Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tiptronic ei lähe peale, ega vaheta käiku. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1455)
indreek
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.07 20:50 Tsiteeri
Tiptronic ei lähe peale, ega vaheta käiku.

Autoks on 98a A6 bensiin ja tiptronic

Mure siis selline, et tiptronic ei lähe peale. Algul jamas vahest ainult mõnikord jäi peale mõnikord mitte. Veakoode samas arvutiga vaadates ei anna. Käisin mingi targa venna juures ja ta ütles, et magnetitega ilmselt mingi jama.
Tulin koju harutasin kasti lahti ja leidsin mingi magneti üksi uitamas selline umb 4mm lai ja 30 mm pikk magnet (silma järgi). Kas keegi oskab öelda kas selline asi võiks kuuluda käigukasti või on see sinna mujalt sattunud.

Või teab keegi viga mujalt otsida ?

Ja D peal vahetab kõiki käike ilusti alates 1-5.

Ja kes oskaks öelda, kes võiks teha sellise asja korda.

Ette tänades
Indrek :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
indreek
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 13:02 Tsiteeri

nii
Mure lahendatud, 3 päeva pea vaevamist ja igalepoole sobitamist ning leidsin õige koha.

tänud ikkagi :)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.06.07 19:42 Tsiteeri

Tead ma lugesin sinu posti kõigepealt kaine peaga vähemalt kolm korda, siis lugesin täis peaga mitu korda läbi ja lõpuks sain aru, et ma ei saa mitte kottigi aru, mida sa oma lausega "tiptronic ei lähe peale" mõelnud oled :P
See sinu tark, kes rääkis midagi "ringiuitavatest" magnetitest: lühidalt magnetid on selleks automaatkasti põhjas, et korjata ära kõikvõimalikku metallipuru, mis kastis võib tekkida loomuliku hõõrdumise teel. Need pole mitte mingiks muuks otstarbeks. See et sa kasti põhjast leidsid mingid magnetid uitamast..... uitamast.... neet magnetid ongi kasti põhjas ja üldjuhul on neid vähemalt 3-4tk, mis korjavad kastis ringlevat metallipuru enda külge ja väldivad sellega kasti edasist metallosakesteringlust.
Ehk mõtled välja mingi muu lausestuse, mida tähendab "tiptronic ei lähe peale", siis oskab ehk veel midagi tarka öelda, vahepeal lähen ma joon ennast kooma ja mõtlen selle lause peale edasi - äkki näkkab mida see tähendab :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 30.06.07 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tead ma lugesin sinu posti kõigepealt kaine peaga vähemalt kolm korda, siis lugesin täis peaga mitu korda läbi ja lõpuks sain aru, et ma ei saa mitte kottigi aru, mida sa oma lausega "tiptronic ei lähe peale" mõelnud oled :P
See sinu tark, kes rääkis midagi "ringiuitavatest" magnetitest: lühidalt magnetid on selleks automaatkasti põhjas, et korjata ära kõikvõimalikku metallipuru, mis kastis võib tekkida loomuliku hõõrdumise teel. Need pole mitte mingiks muuks otstarbeks. See et sa kasti põhjast leidsid mingid magnetid uitamast..... uitamast.... neet magnetid ongi kasti põhjas ja üldjuhul on neid vähemalt 3-4tk, mis korjavad kastis ringlevat metallipuru enda külge ja väldivad sellega kasti edasist metallosakesteringlust.
Ehk mõtled välja mingi muu lausestuse, mida tähendab "tiptronic ei lähe peale", siis oskab ehk veel midagi tarka öelda, vahepeal lähen ma joon ennast kooma ja mõtlen selle lause peale edasi - äkki näkkab mida see tähendab :D

Ma tulin ainult selle peale, et ehk mõtles ta seda et kui kästisi vahetamise peale lükata, et see tal ei tööta äki :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
indreek
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.07 16:53 Tsiteeri

aga sa saidki õieti aru ;)

point oligi selles, et kui lükkad tiptronicu peale (käigukangi hoova lükkad paremale kui ta on D (drive) peal), siis TIPTRONIC EI LÄHE PEALE, EHK JÄÄB "D" (drive) peale.

Ja tegelikkuses on seal 2 magnetit, üks on pidem, mis paneb töötava käigu tule hoova kõrval eredamalt põlema ja teine magnet saab aru kui sa lükkad hoova paremale ja liigutades seda magnetit edasi tagasi läheb käik kas siis üles või alla :)

...järgmine kord kui katki läheb, siis teen pilte teile sellest ;)

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Tsitaat:

Ma tulin ainult selle peale, et ehk mõtles ta seda et kui kästisi vahetamise peale lükata, et see tal ei tööta äki :D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.07.07 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indreek

point oligi selles, et kui lükkad tiptronicu peale (käigukangi hoova lükkad paremale kui ta on D (drive) peal), siis TIPTRONIC EI LÄHE PEALE, EHK JÄÄB "D" (drive) peale.

Ja tegelikkuses on seal 2 magnetit, üks on pidem, mis paneb töötava käigu tule hoova kõrval eredamalt põlema ja teine magnet saab aru kui sa lükkad hoova paremale ja liigutades seda magnetit edasi tagasi läheb käik kas siis üles või alla :)

Näet jälle hakkasin liiga sügavuti mõtlema :D Sa ju mõtlesid neid magneteid, mis on salongis käiguhoovastiku katte all selle "mati" küljes :D Järgmine kord alustan mõtlemist lihtsamast otsast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indreek
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.07 20:00 Tsiteeri

Just just :D
alati ei tasu liiga tark olla ;)
tuleb kõigepealt lihtsaid asju ka proovida :)

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: indreek

Näet jälle hakkasin liiga sügavuti mõtlema :D Sa ju mõtlesid neid magneteid, mis on salongis käiguhoovastiku katte all selle "mati" küljes :D Järgmine kord alustan mõtlemist lihtsamast otsast.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]