Liuskur
huviline
Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100(89) c3 2.0E R5
|
|
postitati 24.07.07 13:27
|
|
|
Auto käitub natukene imelikult
Autoks on see mis kirjas.
Sõidu ajal auto kaldub üsna vähe paremale, viga ei tohiks olla sillas, sest sild sai äsja reguleeritud. Kas võib olla et tagumisel paremal rattal on
ehk midagi mäda.. võibolla balansist väljast, rehv tsipa tühi? Kas siis hakkab kalduma? Sõites pean ma otse sõitmiseks vastu pöörama vasakule.
Veel ka selline asi et pidurdamisel, teatud tugevusega vajutamisel on tunda kuidas pidurdamine ei ole ühtlane, kuidagi nagu tõuseb ja langeb see
pidurdusjõud. väga kiirelt vaheldub ja perioodiliselt.
Kas need sümptomid võivad olla ehk ühest ja samast probleemist? näiteks tagumise parema ratta trummlil midagi viga? et tagumine ratas pidurdab õrnalt
pidevalt-auto kaldub ja pidurdamisel teatud kohas võtab rohkem ja mujal vähem...
Läks jutt pikaks aga loodan et mõistate mind.
|
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
|
postitati 24.07.07 13:30
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: LiuskurAutoks on see mis kirjas.
Sõidu ajal auto kaldub üsna vähe paremale, viga ei tohiks olla sillas, sest sild sai äsja reguleeritud. Kas võib olla et tagumisel paremal rattal on
ehk midagi mäda.. võibolla balansist väljast, rehv tsipa tühi? Kas siis hakkab kalduma? Sõites pean ma otse sõitmiseks vastu pöörama vasakule.
| Kui sa oled kindel, et sillad on korras, siis kontrolli rehvirõhud üle. Pole ju väga keeruline protseduur. Aga ära sa neid bensuka
manomeetreid küll usalda. Ikka endal peab manomeeter taskus olema ja sellega siis mõõdad - bensuka omad näitavad üheksal juhul kümnest aiateibaid.
| Tsitaat: | Algselt postitas: LiuskurVeel ka selline asi et pidurdamisel, teatud tugevusega vajutamisel on tunda kuidas
pidurdamine ei ole ühtlane, kuidagi nagu tõuseb ja langeb see pidurdusjõud. väga kiirelt vaheldub ja perioodiliselt.
| Äkki kulunud pidurikettad ja uued klotsid? või lihtsalt ära kulunud pidurikettad...
|
|
|
|
Liuskur
huviline
Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.07.07 14:24
|
|
|
Kodus mul taolisi mõõteriistu ei ole, kui plaan rõhke kontrollida on juba ennem peas mõlgutanud.
Viimasel Tehnokontrollis oli Tagasillal amorti effektiivsus vasakul 40% ja paremal 34%. Kas kaldumine võib tuleneda kulunud amordist? Veel
pidurdusjõud oli tagumisel teljel vasakul 1,75 ja paremal 1,40. Tehtud sai see kontroll 10.07.07
|
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
|
postitati 24.07.07 14:27
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Liuskur
Kodus mul taolisi mõõteriistu ei ole, kui plaan rõhke kontrollida on juba ennem peas mõlgutanud.
|
No rehvirõhu mõõtmise manomeetrit müüakse umbes nii igas kolmandas toidupoes saja raha eest.
|
|
|
|
Liuskur
huviline
Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.07.07 16:24
|
|
|
et olla asjades kindel tegin väikese testi, tõstsin enda rooli nuudil ühe astme edasi. tuleb välja et siiski auto ei kaldu vaid rool on alt paigast
ära. Et otse sõita pean nüüd hoidma rooli natukene paremale.(umbes pool nuudi astet)
Pidurdamise kohta sain ma nii palju teada et audidel pidavat pidurikettad minema kõveraks üsna kiirelt (ca. 25 pidurdust) ja see võib tekitada sellist
jõumuutust.
|
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro
|
|
postitati 24.07.07 20:04
|
|
|
| Tsitaat: | | Pidurdamise kohta sain ma nii palju teada et audidel pidavat pidurikettad minema kõveraks üsna kiirelt (ca. 25 pidurdust) ja
see võib tekitada sellist jõumuutust. |
Siis ju ühepäevaga kettad kõverad,mulle tundub su väide naljana
|
|
|
|
Liuskur
huviline
Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.07.07 20:06
|
|
|
Sedasi mulle mõista andigi...
|
|
|
|
semanoid
huviline
Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.
|
|
postitati 09.08.07 16:06
|
|
|
support kinni kiilunud
|
semanoid
|
|
|
|
|
TecOil
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.0l 85kw 93a
|
|
postitati 09.08.07 19:54
|
|
|
vaheta esirattad omavahel ära
|
|
|
|
saviants
huviline
Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.08.07 11:01
|
|
|
mul oli kunagi ühe Scorpioga sama jama, et rool viltu ja auto kiskus ühele poole ära ; käisin vist 5 korda silda regillimas ja igasuguseid muid
vigureid tegemas ... siis lõpuks läksid uued rehvid alla ja voila... kõik korras, rool otse, auto otse .
|
|
|
|