Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus kliima töö kohta. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1475)
Muhemees
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2.5 Tdi Tiptronic

postitati 02.07.07 08:33 Tsiteeri
Küsimus kliima töö kohta.

et siis selline kysimus, et kas konditsioneeri pump peab kogu aeg taga olema või peab ta ennast vahepeal välja ka lykkama. minu autol on peal diavia järelpaigaldatud konditsioneer, ja kondi kompressor töötab pidevalt, st et ei lykka ennast vahepeal välja.
paar päeva tagasi sai õe autol kondile lisagaasi panna, aga tema kompressor plõksis kogu aeg mingi pool minti see siis jälle tagant ära ja siis uuesti sisse ja nii koguaeg. see kes täitis ytles et see normaalne.

siis hakkasingi nagu enda oma uurima, minul kogu aeg taga. et kas asi võib olla autode erinevuses, minul 92 aasta B4 õel 1998 aasta renault. mõlemal ainult konditsioneer.
või võib juhtuda, et minu masinal on see rõhuandur peetis? või osad kompressorid töötavadki kogu aeg?
muidu iseenesest kylma tuli mingi 7 C saadi kätte.

muidu rõhuandureid on ainult yks, peale radikat filtri(veeeraldaja) küljes.

andke palun nõu või infi midagi selle juttu kohta mis ma siia kirja panin.

tänud ette.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 02.07.07 08:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Muhemees
et siis selline kysimus, et kas konditsioneeri pump peab kogu aeg taga olema või peab ta ennast vahepeal välja ka lykkama. minu autol on peal diavia järelpaigaldatud konditsioneer, ja kondi kompressor töötab pidevalt, st et ei lykka ennast vahepeal välja.
paar päeva tagasi sai õe autol kondile lisagaasi panna, aga tema kompressor plõksis kogu aeg mingi pool minti see siis jälle tagant ära ja siis uuesti sisse ja nii koguaeg. see kes täitis ytles et see normaalne.

siis hakkasingi nagu enda oma uurima, minul kogu aeg taga. et kas asi võib olla autode erinevuses, minul 92 aasta B4 õel 1998 aasta renault. mõlemal ainult konditsioneer.
või võib juhtuda, et minu masinal on see rõhuandur peetis? või osad kompressorid töötavadki kogu aeg?
muidu iseenesest kylma tuli mingi 7 C saadi kätte.

muidu rõhuandureid on ainult yks, peale radikat filtri(veeeraldaja) küljes.

andke palun nõu või infi midagi selle juttu kohta mis ma siia kirja panin.

tänud ette.

minul nii b4, 100 kui ka nüüd s6 kõigil töötas pump koguaeg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Muhemees
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.07 12:09 Tsiteeri

nujah, aga eelmine aasta täitsin kaks korda ja hakkas lekkima sealt kus lekkida ei tohiks, nyyd sai siis uus voolik tellitud, eks paista kas peab sis survele vastu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Muhemees
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.07 07:43 Tsiteeri

et siis ei ole kellelgi rohkemat infot pakkuda konditsioneeri kopmressori töötsüklite kohta???

mack
huviline

Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0

postitati 03.07.07 07:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Muhemees
et siis ei ole kellelgi rohkemat infot pakkuda konditsioneeri kopmressori töötsüklite kohta???

loe seda teemat:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=16118

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 28.4% - SQL: 71.6%]