Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Hea video ja üks möte sellega seoses. (Vastuseid: 38 | Vaatamisi: 4691)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 09:18 Tsiteeri
Hea video ja üks möte sellega seoses.

vaadates seda videot tuli möte et vöiks ka oma autodest video teha. nagu on olemas klubiliikmete autod ja audi naised aga nüüd siis iga üks teeks väikse löigu oma masinast. kui on loll idee siis eks kustutage teema aga selline laupäeva hommikune möte siis;)
hiljem kui on piisavalt löikke saaks keegi osavam midagi taolist lahedat kokku meisterdada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 12:15 Tsiteeri

Noja mis edasi? Kruusid, T särgid jne.. ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 30.06.07 13:46 Tsiteeri

See ei ole ju üldse halb mõte. Teema vist muidugi sobiks natuke paremini Galerii alla, kus midagi sarnast on vist ka juba korra või paar üritatud. Kui ma Google Videost üles leiaks, paneks oma autostki talvel fotokaga tehtud filmikese üles.

Muidu särke juba ju saab korra aastas ja kruusidki oleksid kenad.

Kui mõned huvitavad lõigud erinevatest autodest kokku saaks, klubis mõnda proffessionaalset videokunstnikku ei ole ja keegi teine ka ei viitsiks, oleksin ma oma kesiste oskustega nõus midagi sarnast kokku monteerima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 17:01 Tsiteeri

Video

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 21:42 Tsiteeri

tubli-Quattro-Karel on juba asja alustanud.
antsu on tösiselt solvunud ja sellest ka see "tassi jne teema"
(eks ise teab millest) :D
aga möte oli aus ja seda vöiks edasi viia.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 30.06.07 22:09 Tsiteeri

Quattro-Karel...Väga lahe video oli kusjuures. Ja ma arvan, et sel teemal oleks maiku kui ainult postitataks häid ja korraliku sisuga videoid. Endal küll midagi sellist näidata pole, kuid aega on ja vast see teema siin ikka püsib kui siiani pole maha võetud. Aga jah Galerii alla sobiks paremini.

Nice:cool:

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 22:18 Tsiteeri

ma tösiselt vabandan et ei sokutanud seda "galerii"alla aga arvan ise ka et sest asjast saaks jumet.
ise just plaanin video kaamera osta ja kindlasti satub ka uus audi kaamerasse

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 22:22 Tsiteeri

mul isiklikult on nii mitmeidki videoid talvel üles vöetud-nii jäärajal kui lihtsalt lumes aga lihtsalt hetkel ei oska veeel siia lisada.
luban, öpin kohe varsti ära kui öige kaamera ostan. ;)

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 22:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
tubli-Quattro-Karel on juba asja alustanud.
antsu on tösiselt solvunud ja sellest ka see "tassi jne teema"
(eks ise teab millest) :D
aga möte oli aus ja seda vöiks edasi viia.

Valesti arvad:P
Tegelikult kui seda ideed natuke teise nurga alt võtta siis võiks teha pigem teema kus saab hinnata kasutajate poolt tehtud videosid või siis on mingi nö ˛ürii kes hindab mis video sobib ja mis mitte ja parimatest pannakse kokku siis selline video nagu sellel lingil (see oli minu eelmise posti mõte).
Sest kuna kui kõik teevad mingi video ja siis me lappame selle üheks kokku siis kellel on paar tundi viitsimist seda vaadata (mõne video puhul on ka näiteks kvaliteet arvatavasti küsitav kuna ega me kõik kahjuks ei oma tipptopp kvaliteet videokaameraid).

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 22:41 Tsiteeri

öige antsu-muidugi keegi siis valik välja parimad jne jne.
mingit jama kuskil väriseva fotokaga eriti ei vaataks aga arvan et saate aru mida ma mötlen selle esimese postituse pöhjal.

puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 01.07.07 03:16 Tsiteeri

http://www.youtube.com/watch?v=FXyLV9SucS8

Sai kunagi üks selline asi tehtud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.07 15:12 Tsiteeri

Nii Mario81, eesmärk on Sul väga tore. Veel parem oleks kui Sina või keegi teine selle värgi ka lõpuni viitsiks vedada. Ka minu nägemus oleks, et koguks kokku erinevaid videokesi klubiliste autodest ja teeks mingi mõnusa filmikese. Koguda tuleks just algset ja veel töötlemata materjali, põhiliselt just sellepärast, et nii oleks rohkem mänguruumi ja kui video juba kord internetti pandud, on pärast selle teistkordset ümbertegemist kvaliteet juba täielikult kadunud.
Kui videod on koos, võiks need jagada mõnele soovijale, kes tahaks kokku monteerida. Näiteks mina oleks juba üks, kes midagi aretada tahaks.
Kellele mõte ei meeldi või ei saa sellest aru, pole ju kohustatud osalema. Ka ei ole ma nõus, et sellist asja poleks vaja. Muidugi on vaja. Ma võin ka näiteid tuua. Kui monteerijaid on mitu, oleks see nagu võistlus. Mingi kolmeminutiline video erinevatest autodest oleks ju paremgi mälestus kui fotod. Ka oleks palju äratundmisrõõmu. Üks väga tasemel fotode tegija klubis juba on, äkki tänu sellele kujuneb ka keegi, kes videosid hakkab tegema. Ei tohiks ka väikselt mõelda. Tore on muidugi vaadata kui keegi on oma video kuhugi Galerii alla üles pannud, kuid äkki tuleb kogu värgist hoopis midagi nii head, mida hakatakse näiteks plaadil koos klubi kalendriga müüma.

Põhimõtteliselt ma tahtsin lühidalt öelda seda, et kui on piisavalt palju huvilisi võiks palju videosid kokku koguda, kasvõi lisaks paaril päeval kuskil filmimas käia nagu siiani on käidud pildistamas ja mingid põnevad videod teha. Kui vaja üritaksin ka töö ja muude värkide kõrvalt nii palju aidata kui saan.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 21:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattro-Karel
Põhimõtteliselt ma tahtsin lühidalt öelda seda, et kui on piisavalt palju huvilisi võiks palju videosid kokku koguda, kasvõi lisaks paaril päeval kuskil filmimas käia nagu siiani on käidud pildistamas ja mingid põnevad videod teha. Kui vaja üritaksin ka töö ja muude värkide kõrvalt nii palju aidata kui saan.

asi on soikku jäänud aga kas muidu oleks huvilisi?
digikaga filmitud löikke mul on aga ei usu et eriti kvaliteetsed, ning siia ei oska neid lisada.
klipid iseenesest head vasalemmast talvel. :cool:
kas siis koguneks ja filmiks audisi vöi igaüks saadaks siia oma töötlemata klippe millest mingid inimesed valivad meelepärased ja monteerija klopsib kokku?
sain aru et quattro-karel on käsi?

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 21:56 Tsiteeri

vaatasin just auto bildiga kaasa tulnud cd.
lammas nagu ma olen ei oska seda siia üles näitena panna.
see oleks hea näide. aga samas eks see oleks liiga kallis
ettevötmine plaadile panna. möelge, arutage siin teemas, äkki saame ikka selle asja kokku. ;)

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.07 00:15 Tsiteeri

Põhimõtteliselt oleks kihvt kuskil filmimas käia, kuid selleks oleks ilmselt kasulik mingi teema välja mõelda, mitte lihtsalt maanteel autodega kaamerast mööda sõita. Mingi ühendav idee või midagi sellist nagu võiks olla ma arvan. Kohast ja tegelikult eelkõige kaasategevatest autodest oleneb ka palju. Kõige raskem ongi tõenäoliselt huvitavaid autosid leida ja saada omanikke nõusse oma raha eest külg ees sõitma või mäest üles ronima. Kuna ka minu autol sai just mootori ülemine osa restaureeritud, läheb veel aega kuni uued jupid sisse sõidan ja pedaali rohkem pui poolenisti vajutama hakkan.
Võiks ju proovida ka filmiklippide kokkukogumist, kuid see ei pruugi sugugi lihtsam olla. Kvaliteet ei pruugi ka nii hea tulla, kuigi tõenäoliselt oleksid kogutavad videod põnevamad ja mitmekesisemad.
Nagu varem kirjutasin, oleksin filmimaskäimisest või ka muudest variantidest väga huvitatud, kuid vähemalt järgneva kuu tohutult tiheda ajakava tõttu on äärmiselt raske aega leida. Näiteks praegu reede öösel pärast kahte tegin ühte tööd, mille lootsin juba üleeile kontoris lõpetada.
Vaatame, mida värgist arvatakse ja seejärel saaks juba mõelda, kuidas ja mida teha. Põhimõtteliselt oleks vaja vähemalt ühte kaamerat. Kui on rohkem, on hea ja kui on ka veel mingi statiiv ja muud lisavarustust on veel parem. Kui veel mõned huvitavad autod või juhid, kes oma tavaliste autodega midagi huvitavat teeksid, siia kirjutaksid, oleks järgnev juba vist päris lihtne.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 18:07 Tsiteeri

nii mul on kaamera olemas ja valmis filmima:D aga :( selgus kurb tösiasi. nimelt nagu ma olen öelnud et teadmised puuduvad sel alal. küsisin nagu köige kohta aga ikka jama. nimelt puudu hetkel köige vajalikum asi ehk dv juhe mis läheb usb. :D
ehk siis ei leia sellist juhet. video kaamera müüa soovitas minna kohta kust läpaka ostsin ja lasta lisada läpparile auk firewire. :o mingi üle 600kr.
aga kui ma teen nii et dv üle usb siis kvaliteet langeb. aga ma ei leia sellist juhet.
ma olen nüüd ka aru saanud et peale selle vajan mingit plaati ja veel pean neid videoklippe väikseks tegema. see on minujaoks aga selline probleem et tundub asi katki jääma kahjuks.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.10.07 18:14 Tsiteeri

Pole olemas sellist asja nagu dv üle usb, kui miniDV kaameraga pistmist. Soovitati osta firewire kaart, kus on see pisike pistik küljes ja siis vaja ka vastavat kaablit, mis sinna vahele käib. Softi poole pealt aitab sind kasvõi tavaline movie maker, mis on windowsis ka kaasas.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Pole olemas sellist asja nagu dv üle usb, kui miniDV kaameraga pistmist. Soovitati osta firewire kaart, kus on see pisike pistik küljes ja siis vaja ka vastavat kaablit, mis sinna vahele käib. Softi poole pealt aitab sind kasvõi tavaline movie maker, mis on windowsis ka kaasas.

Kaabel kaardiga kaasas ja kaart maksab minumäletamistmööda mingi 350 eeku.
Tegin igavusest ükskord sellise asja:
Originaal on tümmita aga sõbranna ütles, et pane ikka mingi mehisem muss taha:D

http://www.youtube.com/watch?v=0YLYyzv13rw tümmita

http://www.youtube.com/watch?v=748H4dxQyYs tümmiga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja

http://www.youtube.com/watch?v=0YLYyzv13rw tümmita

http://www.youtube.com/watch?v=748H4dxQyYs tümmiga

midagi sellist just ma olen möelnud et inimesed postitavad.
ning siis keegi asjalik laksaks midagi korraliku kokku.
Puristaja sina oled juba oma panuse andnud :D
väga tubli. mulle meeldib.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja

Kaabel kaardiga kaasas ja kaart maksab minumäletamistmööda mingi 350 eeku.

mis on selle asja täpne nimetus siis? juhe? kaart?
tean mida poodides nöuda :(

puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 20:00 Tsiteeri

Lähedki arvutipoodi mõnda ja küsid firewire kaarti kuhu saaksid MiniDV kaamera ühendada. Veendu ka siis ennem, et kindlalt kaabel kaasas oleks. tänud kiituse eest:)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 07:25 Tsiteeri

mersu mehed on sellise asjaga hakkama saanud.
pole küll jooksvat pilti aga fotodest kokku pandud video. (töö arvutil puuduvad kölarid nii et ei tea mis laulud taustaks on;))
video 1
video 2

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 02.11.07 07:42 Tsiteeri

mulle meeldis Quattro-Karel'i video :D

kui ma kah ilusti sõitma õpin, siis võin mõne video uppida:)

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 08:27 Tsiteeri

Ma tänan.
Seda Mersuklubi videot vaadates, ütleksin küll, et väga kehvad kutid oleme kui paremat ei suuda teha. Ma ei taha midagi halvasti öelda ja kindlasti vaatavad klubiliikmed ja ülejäänud Mersuomanikud seda hoopis teise tundega kui mina.
Mario 81 ja teised huvilised. Meil tuleb ikka vastukaaluks midagi teha. Nüüd vist on muidugi mõistlik juba lumi ja jää või hoopis kevad ära oodata ja teha selline video, et seda vaadates kutid, kes mõni aeg tagasi Kanal 2 saadet Sõidame tegid, oma kassetid prügimäele viskavad.

puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 09:05 Tsiteeri

Mingi igavate piltide rittasättimine on suht bullshit tglt´:)
Vabalt võib mingi huvitava Audiclubi video kokku kõpitseda.
Lihtsalt siis peab ka midagi huvitavat filmitud olema.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.4% - SQL: 66.6%]