indreek
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.06.07 20:50
|
|
|
Tiptronic ei lähe peale, ega vaheta käiku.
Autoks on 98a A6 bensiin ja tiptronic
Mure siis selline, et tiptronic ei lähe peale. Algul jamas vahest ainult mõnikord jäi peale mõnikord mitte. Veakoode samas arvutiga vaadates ei anna.
Käisin mingi targa venna juures ja ta ütles, et magnetitega ilmselt mingi jama.
Tulin koju harutasin kasti lahti ja leidsin mingi magneti üksi uitamas selline umb 4mm lai ja 30 mm pikk magnet (silma järgi). Kas keegi oskab öelda
kas selline asi võiks kuuluda käigukasti või on see sinna mujalt sattunud.
Või teab keegi viga mujalt otsida ?
Ja D peal vahetab kõiki käike ilusti alates 1-5.
Ja kes oskaks öelda, kes võiks teha sellise asja korda.
Ette tänades
Indrek 
|
|
|
indreek
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.07 13:02
|
|
|
nii
Mure lahendatud, 3 päeva pea vaevamist ja igalepoole sobitamist ning leidsin õige koha.
tänud ikkagi 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.06.07 19:42
|
|
|
Tead ma lugesin sinu posti kõigepealt kaine peaga vähemalt kolm korda, siis lugesin täis peaga mitu korda läbi ja lõpuks sain aru, et ma ei saa mitte
kottigi aru, mida sa oma lausega "tiptronic ei lähe peale" mõelnud oled 
See sinu tark, kes rääkis midagi "ringiuitavatest" magnetitest: lühidalt magnetid on selleks automaatkasti põhjas, et korjata ära kõikvõimalikku
metallipuru, mis kastis võib tekkida loomuliku hõõrdumise teel. Need pole mitte mingiks muuks otstarbeks. See et sa kasti põhjast leidsid mingid
magnetid uitamast..... uitamast.... neet magnetid ongi kasti põhjas ja üldjuhul on neid vähemalt 3-4tk, mis korjavad kastis ringlevat metallipuru enda
külge ja väldivad sellega kasti edasist metallosakesteringlust.
Ehk mõtled välja mingi muu lausestuse, mida tähendab "tiptronic ei lähe peale", siis oskab ehk veel midagi tarka öelda, vahepeal lähen ma joon
ennast kooma ja mõtlen selle lause peale edasi - äkki näkkab mida see tähendab 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 30.06.07 20:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tead ma lugesin sinu posti kõigepealt kaine peaga vähemalt kolm korda, siis lugesin täis peaga mitu korda läbi ja lõpuks sain aru, et ma ei saa mitte
See sinu tark, kes rääkis midagi "ringiuitavatest" magnetitest: lühidalt magnetid on selleks automaatkasti põhjas, et korjata ära kõikvõimalikku
metallipuru, mis kastis võib tekkida loomuliku hõõrdumise teel. Need pole mitte mingiks muuks otstarbeks. See et sa kasti põhjast leidsid mingid
magnetid uitamast..... uitamast.... neet magnetid ongi kasti põhjas ja üldjuhul on neid vähemalt 3-4tk, mis korjavad kastis ringlevat metallipuru enda
Ehk mõtled välja mingi muu lausestuse, mida tähendab "tiptronic ei lähe peale", siis oskab ehk veel midagi tarka öelda, vahepeal lähen ma joon
ennast kooma ja mõtlen selle lause peale edasi - äkki näkkab mida see tähendab |
Ma tulin ainult selle peale, et ehk mõtles ta seda et kui kästisi vahetamise peale lükata, et see tal ei tööta äki 
|
|
|
indreek
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.07 16:53
|
|
|
aga sa saidki õieti aru 
point oligi selles, et kui lükkad tiptronicu peale (käigukangi hoova lükkad paremale kui ta on D (drive) peal), siis TIPTRONIC EI LÄHE PEALE, EHK
JÄÄB "D" (drive) peale.
Ja tegelikkuses on seal 2 magnetit, üks on pidem, mis paneb töötava käigu tule hoova kõrval eredamalt põlema ja teine magnet saab aru kui sa lükkad
hoova paremale ja liigutades seda magnetit edasi tagasi läheb käik kas siis üles või alla 
...järgmine kord kui katki läheb, siis teen pilte teile sellest 
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
ennast kooma ja mõtlen selle lause peale edasi - äkki näkkab mida see tähendab |
Ma tulin ainult selle peale, et ehk mõtles ta seda et kui kästisi vahetamise peale lükata, et see tal ei tööta äki |
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 01.07.07 17:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indreek
aga sa saidki õieti aru 
point oligi selles, et kui lükkad tiptronicu peale (käigukangi hoova lükkad paremale kui ta on D (drive) peal), siis TIPTRONIC EI LÄHE PEALE, EHK
JÄÄB "D" (drive) peale.
Ja tegelikkuses on seal 2 magnetit, üks on pidem, mis paneb töötava käigu tule hoova kõrval eredamalt põlema ja teine magnet saab aru kui sa lükkad
hoova paremale ja liigutades seda magnetit edasi tagasi läheb käik kas siis üles või alla 
|
Näet jälle hakkasin liiga sügavuti mõtlema Sa ju mõtlesid neid
magneteid, mis on salongis käiguhoovastiku katte all selle "mati" küljes Järgmine kord alustan mõtlemist lihtsamast otsast.
|
|
|
indreek
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.07 20:00
|
|
|
Just just 
alati ei tasu liiga tark olla 
tuleb kõigepealt lihtsaid asju ka proovida 
Tsitaat: | Algselt postitas: indreek
aga sa saidki õieti aru 
JÄÄB "D" (drive) peale.
|
Näet jälle hakkasin liiga sügavuti mõtlema Sa ju mõtlesid neid
magneteid, mis on salongis käiguhoovastiku katte all selle "mati" küljes Järgmine kord alustan mõtlemist lihtsamast otsast. |
|
|
|
|