Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Punane hüüumärk vilgub ÕRNALT ning kell ja osad tuled salongis ei tööta (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2059)
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.07 17:02 Tsiteeri
Punane hüüumärk vilgub ÕRNALT ning kell ja osad tuled salongis ei tööta

Hakkas siis selline asi, et armatuuris vilgub see puanse hüüumärgiga lamp, mis näitab vähest piduriõli ja võibolla ka muud, kuid ta vilgub väga õrnalt, päevavalguses on raske seda isegi näha. Kui süüde sisse lülitada, siis vilgub nagu teised märguandelambid, korralikult heledalt. Võtsin korraks pidurivedelikuanumal pistiku küljest lahti, ikka vilgub niimoodi õrnalt mootori töötamise ajal, peaks hoopis pidevalt põlema sel juhul? Samas märkasin ka, et armatuuris kell ei tööta, mul on see osutitega kell ning ka el. peeglite nuppude paneelil (asub keskel) valgustus ei põle ja salongi valgustus ei põle (need mis peaks põlema hakkama kui uks lahti teha). Ei märganud, et mõni kaitse läbi oleks (juhipoolsel küljel armatuuri sees), kuid kui ka oleks, ega siis see punane hüüumärk ei peaks vilkuma niimoodi õrnalt. Mõnikord kui signat peale panen, siis piiksub 3 korda, see tähendab et nagu oleks mingi uks või luuk lahti. No pagasiruumi luugi lüliti on koguaeg jamanud, vahel ei hakka ka valgus seal põlema, kuid ei usu see seda viga võib põhjustada. On kellelgi mingeid ideid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 25.07.07 17:56 Tsiteeri

ehk on sul ka nagu minulgi vaja ette võtte tee elektriku juurde,et kellade blokis külmjooted üle vaadata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.07 18:54 Tsiteeri

Tänud idee eest, püüan esialgu ise uurida seda kelladeplokki homme (külmjooteid soovitati vist luubiga otsida), äkki hakkab midagi kahtlast silma, sest elektriku juurde pole arvatavasti sel nädalal võimalik minna.

Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 25.07.07 19:50 Tsiteeri

Oli alles tegu umbes samade sümptomitega. Mingid lollid anomaaliad. Tulede kangi esimese astme tulukesed põlesid kõik.
Võtsin kellad lahti ja trükiplaadil oli väike probleem. Rajad olid lühises/katki.
Eks sulgi midagi taolist. Kas siis külmjoode või midagi kuskilt lühises.

Hüümärk ei vilgu tingimata pidurivedeliku peale. Kui anduritega klotsid siis võib kuskilt juhe katki olla või kergelt vigane.
Mul vilkus see tuluke hoolimata sellest, et kõik korras oli. Lõpuks võtsin pirni välja. eks peale piduriklotside vahetust miski aeg paneb uuesti sisse ja vaatab, mis nägu teeb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.07 20:22 Tsiteeri

Pole väga põhjalikult urinud oma autol, kas mul kulunud piduriklotside jaoks eraldi lampi pole, mõnel pidi olema mingi kollane. Vist oli see "autocheck" versionidel, mul ei ole see, seega võib vist ka see punane hüüumärk piruriklotside süsteemi rikke (kasvõi juhtme viga) puhul vilkuda, aga ma ei usu, et see salongi valgustuse ära võtaks ja kella tummaks teeb, või tont seda teab. Sai natuke kruusateedel sõidetud ja seal võis vabalt mõni kivi sinna piduriklotsi juhtme vastu lennata ja seda vigastada vms (ma muidugi ei ole kunagi vaadanud, kuidas/kus need juhtmed üldse seal on). Või kuna kruusatee üsna palju raputas, siis võibolla raputas mingi ühenduse kelladeplokis lahti.
Mõtlesin veel seda, et mis seda hüüumärgi vilkumist juhib, kas mingi relee paneb ta vilkuma?

seston
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 26.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.07 18:33 Tsiteeri

üritasin vahetada süüteluku põhja ja nüüd on vahest poole paagiga kütus otsas siis ei näita temperatuuri, kütuseseieril on vist savi palju seal sees on paagis.Tulin reisilt ja vahepeal oli pool paaki siis tühi ja täis oli ka paar korda.

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.07 20:00 Tsiteeri

Elektriku juurde nii pea ei pääse, täna tegin sellise katse, et võtsin kelladeploki välja ning kõik tema küljes olevad pistikud lahti. Ka sel juhul ei hakanud salongi valgustus ja ka el.peeglite lülitite valgustus põlema, need ju ei tohiks selelst kelladeplokist sõltuda ning seega viga on kusagil mujal?

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.07 22:02 Tsiteeri

Kas keegi oskaks kusagilt leida mingi el.skeemi 1994 a 100 kohta (2,3 l) kus oleks näha salongi valgustus?

prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 2,5tdi Quattro

postitati 27.07.07 06:14 Tsiteeri

Kontrolli ikka kõik kaitsmed enne üle kui midagi muud tegema hakkad, see viga võib olla kergem kui arvata oskad. Ma olen ise analoogse asja läbi teinud ja viga oli tühises kaitsmes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.07 20:56 Tsiteeri

Nonii, ikkagi osaliselt oli viga kaitsmes. Mõtlesin, et see peaks olema pealt näha kui kaitse läbi on ja ei pea neid kõiki ükshaaval välja kiskuma, aga siiski ei olnud näha. Eile võtsin kätte ja kiskusin kõik ükshaaval välja ja avastasingi ühe läbipõlenud kaitsme. Salongi valgustus tuli tagasi ja ka kell hakkas tööle. El.peeglite liigutamise lüliti valgustus on ilmselt üldse läbi põlenud, seal on sees 2 imepisikest lambikest, mis on mikroskeemi külge joodetud, juba ammust ajast oli 1 läbi, nüüd arvatavasti ka teine. Ei teagi kas saaks lasta selle korda teha või peab uue (romulast) lüliti ostma. KUID, see hüüumärk jäi ikkagi niimoodi vilkuma. :mad:
Kummaline on asja juures veel see, et see kaitse (nr.8 vist oli) on ahela peal, mille külge on ühendatud ka sigaretisüütaja ja kliima. Salongi valgustus ja kell ei töötanud mul juba u. 1,5 nädalat tagasi, aga sigaretisüütaja ja kliima küll töötasid. WTF? Nüüd ma küll aru ei saa kuidas see võimalik on. :o

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.07 19:00 Tsiteeri

Täna siis suvatses see punane vilkuv hüüumärk suvalisel hetkel ära kustuda. Tegin 2 sõitu täna autoga, teise sõidu ajal sihtpunkti minnes veel vilkus, aga tagasi tulles enam mitte.:o Pirn läbi vms pole, sest süüte sissekeeramisel ikka põleb. Kui ta nüüd enam vilkuma ei hakka, siis ei oska nagu midagi arvata, muidu plaanisin elektrikut külastada, aga sel juhul pole nagu mõtet kui midagi näha pole.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 39.8% - SQL: 60.2%]