jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 06.08.07 12:28
|
|
|
B5 pirnipesad
Tere
Ei leidnud hetkel sellekohast teemat, kuid plaan mingi aeg enda A4 (B5 kerega) -96 aasta autole xenonid soetada, kuid mis pirnipesa tulel on, millised
kit-id sobivad ja kas saan panna ka bixenonid?
Minu omal pole luuptulesid ega tuledepesureid, kuidas nendega on?
Küll aga on reguleeritavad tuled.
Kuidas paigaldus üldse käib? (räägitakse mingitest aukude puurimisest, kuidas ühendatakse, kas vana pirnipesa külge ja kui on bixenon, kuidas siis
bixenon saab aru, et vaja liigutada pirn õigesse asendisse [kuidas määratakse õige täistule asend bixenoni korral]).
"Kõik Xenonitest" teemasse ei saa küsimusi esitada, küll aga sellised küsimused painavad.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 06.08.07 12:36
|
|
|
A4 B5l on 2te moodi esitulesi - H4, kus puudub tulede sisemine udutuli ja H7, kus see udutuli on.
Aga ega midagi keerulist ei ole paigaldada, aftermaketi omad istuvad kohe pessa ja tuleb natuke aju kasutada, et leida ka balastika plokile koht.
Vahet ei ole, kas Sul luuptuled or not, välimuse vahe ainult 
Samas tulepesureid peaks saama ise installida, ostad vastavad pesurid, vead vooliku ja paned vahele uue pumba ja ongi olemas.
Automaatset kõrguseergulli Su autol ei ole, vaid käsitsi, salongist.
ARKi seaduste järgi peab olema autom.kõrguseregull ja ka seda saab ise paigaldada/lasta paigaldada, hinnad jäävad samase kanti Xenon Kiti hinnaga.
H4 Bi-Xenon efekt tekib sellest, kuna H4 on lähi ja kaugtuli ühes pirnis, siis Bi-Xenoni puhul lihtsalt keeratakse pirni valgust üles poole, mis
loobki nn kaugtule efekti.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.07 13:03
|
|
|
Minu omal on siis H7, sest minu omal on olemas udutuli ka, põhitule sees.
Kas ARK nõuab tuledepesurit?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.07 14:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Minu omal on siis H7, sest minu omal on olemas udutuli ka, põhitule sees.
Kas ARK nõuab tuledepesurit? |
ark vast ei nõua, ülevaatus ehk küll. siiani aru saanud et pesur on kohustuslik xenoni puhul
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.07 14:01
|
|
|
ARK nõuab nii tulepesurit kui ka automaatset kõrguseregullaatorit.
Kõike annab paigaldada, aga jällegi tuleb arvestada lisa u 3000.- , samas kui Xenon Kit'i saab vaid u 2000.-. Ehk lihtsalt Xenon Kit on vaat et
vähemgi kui pool kogu kupatuse hinnast.
Muidugi saaks uurida seda süsteemi uuema A4 pealt, millel oli juba tehases Xenon, näiteks kui Sa ütlesid, et lähed otsima kompuutri plokki võid
vaadata, kas kusagil hakkab silma A4 Xenonidega, millel siis olemas nii tulepesurisüsteem kui automaatne kõrguse regullaator ja mis hinnaga romula
mehed selle maha müüks 
Edit: ARK siiski nõuab ehk tehnonõuetes, millede täitmist kontrollib ülevaatus punkt
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.07 14:07
|
|
|
Aga millised Xenoni kiti ma enda asjale siis panna saaksin?
H7-le?
Bixenonit mõtlesin ikka selletõttu, et hea oleks ju kui täistuli ka parem oleks?!
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.07 18:15
|
|
|
No teoreetiselt peaks olema võimalik tule sisu ümber vahetada H4 peale ja siis saad Bi-Xenoni, aga samas võib seda nimetada juba uue esitule ostuks ja
kui nii, siis võiks juba üldse vaadata luupideega S4-style tulesi ja nii see läheb
Võib-olla on veel variante, kuidas H7 saab ümber teha H4ks, aga ma ei oska öelda.
Saada saab näiteks SIIT
Lisaks on seal H4 Xenon-Halogeen, mis tõttu on mõttetu hakata midagi ümber teha.
H7 puhul kaugutuledega jääksid niikuinii Xenonid põlema ja kaugtuled vaid natuke täiendaks valgusjõudu.
|
|
|
|