| Lehekülgi: 1 2 |
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 12:19
|
|
|
Tahaks head nõu (ikka A4 esisild)
...et autol on vasakpoolne esisild korda tehtud B kat osadega ja parempoolne tegemata (kolksub).Kas lasen teha parema b osadega vöi paneks kogu uue
kupatuse A osadest?
Ja kust Tartus tehakse veel korralikult peale Tauf-Aastaauto?
(Parandasin pealkirja ära kuna olen lõpuks eesti klaveriga läppaka taga)
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
postitati 02.08.07 12:20
|
|
|
Ise olen enda autole jupid Forssist võtnud ja töö lasknud Autopartneris teha ja siiani väga positiivsed kogemused. (neil sillastend ka)
Forssist ostan sellepärast, et hind hea + väike soodukas ka lisaks.
a-kati sillajuppide vastupidavus ei pidavat oma hinda väärt olema võrreldes b-kati omadega (Forss müüb suht häid sillajuppe).
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 12:24
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Ise olen enda autole jupid Forssist võtnud ja töö lasknud Autopartneris teha ja siiani väga positiivsed kogemused. (neil sillastend ka)
a-kati sillajuppide vastupidavus ei pidavat oma hinda väärt olema võrreldes b-kati omadega (Forss müüb suht häid sillajuppe). |
Ok -tänud siis. Vötan ka Forssist b kat jupid.
|
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Peugeot 508SW, A4 B5
|
|
postitati 02.08.07 12:44
|
|
|
Äkki uurid ka veel seda võimalust?Võib-olla tuleb odavam Tallinnase
sõita?Lihtsalt mõte.
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
postitati 02.08.07 13:10
|
|
|
ole normaalne... miks sa ajaliselt ning majanduslikult nii kahjulikku tehingut soovitad?
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 13:10
|
|
|
...siia juurde veel,et olen hetkel Soomes ja kas keegi oskab öelda-ega siit ole juhuslikult odavam osta öötshoova komplekti.ega ma palju poode tea aga
Biltemas ja HessuMobiilis olen käinud scorpale varuosi ostmas.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 13:12
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
ole normaalne... miks sa ajaliselt ning majanduslikult nii kahjulikku tehingut soovitad? |
Iseenesest oli Flameko asjal iva sees,sest jätsin mainimatta kus hetkel asun :-)
...aga bussiga ei tahaks ka nädalavahetusel tartusse söita.
:-D
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 13:51
|
|
|
Carstopist räägitakse halba jahh kohati aga samas on see, et hammasrihma ja sillajuppide vahetus pole nii keerulised tööd, et nendega kogu aeg puusse
pannakse.
Flameko hind on hea võrreldes teiste audiremontijatega aga samas forssiga ei anna võrreldagi aga see teema ei kannata üldsegi võrdlust.
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 14:04
|
|
|
ole normaalne... miks sa ajaliselt ning majanduslikult nii kahjulikku tehingut soovitad? |
Mis asja!? Eriti asjatundmatu jutt, Sa ikka ei taipa asjast midagi...
Olen neid originaalkomplekte paigaldanud üla 2 aasta ning esimene auto kellele sai pandud käis kontrollis, sõbra auto, niisama huvi pärast vaatasime
lõtke, ei vähimatki, läbisõit 80 000km ja seal sees ka päris palju kruusateid ning mitte hoolikat sõitu...
B-Osasid oleme vahetanud, kliendi toodud, osad on läinud paari kuuga läbi... Aga b-osasid toodavad mitmed firmad ning eks seal ole ka tohutu
kvaliteedi vahe...
Kuna olen b-komplekte paigaldanud väga vähe (mingi 3 ehk aga samas paneme originaalkomplekte 1 kuni 3 nädalas) ning ajaliselt on möödas vaid mõned
kuud esimese b-komplekti paigaldusest siis ei oska kommenteerida asja. Aga ise me pole siiani mitte ühtegi b-komplekti müünud, kõik on originaalid
läinud.
Pole harvad ka juhused kui klient tuleb ja soovib lihtsalt komplekti vahetada (kõik hoovad on korras), et vältida probleeme.
Üldiselt on soovitatav vahetada kogu komplekt, ükshaaval tuleb kõvasti kallim ning aega kulub kah tublisti rohkem, rääkimata autota olemisest jne.
Seega loll jutt suhu tagasi, et mõtekas on vahetada vaid katkised hoovad, kui juba 3 on läbi siis raudselt komplekt, kas a või b osa, seda otsustage
ise, saan vaid kiita originaalkomplekti vastupidavust.
|
|
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 14:14
|
|
|
Ma arva, et ka kogu selle sillajuppide vahetust planeerides peaks arvestama ka sellega, kaua konkreetse autoga plaan sõita on.
Kui ikka ainult 3 juppi tüesti läbi ja ülejäänud just vahetatud ja plaan max aasta sõita siis majanduslikult pole tõesti kasulik 8500 eeku sisse
panna, kui saab hakkama ~1000-2000 kr-iga koos töörahaga (oleneb ka mis jupid läbi).
Kui aga plaan kauem kui aasta sõita ja sild tõesti pekkis, siis Rauli jutt vägagi õige.
Tean ka remondimehi kellel selline teooria kes vahetavad kogu aeg ainult 1 juppi kuna on veendunud, et no seda juppi pole mõtet vahetada, kui see
terve on .. ise seda seisukohta väga ei jaga.
|
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 14:19
|
|
|
Ma arva, et ka kogu selle sillajuppide vahetust planeerides peaks arvestama ka sellega, kaua konkreetse autoga plaan sõita on.
Kui ikka ainult 3 juppi tüesti läbi ja ülejäänud just vahetatud ja plaan max aasta sõita siis majanduslikult pole tõesti kasulik 8500 eeku sisse
panna, kui saab hakkama ~1000-2000 kr-iga koos töörahaga (oleneb ka mis jupid läbi).
Kui aga plaan kauem kui aasta sõita ja sild tõesti pekkis, siis Rauli jutt vägagi õige.
Tean ka remondimehi kellel selline teooria kes vahetavad kogu aeg ainult 1 juppi kuna on veendunud, et no seda juppi pole mõtet vahetada, kui see
terve on .. ise seda seisukohta väga ei jaga. |
Siis on asi muidugi teine kui auto maha müüakse, unustasin lisada, et kui autoga on ikka plaanis sõita... Aga samas müüsin ma ühe oma A4 maha täiesti
tuksis esisillaga, lihtsalt tõstsin originaalkomplekti autosse ning ostja ei tahtnudki enam autot põhja alt kontrollida...
Ma nüüd ise ei ole arvestanud aga originaalkomplekt eraldi ostes maksab u 17 000.- lisaks sinna siis ka vahetus...
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 14:22
|
|
|
http://www.audihooldus.ee/?mis=soodus
audihooldus teatab, et teeb tööd originaalosadega 8500.-kr eest KAMPAANIA korras
http://www.varuosakeskus.ee/?mis=vaata&kuulutus=927
flameko varuosakeskus ... pmst sama tegija kuulutab, et originaalosad koos paigaldusega 7500.-kr eest NORMAALHINNAGA
kvaliteetset B osa pakub audihooldus 8000 raha eest koos paigaldusega. lihtne MARKETINGITRIKK kus mõni toode hinnatakse LIIGA KALLIKS, et soodustada
muidu kalli konkureeriva toote müüki.
B varuosa maksab reaalselt aga hoopis 4500 raha kogu komplekt...
http://www.gb-auto.ee/?id=227
PS! minu meelest on tegemist trabija hämamisega!
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 14:28
|
|
|
Varuosakeskuses lihtsalt valed andmed, olen unustanud uuendada...
Kas tõesti arvad, et b osa toodab vaid 1 firma, ma saan b komplekti kätte ka 2800.- eest aga ma ei osta ega müü seda mitte kui kunagi!!!
Kui panen b komplekti siis kõige kvaliteetsema ning selle hind ei ole mitte 4500.-
Nüüd koogi veel see kuulutus kah välja kus müüsin originaalkomplekti 6000.- eest, info vananeb ning hinnad tõusevad vägagi ruttu.
Kõik AC tegelased, kes on ilusti küsinud on saanud ka originaalkomplekti suht hea hinnaga eraldi osta, mida ma muidu ei tee.
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 14:39
|
|
|
kuna kuulutuses pole kehtivust märgitud, seega kehtib ta tänaseni ning antud juhul ilmselt tarbijakaitse oleks kliendi poolel.
"ma pole jõudnud uuendada" viitab ametniku jaoks pigem lohakale töössesuhtumisele kui reaalsele argumendile.
see mis hinnaga keegi oma B varuosad ostab ja külge laseb panna on ikka iga tarbija oma otsustada.
kuigi juks11 on juba läinud isiklikuks ja leebemaid solvanguid pildunud mu mentaalse seisundi ja väljendusoskuse kohta küsin ma hoopis
aga juks palju siis hea hind oleks minule kui foorumikasutajale ja klubilisele teie juures esisilla remondile?
|
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 15:38
|
|
|
loe korralikult läbi mu postitus kui lahmima hakkad.
Mitte kunagi ei tea kas inimesele oli see soovitus kahjulik või mitte.
Siin on nii palju agasi mida me ei tea, kas see inimene käib regulaarselt Tallinas, alati saab keegi tuua ja vahetada seal kus sobib.
Ma nüüd jätks ka juksi rahule kuna ma olen enda autoga tema juures käinud ja alati abi saanud.Ma ei leia, et ma nüüd peaksin kuhugile mujale nn.kopli
Kolja juurde minema kuna tal on kompl 500.- odavam.
Jõudu Teile, lahmige ja tümitage aga edasi
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 15:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Reimo
loe korralikult läbi mu postitus kui lahmima hakkad.
Mitte kunagi ei tea kas inimesele oli see soovitus kahjulik või mitte.
Siin on nii palju agasi mida me ei tea, kas see inimene käib regulaarselt Tallinas, alati saab keegi tuua ja vahetada seal kus sobib.
Ma nüüd jätks ka juksi rahule kuna ma olen enda autoga tema juures käinud ja alati abi saanud.Ma ei leia, et ma nüüd peaksin kuhugile mujale nn.kopli
Kolja juurde minema kuna tal on kompl 500.- odavam.
Jõudu Teile, lahmige ja tümitage aga edasi |
tähte närides:
aga kui ma ei hakka lahmima, kas siis ei pea su postitust korralikult lugema?
reaalselt:
jap, see viga sai tehtud küll, et lugesin profiilist, et teema algataja TARTU märkind asukohaks ja siis teiselt realt soovitust tal tallinnas autot
remontida...
ma ise ei sõidaks selleks tartu ja tagasi, et paar puksi või õõtsa vahetada ning selleks põhimõtteliselt terve tööpäev kulutada.
Rauli juures oleks mul ka mugav oma autot remontida... pole seni seda võimalust küll kasutanud. võimalik, et Rauliga isegi samas majas resideerume...
siin seisab suhteliselt tihti audihooldus ee tekstidega 8 seeria audi parklas...
Totally OT:
kuidas A6 1,8T dünaamika ja ökonoomika on? on ta sul 110 v 132 kW ?
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 15:55
|
|
|
pole vaja kakelda jah 
mõelge parem selle nurga alt, et kui sa ise kellelegi kõige odavama b-varuosa paigaldaksid ja peaksid sellele 6-kuud garantiid andma, kas sa siis ikka
ikka tahaksid kõige odavama jupi panna?
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 16:03
|
|
|
Eee... rebjata
davaite budem zit druzna !
|
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 16:15
|
|
|
| Tsitaat: | Totally OT:
kuidas A6 1,8T dünaamika ja ökonoomika on? on ta sul 110 v 132 kW ? |
110kw.minule täiesti piisab sellisest mootorist.Kiirendus just hambaid kurku ei löö aga mul pole ka kiirendada vaja.
Kiirendamiseks ja rallimiseks on mul tööjuures tõstuk  
Aga Erki ma võin su juurde oma auto kompuutrit nullima tulla kui mind vastu võtad 
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 16:16
|
|
|
Tavaliselt ma enam foorumis sõna eriti ei võta, olen seda ka palju palju põhjendanud miks...
Mind ärritas väga see lause:
ole normaalne... miks sa ajaliselt ning majanduslikult nii kahjulikku tehingut soovitad?
Nendest õõtsadest on jahutud antud foorumis vist pea esimeses postituses peale ning see on nii ammu juba kõigile selge, et ükshaaval neid hoobasid on
mõttetu/kallis vahetada, kui auto on tavakasutuses...
Audihooldus.ee ei ole nüüd ega saa kunagi odavaks kohaks, ma olen põhimõtteliselt keelanud paigaldada hiina jms toodangut, alati kui vähegi võimalik
paigaldame kõige kvaliteetsema varuosa, nii on ja nii ka jääb!
Lisaks vastutame ka iga enda tehtud liigutuse eest, kui juhtub (ikka juhtub) midagi mis on tekkinud meie süül, siis ei ole mingit tagasiajamist,
vaatame asja üle ning teeme korda, kui ikka asi on juhtunud meie süül.
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.08.07 19:29
|
|
|
veelkordselt siis
Kasutaja asukoht on märgitud TARTU ja samamoodi oli ka küsimus TARTU töökodade kvaliteedi kohta. esimene vastus foorumis oli remontida TALLINNAS
ilma sensitiivsete võimete ja isikliku tutvuseta oli pea võimatu arvata, et kodaniku tegelikule asukohale on TALLINN lähemal...
siit ka loogiline üllatusmoment
põhimõtteliselt terve tööpäeva laiakslöömine esisilla remondi näol plus tartu tallinn tartu trip tundus veidi kohatu...
OVERREACTED both sides.
..., et midagi ka teemas kirjutada lisan:
Korralik töökoda Tartus on:
Tak-Auto OÜ
Võru 79a
50112 Tartu
Tel. 747 2450
asukoht Võru Aardla ristis, Statoili jaama kõrval.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.08.07 14:23
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
Ma küll nüüd aru ei saa, et mis siis A4 esisild nii eriline on.
Carstopis (ise käin Ringtee omas) olen lasknud siiani veermikku putitada ja pole halba sõna öelda.
Isegi 2,7biturbo hammasrihm sai seal vahetatud koos muude pudinatega. Siiani liigub. Räägitakse küll, et parajad lambad seal koos aga isiklikult ma
nii ei arva.
Vahetada tasuks terve komplekt, sest kui osa on mädad keerab ka teised peeti.
Mäletan et juks11 vist pakkus kunagi mingit soodustust terve komplektina vahetades.
Norimist ka natuke: hamlet kas su prükkar või õli keda
sa kunagi siin kiitsid ei remondi enam su audisid?  
|
Las talle (prükkarile) jäävad need vanemad 80-ned ja Golfid.Iga masina ligi ei saa ka külamehi lasta! :-)
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.08.07 16:45
|
|
|
a-kati sillajuppide vastupidavus ei pidavat oma hinda väärt olema võrreldes b-kati omadega (Forss müüb suht häid sillajuppe). |
SO ... ostsin lõpuks Forssist Swag tooted aga ainult need mis tehnoülevaatuses mulle ette loeti-mingi 4 õõtsa vist oli.Forssist aga pakuti
täiskomplekti -vist 6500eeku midagi oli (Swag -ja vähemalt detailidele on Germany sisse pressitud)...nüüd mõtlen ,et kogu selle teema jatkuks...kui
asendan need p..sses õõtsad uutega -milline võiks ole silla iga vs. sellega,et vahetada kogu kompott rooliotsad jne mis seal täis komplekti sees
olid.Ma ju ei tea nende varem vahetatud õõtsade päritolu ja kas nad oma võimaliku kehva kvaliteedi tõttu ei hakka ka uute õõtsade tööiga alla
kiskuma?
Millised on teil kogemused võrreldes Swagi ja Lemförder vahel?
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |