| Lehekülgi: 1 2 |
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Auditu
|
|
postitati 14.08.07 08:12
|
|
|
Abi koerte vastu
Võibolla mure naljakas ja tühine, aga masendus on kallal. Nimelt käivad enamus koeri auto peale k...semas - üks laseb järjekindlalt ja ülejäänud kohe
järgi. Ei aita üle pesemine, ega ka peletusspreid,mis poes on. On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. Või on kellelgi muid häid ideid.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
postitati 14.08.07 08:18
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Lumekass
Võibolla mure naljakas ja tühine, aga masendus on kallal. Nimelt käivad enamus koeri auto peal k...semas - üks laseb järjekindlalt ja ülejäänud kohe
järgi. Ei aita üle pesemine, ega ka peletusspreid,mis poes on. On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. Või on kellelgi muid häid ideid. |
ka minul oli see mure aga ühe kiisuga. nimelt temal meeldis minu auto kapott. aitas see et laenasin sõbra käest õhupüssi. usu mind toimib
|
|
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.08.07 08:20
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: syo
ka minul oli see mure aga ühe kiisuga. nimelt temal meeldis minu auto kapott. aitas see et laenasin sõbra käest õhupüssi. usu mind toimib
|
aga kui kogemata mööda läheb?
|
|
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 14.08.07 08:26
|
|
|
Tallinnas korraldab kodutute koerte püüdmist muidu linnavalitsus, väiksemates linnades on selline valdkond tõesti korraldamata. Võibolla aitaks siiski
kui linnavalitsuse heakorraspetsialisti poole pöörduda? Tartus siis nii massiliselt hulkuvaid koeri?
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.08.07 08:28
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tallinnas korraldab kodutute koerte püüdmist muidu linnavalitsus, väiksemates linnades on selline valdkond tõesti korraldamata. Võibolla aitaks siiski
kui linnavalitsuse heakorraspetsialisti poole pöörduda? Tartus siis nii massiliselt hulkuvaid koeri? |
Jutt käib väikesest maakohast, kus ema elab mul. Neil koertel on kõigil peremees olemas, aga koerad jooksevad väljas lahtiselt ringi. Inimesi nad ei
puutu ja omanikel on suht poogen - et mis see väike sirts autole ikka teeb 
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.08.07 08:33
|
|
|
blacki näide ehk liiga karm aga täna önne et kass sul kapotil ei käi. ma näiteks olen mustamäel hädas tuvidega. nii kui masin pestud on nemad platsis.
|
|
|
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Peugeot 508SW, A4 B5
|
|
postitati 14.08.07 08:44
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Sellega ei lähe mööda. 
|
Selle paneks juba "Natuke Nalja" rubriiki  
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
|
postitati 14.08.07 08:44
|
|
|
On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. |
Horteses on müügil.Mõjuvad väga hästi
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.08.07 09:09
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
|
aga kui kogemata mööda läheb? |
No blacki näide on ka väga hea. Ei selles suhtes sai üsna lähedalt ustsitatud, rohkem näha polnud ka.
|
|
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
postitati 14.08.07 09:19
|
|
|
mul iseenesest mõis see vaa pritistav vedelik ka - maksis mingi 70 eeku ja panin teist ikka ohtralt (vedeliku asukoht oli vist Prisma vms pood)
|
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
|
Ingvar
huviline
Registreerunud 11.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.08.07 10:00
|
|
|
Kasside vastu aitab äädika piserdamine soovitud kohtadele. Võib olla koertele ka?
|
Audi veereb nagu hernekomm.
|
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
postitati 14.08.07 12:48
|
|
|
ma leidsin oma auto kapotti alt terve pesakonna silmitudid äsja sündinud kassipoegi
Hea et sõitu ei läinud muidu oleks kassi rida taga olnud
|
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
|
ullivilli
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100
|
|
postitati 14.08.07 12:49
|
|
|
nu jah eks need kassid ole jah see hullem variant.
Eriti isased.
Ja see juba ammu teada asi, et kui keegi ilge sigadusega hakkama saab, siis eriti magus kättemaks on sellist paari päevast pohma kust valada
tuuleklaasile.
Nii jookseb see tuulutus avadesse ja seal ei aita ka kogu tuulutuskanalite pesu, vaid juba täis ringi vahetus.
Et suht julm nali.
Aga ise soovitaks ka õhupüssi ja kui mööda läheb, siis on vaja lasta lasta mõnel inimesel, kes juba mööda ei lase või arvestada tagajärgedega.
toimivus aga see eest 5+
Sammuti peab arvestama ka maha laskmisega v ainult võimsa hirmutamisega: kass maha lasta, hea kerge maha matta (pole kuulnud, pole näinud) kass
hirmutamise löömise peale eriti vihastab ja just spets hakkab käima laskmas, aga veel enam salaja. Koera vastu ehk aitavad mingad paugutajad ja räige
kisa ja kivid jne, tolle vähemalt ehmatab ära. võid teisele jalaga munadesse ka lüüa, siis käib ka ringiga mööda: omaette küsimus muidugi, kuidas
teisele nii ligidale üldse saada.
Eriti tore, kui kassid ventika vahele poevad: Oh seda lõbu pärast 
|
Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
|
|
|
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV
|
|
postitati 14.08.07 15:54
|
|
|
kasside vastu aitab,kui nende kasside omanike autodele palderjani piserdada ausõna aitab
muidu nii lolli nalja ei tee,aga kuna elan suht vaikses kohas (12 korteriga majas) ja peale seda,kui olin jätnud autol katuseluugi lahti,et tuulutada
pisut,siis läksid 2 kassi autosse mängima ja kasside omanikud vaatasid südamerahuga pealt ja keegi ei võtnud midagi ette,et kassid sealt välja
saada.istmed ja ustepolstrid olid ikka mõnuga kriibitud
peale seda siis palderjan väga tõhus abimees ja maksab apteegis 25 eeksu
|
|
|
|
karlpoiss
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a3 1,8
|
|
postitati 14.08.07 17:44
|
|
|
Eelmine talv vahetasin kassiraipe pärast Golfil rihmad ära.Seda mis kassil sees ja peal ilmub veel siiani tedmata kohtadest kapotti alla,boonuseks
vahetevahel praeliha lõhn.Võõraste kasside korte vastu minul suur ja piisavalt kuri koer,kes ei pea autosid oma territooriumiks.
|
Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
|
|
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
|
postitati 14.08.07 19:25
|
|
|
Selleks korraks on varestega ühel pool , eed on juba suureks kasvanud ja laiali lennanud, kuid korra pasandasid küll kogu auto täis. Esialgu tundus,
et see oleks nagu olnud kättemaks, s***a oli ikka nii suguses koguses mida 1 -2 linud ei lase. Ostsin siis õhupüssi vareste ja kasside tarbeks, kuid
nüüd jälle probleem, sai vist liiga hea. Proovisin plekkpurgi(mitte AL-purk) peal täpsust, no ehk vahemaa 15 m ja iga tabamus jookseb mõlemast purgi
seinast läbi. Nüüd nagu pole püssi ka millega kasse minema ajada. Need armastavad samuti kusel käia ja vahel isegi jah kapotile või esiklaasile on
sirtsutanud. Omal küll kass kodus, aga juba vana ja ei jaksa kodu kaitsta, varem sai sellega suurepäraselt hakkama.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
|
postitati 15.08.07 07:40
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
|
aga kui kogemata mööda läheb? |

|
|
|
|
|
|
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.08.07 09:09
|
|
|
Härrased, see jutt läheb väga mölaks kätte. Kas peale A4TG, T.P ja Ingvari nõuannete veel asjalikke kommentaare tuleb? Pidid olema ka portatiivsed
ultrahelipeletajad, aga neid pole Eestis näinud. Kui keegi väljaspoolt tellima hakkab, oleksin ka huviline
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.08.07 12:40
|
|
|
teema ka ju suht mötetu. ma sellepärast küll mingit "ultrahelipeletajad" ostma ei hakkaks.
|
|
|
|
|
|
xjan
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 4,2TDI, VW Passat 1.8T, BMW 323ti
|
|
postitati 15.08.07 13:02
|
|
|
on kuskilt jäänud meelde proovida piserdad üle rehvid punase pipraga segatud veega... proovi..
|
|
|
|
|
|
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.07 06:41
|
|
|
Võibolla mure naljakas ja tühine, aga masendus on kallal. Nimelt käivad enamus koeri auto peale k...semas - üks laseb järjekindlalt ja ülejäänud kohe
järgi. Ei aita üle pesemine, ega ka peletusspreid,mis poes on. On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. Või on kellelgi muid häid ideid. |
Nii, ise küsin,ise vastan. Nüüd on lugu niikaugel, et Hortes sebis mulle maaletooja kontaktid ja portatiivne ultrahelipeletaja on käes - ning ta
toimib siiski Üks kutsa pani poole kusemise pealt sellise valuga
minema, et mõnus oli kohe järele vaadata Kiisudega on lugu nii, et
reeglina kiirendavad paremini kui koerad. On väike tõenäosus, et ei tööta vanade koerte peal, kellel kõrvakuulmine kehv, aga siiamaani pole kohanud.
Kellel kapoti peale kiisud käivad, võib armatuuri peale panna statsionaarsema ultrahelipeletaja karbikese. On odavam, kui kaasaskantav ja töötab kogu
aeg.
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |