Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Autom. puterdab käikudega. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1052)
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 22.06.07 16:22 Tsiteeri
Autom. puterdab käikudega.

Tegu siis minu jaoks võõra asjaga, sestap küsingi nõu. Panin auto tööle ja sõites ei vahetanud üle esimese käigu.(ennem sõitsin terve päeva ja mitte midagi sellist) Kui lasin gaasi lahti viskas nagu neutraali -gaasiandes kerge viivitusega siis lausa hüppas.(lõi käigu sisse-1 mese) Togisin hooba- ei midagi. Jäin siis seisma. (suretasin ka auto välja) Uuesti tööle pannes kõik ok! Käigud vahetavad !
Samas ,kuna pole enam oma kodulinnas , siis mure järgmine, et kas miskit hullu või lihtsalt jooksis midagi nn. "restardivajadusse"? Hoolduse aeg ,kurat, alles 3 juuli. Kas julgeb sõita või ei?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 23.06.07 09:04 Tsiteeri

Mõistlik oleks esimese asjana veakoodid välja lugeda. Need ei näita loomulikult täit tõde, aga abiks ikka. Kardan, et "restardiga" pole siin mingit pistmist, pigem pöördu varakult mõne kastitegija poole. Kas õli, filter, tihendid vahetatud? Endal lõppes samasuguste tunnustega kadalipp lõpuks ikkagi kastiremoga. Muidugi mina leidsin oma kastist "punase" õli jäänuseid kah :mad:

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.06.07 09:12 Tsiteeri

Ise ma sellel autol kasti õli pole vahetanud. Kui -KUI ma tagasi jõuan, siis vaatan, kas ja millal!
Loodan, et ma ei pea panema aega kuhugi kastiremonti. Nüüd olen veel umbes 150 kilti sõitnud ja kõik ok.
Mina kah ei tea..Olen Otepää kandis ja siin pole diagnostigi:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 23.06.07 09:28 Tsiteeri

Soovitan soojalt Transremis õlivahetuse aeg KINDLALT kirja panna ja asi ära teha. Paljudes muudes kohtades ei teata selles kastis õli vahetusest mitte s*ttagi, ehk siis lastakse punnist mõni liiter välja ja topitakse uut õli juurde ja siiski valet :cool:

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.06.07 13:10 Tsiteeri

Selge kps! Võtan siis Transervise ette! Tänud sulle:cool:

Aeg-ajalt tunnistan selle foorumi jumalikuks:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.3% - SQL: 85.7%]