timeandspace
huviline
Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.07.07 12:03
|
|
|
veermikus v kuskil midagi nõksub
asi järgmne: sõites 2-3 käiguga ja sisse panna 1 käik- auto hoog langeb, tuleb kuskil esisillas(vist) selline tugevam nõks. ei ole selline puhas
metalli-heli, mis tekitax kolksu. samuti teeb seda kui tagurdades anda järsemalt gaasi. oskab keegi öelda milles asi? käinud revalis, forsis(mõlemas
öeldi et midagi ei ole viga ja nemad seda ei kuulnud/tundund) ja muudes kohtades, kus öeldi et ootaxin kuni tugevamax läeheb. siiani ple tugevamax
läinud. autox A4 98a 2.4 Tiptronic
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 03.07.07 12:07
|
|
|
Lase ära vahetada esipoolraamipuksid, kastipadjad, ehk ka mootoripadjad, võimalik veel tagadiffri tagumine suur toetuspadi. Ning kaob ka see kolks
ära 99,9% tõenäosusega 
|
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
postitati 03.07.07 13:37
|
|
|
Nojah, aga palju selline pudinate vahetus maksma läheb? Jama jah nende kolksudega. Samade probleemidega vaevelnud ka mina, aga samuti ühest vastust
anda ei suuda.
|
|
|
|
Maestro
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98
|
|
postitati 03.07.07 14:42
|
|
|
mul teeb kõlksu alumine õõtshoob! 
|
|
|
|
timeandspace
huviline
Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.08.07 19:07
|
|
|
ühesõnaga keegi ple ikka veel suutnud leida seda viga minul. veerimkust on vahetatud vahepeal mõned õõtshoovad aga kõik puxid ja padjad pidid täiesti
korras olema ja midagi ei pidanud liikuma. ise olen sellest nii palju aru saanud et tihti see heli tuleb kui teha suurema hooga vasak pööret v kui tee
on kohati mõnest kohast kõrgem ja moodustab sellise sujuva laine. ja muidugi siis kui ikka sõiduajal anda gaasi juurde v alustada sõitu üxkõik kumba
pidi. kui kägikast sõidu ajal lükata N peale siis ple seda heli kostnud(vbl on see lissalt juhus ) vabandan kui text tundub segane!!
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: F103 Audi 60L
|
|
postitati 02.09.07 08:38
|
|
|
Täpselt sama asi on ka mul autoga... Seda samat asja on siin minu teema kohaselt juba arutletud foorumis,kui ikka on sul samane probleem ,mis mul
oli..Aga see on vist audide viga..Ja mul tuli see arvatavasti reftuktorist ...Sai asjad korda tehtud ja asi on lahenenud ! loe siit foorumist
alapealkirjaga teemat `` Käigu vahetus`` vb on sama värk sul mis oli mul...
|
|
|
|
timeandspace
huviline
Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.09.07 18:24
|
|
|
oskab keegi öelda kuidas seda reduktorit automaatkasti puhul kontrollida? v oskab keegi selle hinda öelda? anyone?
|
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td
|
|
timeandspace
huviline
Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.09.07 19:14
|
|
|
vahetati poolassi vasak ots ära kuna logises natuke. aga ei midagi ikka sama asi edasi
|
|
|
|