köik.
Ehitajad võiks jutumärkides olla, ise olen ka ehitaja. Pole kunagi midagi varastanud.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.08.07 22:02
|
|
|
ära tunne end puudutatuna-olin isegi siis seal "ehitajana".
pole varastanud midagi. ei tulnud möttesegi et kui ööse läheks ja vötaks midagi kasuliku oma audile vöi siis mis iganes masinale.
|
|
|
|
traat
huviline
Registreerunud 23.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.07 07:00
|
|
|
ei tunnegi puudutatuna.
inimesi igal poole erinevaid kes võivad igast sigadust teha, lihtsalt selles on teema
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 20.08.07 09:21
|
|
|
on tühjaks tehtud. |
köik.
See Soome värk ei ole küll käesoleva teema põhiidee, aga ise tean asjast nii palju...
Tegelt Soomes on väheke teine süsteem. Kõige tähtsam ei ole mitte auto vanus, vaid selle turuväärtus. Kui mark on ikka odav siis lunastatakse see
kindlustuse poolt, isegi ilma kindlustuse poolse visuaalse kontrollita. Tihti mingi avarii(ei pea olema suur avarii) teinud või katki löödud aknaga
auto lunastatakse ning kui omanik on lunastusraha kätte saanud pole tal enam sellest autost sooja ega külma. Siin on aga vist üks väike ebakooskõla
puksiiri firmade ja kindlustuse vahel ning nii need autod seal teeääres vedelevad. Ja kui juba kaks nädalat vedeleb, siis jupid sealt kaduma ka
hakkavad. Ja need korralikud autod, mis kuskil maantee peal kraavi on sõitnud, lunastatakse ning sinna kraavi jäetakse ta nädalaks paariks, kuna see
on osa nn. liikluse okiteraapiast.
Üks konkreetne näide on mul tuttava(soomlase) autoga. Maja parklas löödi sisse juhipoolne küljeklaas ja võeti makk. Auto oli 1998 Opel Corsa mille
ta ise ostis kaks aastat tagasi 1500EUR'iga. Nüüd sai ta selle eest 1800EUR'i lunastusraha ja seda kõigest lõhkise küljeakna eest. Siit edasi oli
see masin kindlustuse oma ja kui seda ära ei veeta ning edasi lõhutakse pole see enam omaniku rida.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |