Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: a4 kütuse näidik (Vastuseid: 42 | Vaatamisi: 7683)
koliat
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: a4 1,9TDI

postitati 30.07.07 11:47 Tsiteeri
a4 kütuse näidik

veerand paagi juures hakkab tuli põlema ja kütust läheb ka paaki umbes 50 liitrit
kas saab kella kuidagi reguleerida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.07 17:25 Tsiteeri

ükskord kakkusin neid kellasid maha, aga ei märganud et seal taga midagi timmitavat oleks. võta kellad maha ja vaata järgi kas saab seierit sättida.
Mul on aga teine küsimus, nimelt vahest see kütusenäidik elab oma elu. võtan paagi täis ja siis ükskord langes näidik veerandi jagu tagasi ja mõne kilomeetripärasrt ronis jälle põhja tagasi. olen veel täheldanud vahest et kõigb koledal kombel see asi seal. paagis mingi andur väsinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
koliat
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 12:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olc
ükskord kakkusin neid kellasid maha, aga ei märganud et seal taga midagi timmitavat oleks. võta kellad maha ja vaata järgi kas saab seierit sättida.
Mul on aga teine küsimus, nimelt vahest see kütusenäidik elab oma elu. võtan paagi täis ja siis ükskord langes näidik veerandi jagu tagasi ja mõne kilomeetripärasrt ronis jälle põhja tagasi. olen veel täheldanud vahest et kõigb koledal kombel see asi seal. paagis mingi andur väsinud?

koliat
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:

veerant paagi juures hakkab tuli ka näitama aga muidu töötab täitsa korralikult

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 31.07.07 14:02 Tsiteeri

Lähenege asjale ikka sealt poolt kus on tõenäosus suurim:
Paagis on miskit korrast ära, ujukit vaja kalibreerida (painutada õiges suunas).

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 31.07.07 15:41 Tsiteeri

Ka minul hakkas nüüd paar nädalat tagasi jama pihta. Tankisin täiesti täis, seier ei läinudki viimase kriipsuni. Siis teistkord tanksin ääreni täis, seier läks põhja kuid siis peale 10km sõitu oli seier langenud juba poole peale ja langes silmnähtavalt. Muidugi jäin ma seisma ja vaatama, et kust nüüd bensiin kohinal välja jookseb aga ei midagi. Sõitsin siis edasi u 20km ja vopaa - seier täiesti lõpus ja nüüd jälle töötab ilusti.

Ise arvan muidu ka, et viga on bensupumba ujukis, mitte seieris. Ehk siis tuleb see lahti kiskuda ja vaadata :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a3 1,8

postitati 31.07.07 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:

Minu vandi sarnased sümptomid tähendasid paagi tuulutuse puudumist.(Kui jalg vähe raskemaks läks,kukkus seier vägagi nobedalt,unistavalt kulgedes ei olnud suurt häda.)Jälile sain puht juhuslikult,nimelt peale bena pumba vahetust silmasin,et miskipärast tõmbab paagi kokku.Tänaseni pole tuulutus süsteemi tarvis mahti saanud,sõidan ilma paagi korgita,aga vastutasuks seisab seir nagu Kremli tunnimees.

Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
MinaMina
huviline

Registreerunud 27.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4

postitati 09.08.07 20:28 Tsiteeri

mul B4-l paneb ka see bensiininäidik korralikult vidrikusse, töötab siis kui ise tahab ja nüüd viimasel ajal ei näita üldse enam midagi:S... samuti ei tööta armatuuri kell. kojameestega ka mingi jama, jäävad keset akent lihtsalt seisma. peab seni nuppu all hoidma kuni nad alla liiguvad ja siis lahti lasta, see on ainus võimalus neid sinna alla saada.
oskab keegi öelda, kus tartus nendele probleemile lahenduse leiaks?
ise autot näppida eriti ei oska:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
markus100
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 10.08.07 08:36 Tsiteeri

kurat mul sigariga sama jama,selle kütte seieriga, alles hiljuti kui läksin tankima..seier hakkas punasele jõudma ja virutasin 40l paaki ja vaatasin et näitab mulle üle60L..mõnikord hakkab sealt 40L allapoole silmnähtavalt kukkuma,sai ka ükskord seisma jäädud ja asja tsekitud et ega paagi pole mingit suuremat sorti auku tekkinud :D

jube nõme on kui sellised asjad valetavad ükskord selle seieri järgi vaadates tuli küttekuluks oma tubli 20L sajale :D

aga äkki on paagi tuulutusega mingi jama ? aga siis peaks ju koguaeg vaakum paagis olema,kuigi paagi punni maha keerates mingit kõrvulukustuvat susinat ei ole

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.07 08:50 Tsiteeri

ma ei saa ainult aru kuidas tuulutus seda mõõdikut seal paagis mõjutada saab, pigem on too kulunud ja uue selle jubina hind oli kas nyyd 1100 või lausa 1500 eeku, enam ei mäletagi

mannukaz
huviline

Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Peres on Audi 80 ja Honda Jazz

postitati 10.08.07 10:04 Tsiteeri

Üldiselt mul ka näitab aiateibaid see bensiiniosuti. Langeb ikka päris kiiresti ja siis kui auto uuesti käivitada, siis läheb ilusti õigele kohale ja siis jälle hakkab ruttu vajuma. Mõtlesin ka just, et mida asja, et nii kiiresti langeb see värk.. Aga siis Ok, kui ma ainus pole :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.07 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
ma ei saa ainult aru kuidas tuulutus seda mõõdikut seal paagis mõjutada saab, pigem on too kulunud ja uue selle jubina hind oli kas nyyd 1100 või lausa 1500 eeku, enam ei mäletagi

Tuulutus umbes,tõmbab paagi mõnusalt kokku.Pesa kus pump istub on kinnitatud põhja külge, selle pesa külge kinnitub ka andur koos ujukiga.Kui nüüd paaki tiba kokku imeb kerkib andur koos põhjaga üles,ujuk jääb suht samale tasemele ning kuuledki kuidas seier selja peale kukub:D.

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.07 17:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karlpoiss
Tuulutus umbes,tõmbab paagi mõnusalt kokku.

Ei ole veel piisavalt loogiline. panen paagi täis ja paari kilomeetriga tõmbab paagi kortsu nii et seier langeb kuni veerandi jagu? siis peaks lausa üle hakkama ajama bena.
tuulutust koduste vahenditega ka kontrollida saab?

alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw

postitati 11.08.07 18:46 Tsiteeri

ei oska öelda kuidas a4 aga mul sajal kaks regulli võimalust.kella saan regullida kella alt hammakast ja kompu % veel lülititega armatuuri taga küljel st.et kütet on paagis tegelikusest rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.07 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:

Ei ole veel piisavalt loogiline. panen paagi täis ja paari kilomeetriga tõmbab paagi kortsu nii et seier langeb kuni veerandi jagu? siis peaks lausa üle hakkama ajama bena.
tuulutust koduste vahenditega ka kontrollida saab?

Vett täis palli võib lapikuks vajutada ilma ,et vesi pallist välja tuleks.See plastist paak pole sugugi teisem,kergitab tiba põhja ja natu tõmbab pealt sisse(ujuk on täis paagi puhul vastu paagi pealmist osa) ja seier näitab igasugu imelikke asju.
Loomulikult võib vigu olla muidki ja miljoneid aga see vaevas minu massinat.Minu puudulikud teadmised ja aeg ei võimalda hetkel paaki muudmoodi tuulutada,kui sõit ilma korgita.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 13.08.07 19:08 Tsiteeri

:D tegu ei ole muuga, kui A/S4 tüüpveaga. Paagianduri viga on.

12.301@181km/h
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.07 19:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
:D tegu ei ole muuga, kui A/S4 tüüpveaga. Paagianduri viga on.

No siis on teine lugu juba kui lausa tüüpviga on. paak õnneks ei ole vett täis pall mida võib igas suunas pigistada

jjann
huviline

Registreerunud 27.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 Quattro 142kw

postitati 18.08.07 15:48 Tsiteeri

See vist a4 tüüpviga,ma sõidan linnas punase bensu tulega 130 km vabalt,rohkem ei ole proovinud.:D

A6 2.8 Quattro
leekmees
huviline

Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 1995

postitati 10.12.07 09:26 Tsiteeri

ju siis A4 tüüpviga ikkagi. panin 15 liitrit sisse ja bensu tuli hakkas paari kilomeetri pärast põlema, praeguseks 150km juba sõitnud. suht nõme on spidoka järgi sõita, kas on vaja andur ära vahetada või piisab käsitsi kalibreerimisest?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 10.12.07 17:05 Tsiteeri

Ütleks et isegi A6 tüüpviga vist. Õigemini sajandivahetusel valmistatud A6 viga. Paagis andur suri ära, selle peale hakkas seier täiega tõmblema hommikuti, mõne aja peale jäi rahulikuks. Lõpus oli sama jama, poole paagi peal läks tuli põlema ja põhimõtselt näitas täiesti aiateibaid.
Andur maksab jah midagi 1100 vist vms. Kusjuures A6 peaks neid andureid veel kaks olema, et ehku peale ei saa ära ka osta.
Ja mingi ujuki painutamine vms ei aita siin ilmselt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rene66
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 quattro

postitati 10.12.07 23:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jjann
See vist a4 tüüpviga,ma sõidan linnas punase bensu tulega 130 km vabalt,rohkem ei ole proovinud.:D

Mul sama probleem, a4 1,8 T 98a. Kui tuli põlema hakkab, olen igaks juhuks püüdnud kohe tankida (50-52 l mahub.) Ei taha riskida et tilgatuks paagi tõmbab, setet-ja sitta süsteem pärast täis.
Mitu liitrit üldse paaki läheb ?

Plinger
huviline

Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb

postitati 11.12.07 00:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Mitu liitrit üldse paaki läheb ?

Kui ma ei eksi, siis 62l...

audiQ
huviline

Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2 93a

postitati 11.12.07 13:32 Tsiteeri

kütuse seieri kukkumine valele poole mulgi probleemiks:( aga ainult kiirendustel:D. Viimasel ajal on päris tugev vaakum ka paaki hakanud tulema. Kus se paagi tuulutus üldse asub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 11.12.07 14:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audiQ
kütuse seieri kukkumine valele poole mulgi probleemiks:( aga ainult kiirendustel:D. Viimasel ajal on päris tugev vaakum ka paaki hakanud tulema. Kus se paagi tuulutus üldse asub?

Pagassis paremal pool rattakoopa juures polstri taga on üks voolik, see peaks olema paagi tuulutuse oma.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.07 16:39 Tsiteeri

2,6 motoga masinal ei tea,aga 1,8-l on (minu aoutl vähemasti) seal tagumises koopas,voolik mis juhib maha vihma- pesuvee kui ka juhtumisi veidi ülelödistatud kütuse paagiavause juurest.Kui tagumise logari ära kisud näed paagi kaela küljes miskist klapimoodi pudinat(kusagil sellel kõrgusel kus kõris on lätakas mille püstoliga lahti lükkad,kui tangid).Sealt läheb soolikas mootori ruumi kus samuti vahel mingine tiksuv element.Siis läheb veel parema esikoopa logari alla filtrisse ja üks lahtine ots põhja alla.Vahepeal jõuab töötav mootor aure endasse imeda ja suvel kuumaga ei lase see põhja all olev lahtine ots paagil päris ümmarguseks minna ja filter pidavat selle pussuhaisu kinni püüdma.Aga spetsialist remondikojas on kindlasti Sind rõõmuga tõsise vea puhul aitama.
Kui eksin,palun parandused teha.

Lisaks veel niipalju;et sõbra C4 kerega 100-l tõmbas tuulutuse puudumine metallpaagi kortsu nagu rosina.Plastiku veab samuti korralikult lapikuks

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]