Lehekülgi: 1 2 |
koliat
huviline
Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: a4 1,9TDI
|
postitati 30.07.07 11:47
|
|
|
a4 kütuse näidik
veerand paagi juures hakkab tuli põlema ja kütust läheb ka paaki umbes 50 liitrit
kas saab kella kuidagi reguleerida?
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.07 17:25
|
|
|
ükskord kakkusin neid kellasid maha, aga ei märganud et seal taga midagi timmitavat oleks. võta kellad maha ja vaata järgi kas saab seierit
sättida.
Mul on aga teine küsimus, nimelt vahest see kütusenäidik elab oma elu. võtan paagi täis ja siis ükskord langes näidik veerandi jagu tagasi ja mõne
kilomeetripärasrt ronis jälle põhja tagasi. olen veel täheldanud vahest et kõigb koledal kombel see asi seal. paagis mingi andur väsinud?
|
|
|
koliat
huviline
Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.07 12:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olc
ükskord kakkusin neid kellasid maha, aga ei märganud et seal taga midagi timmitavat oleks. võta kellad maha ja vaata järgi kas saab seierit
sättida.
Mul on aga teine küsimus, nimelt vahest see kütusenäidik elab oma elu. võtan paagi täis ja siis ükskord langes näidik veerandi jagu tagasi ja mõne
kilomeetripärasrt ronis jälle põhja tagasi. olen veel täheldanud vahest et kõigb koledal kombel see asi seal. paagis mingi andur väsinud?
|
|
|
|
koliat
huviline
Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.07 12:55
|
|
|
sättida.
|
veerant paagi juures hakkab tuli ka näitama aga muidu töötab täitsa korralikult
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 31.07.07 14:02
|
|
|
Lähenege asjale ikka sealt poolt kus on tõenäosus suurim:
Paagis on miskit korrast ära, ujukit vaja kalibreerida (painutada õiges suunas).
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 31.07.07 15:41
|
|
|
Ka minul hakkas nüüd paar nädalat tagasi jama pihta. Tankisin täiesti täis, seier ei läinudki viimase kriipsuni. Siis teistkord tanksin ääreni täis,
seier läks põhja kuid siis peale 10km sõitu oli seier langenud juba poole peale ja langes silmnähtavalt. Muidugi jäin ma seisma ja vaatama, et kust
nüüd bensiin kohinal välja jookseb aga ei midagi. Sõitsin siis edasi u 20km ja vopaa - seier täiesti lõpus ja nüüd jälle töötab ilusti.
Ise arvan muidu ka, et viga on bensupumba ujukis, mitte seieris. Ehk siis tuleb see lahti kiskuda ja vaadata 
|
|
|
karlpoiss
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a3 1,8
|
postitati 31.07.07 15:42
|
|
|
Tsitaat: | Mul on aga teine küsimus, nimelt vahest see kütusenäidik elab oma elu. võtan paagi täis ja siis ükskord langes näidik veerandi
jagu tagasi ja mõne kilomeetripärasrt ronis jälle põhja tagasi. olen veel täheldanud vahest et kõigb koledal kombel see asi seal. paagis mingi andur
väsinud? |
Minu vandi sarnased sümptomid tähendasid paagi tuulutuse puudumist.(Kui jalg vähe raskemaks läks,kukkus seier vägagi nobedalt,unistavalt kulgedes ei
olnud suurt häda.)Jälile sain puht juhuslikult,nimelt peale bena pumba vahetust silmasin,et miskipärast tõmbab paagi kokku.Tänaseni pole tuulutus
süsteemi tarvis mahti saanud,sõidan ilma paagi korgita,aga vastutasuks seisab seir nagu Kremli tunnimees.
Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
|
|
|
|
MinaMina
huviline
Registreerunud 27.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4
|
postitati 09.08.07 20:28
|
|
|
mul B4-l paneb ka see bensiininäidik korralikult vidrikusse, töötab siis kui ise tahab ja nüüd viimasel ajal ei näita üldse enam midagi:S... samuti ei
tööta armatuuri kell. kojameestega ka mingi jama, jäävad keset akent lihtsalt seisma. peab seni nuppu all hoidma kuni nad alla liiguvad ja siis lahti
lasta, see on ainus võimalus neid sinna alla saada.
oskab keegi öelda, kus tartus nendele probleemile lahenduse leiaks?
ise autot näppida eriti ei oska
|
|
|
markus100
huviline
Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
postitati 10.08.07 08:36
|
|
|
kurat mul sigariga sama jama,selle kütte seieriga, alles hiljuti kui läksin tankima..seier hakkas punasele jõudma ja virutasin 40l paaki ja vaatasin
et näitab mulle üle60L..mõnikord hakkab sealt 40L allapoole silmnähtavalt kukkuma,sai ka ükskord seisma jäädud ja asja tsekitud et ega paagi pole
mingit suuremat sorti auku tekkinud 
jube nõme on kui sellised asjad valetavad ükskord selle seieri järgi vaadates tuli küttekuluks oma tubli 20L sajale 
aga äkki on paagi tuulutusega mingi jama ? aga siis peaks ju koguaeg vaakum paagis olema,kuigi paagi punni maha keerates mingit kõrvulukustuvat
susinat ei ole
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.07 08:50
|
|
|
ma ei saa ainult aru kuidas tuulutus seda mõõdikut seal paagis mõjutada saab, pigem on too kulunud ja uue selle jubina hind oli kas nyyd 1100 või
lausa 1500 eeku, enam ei mäletagi
|
|
|
mannukaz
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Peres on Audi 80 ja Honda Jazz
|
postitati 10.08.07 10:04
|
|
|
Üldiselt mul ka näitab aiateibaid see bensiiniosuti. Langeb ikka päris kiiresti ja siis kui auto uuesti käivitada, siis läheb ilusti õigele kohale ja
siis jälle hakkab ruttu vajuma. Mõtlesin ka just, et mida asja, et nii kiiresti langeb see värk.. Aga siis Ok, kui ma ainus pole 
|
|
|
karlpoiss
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.07 14:47
|
|
|
ma ei saa ainult aru kuidas tuulutus seda mõõdikut seal paagis mõjutada saab, pigem on too kulunud ja uue selle jubina hind oli kas nyyd 1100 või
lausa 1500 eeku, enam ei mäletagi |
Tuulutus umbes,tõmbab paagi mõnusalt kokku.Pesa kus pump istub on kinnitatud põhja külge, selle pesa külge kinnitub ka andur koos ujukiga.Kui nüüd
paaki tiba kokku imeb kerkib andur koos põhjaga üles,ujuk jääb suht samale tasemele ning kuuledki kuidas seier selja peale kukub .
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.07 17:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karlpoiss
Tuulutus umbes,tõmbab paagi mõnusalt kokku. |
Ei ole veel piisavalt loogiline. panen paagi täis ja paari kilomeetriga tõmbab paagi kortsu nii et seier langeb kuni veerandi jagu? siis peaks lausa
üle hakkama ajama bena.
tuulutust koduste vahenditega ka kontrollida saab?
|
|
|
alar008
huviline
Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw
|
postitati 11.08.07 18:46
|
|
|
ei oska öelda kuidas a4 aga mul sajal kaks regulli võimalust.kella saan regullida kella alt hammakast ja kompu % veel lülititega armatuuri taga küljel
st.et kütet on paagis tegelikusest rohkem.
|
|
|
karlpoiss
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.07 19:00
|
|
|
Ei ole veel piisavalt loogiline. panen paagi täis ja paari kilomeetriga tõmbab paagi kortsu nii et seier langeb kuni veerandi jagu? siis peaks lausa
üle hakkama ajama bena.
tuulutust koduste vahenditega ka kontrollida saab? |
Vett täis palli võib lapikuks vajutada ilma ,et vesi pallist välja tuleks.See plastist paak pole sugugi teisem,kergitab tiba põhja ja natu tõmbab
pealt sisse(ujuk on täis paagi puhul vastu paagi pealmist osa) ja seier näitab igasugu imelikke asju.
Loomulikult võib vigu olla muidki ja miljoneid aga see vaevas minu massinat.Minu puudulikud teadmised ja aeg ei võimalda hetkel paaki muudmoodi
tuulutada,kui sõit ilma korgita.
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 13.08.07 19:08
|
|
|
tegu ei ole muuga, kui A/S4 tüüpveaga. Paagianduri viga on.
12.301@181km/h
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.07 19:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Offroader
tegu ei ole muuga, kui A/S4 tüüpveaga. Paagianduri viga on.
|
No siis on teine lugu juba kui lausa tüüpviga on. paak õnneks ei ole vett täis pall mida võib igas suunas pigistada
|
|
|
jjann
huviline
Registreerunud 27.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Quattro 142kw
|
postitati 18.08.07 15:48
|
|
|
See vist a4 tüüpviga,ma sõidan linnas punase bensu tulega 130 km vabalt,rohkem ei ole proovinud.
A6 2.8 Quattro
|
|
|
|
leekmees
huviline
Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8 1995
|
postitati 10.12.07 09:26
|
|
|
ju siis A4 tüüpviga ikkagi. panin 15 liitrit sisse ja bensu tuli hakkas paari kilomeetri pärast põlema, praeguseks 150km juba sõitnud. suht nõme on
spidoka järgi sõita, kas on vaja andur ära vahetada või piisab käsitsi kalibreerimisest?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 10.12.07 17:05
|
|
|
Ütleks et isegi A6 tüüpviga vist. Õigemini sajandivahetusel valmistatud A6 viga. Paagis andur suri ära, selle peale hakkas seier täiega tõmblema
hommikuti, mõne aja peale jäi rahulikuks. Lõpus oli sama jama, poole paagi peal läks tuli põlema ja põhimõtselt näitas täiesti aiateibaid.
Andur maksab jah midagi 1100 vist vms. Kusjuures A6 peaks neid andureid veel kaks olema, et ehku peale ei saa ära ka osta.
Ja mingi ujuki painutamine vms ei aita siin ilmselt.
|
|
|
Rene66
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 quattro
|
postitati 10.12.07 23:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jjann
See vist a4 tüüpviga,ma sõidan linnas punase bensu tulega 130 km vabalt,rohkem ei ole proovinud. |
Mul sama probleem, a4 1,8 T 98a. Kui tuli põlema hakkab, olen igaks juhuks püüdnud kohe tankida (50-52 l mahub.) Ei taha riskida et tilgatuks paagi
tõmbab, setet-ja sitta süsteem pärast täis.
Mitu liitrit üldse paaki läheb ?
|
|
|
Plinger
huviline
Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb
|
postitati 11.12.07 00:21
|
|
|
Tsitaat: | Mitu liitrit üldse paaki läheb ? |
Kui ma ei eksi, siis 62l...
|
|
|
audiQ
huviline
Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2 93a
|
postitati 11.12.07 13:32
|
|
|
kütuse seieri kukkumine valele poole mulgi probleemiks aga ainult
kiirendustel . Viimasel ajal on päris tugev vaakum ka paaki hakanud
tulema. Kus se paagi tuulutus üldse asub?
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
karlpoiss
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.07 16:39
|
|
|
2,6 motoga masinal ei tea,aga 1,8-l on (minu aoutl vähemasti) seal tagumises koopas,voolik mis juhib maha vihma- pesuvee kui ka juhtumisi veidi
ülelödistatud kütuse paagiavause juurest.Kui tagumise logari ära kisud näed paagi kaela küljes miskist klapimoodi pudinat(kusagil sellel kõrgusel kus
kõris on lätakas mille püstoliga lahti lükkad,kui tangid).Sealt läheb soolikas mootori ruumi kus samuti vahel mingine tiksuv element.Siis läheb veel
parema esikoopa logari alla filtrisse ja üks lahtine ots põhja alla.Vahepeal jõuab töötav mootor aure endasse imeda ja suvel kuumaga ei lase see põhja
all olev lahtine ots paagil päris ümmarguseks minna ja filter pidavat selle pussuhaisu kinni püüdma.Aga spetsialist remondikojas on kindlasti Sind
rõõmuga tõsise vea puhul aitama.
Kui eksin,palun parandused teha.
Lisaks veel niipalju;et sõbra C4 kerega 100-l tõmbas tuulutuse puudumine metallpaagi kortsu nagu rosina.Plastiku veab samuti korralikult lapikuks
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |