Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Taksoteenindus Tallinnas. (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1927)
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 25.12.03 00:40 Tsiteeri
Taksoteenindus Tallinnas.

Niih,
nagu kombeks, Jõululaupäeva õhtul sõitsime ämmale külla. Marsuut: Kadriorg - Pelgulinn. Tellisime Viking takso, kõik ok, arve 36 kulli. Nagu arvata võite, siis tagasimarsuut oli vastupidine. "Big thanks Elionile" ei õnnestund meil enam Viking taksot tabada (võrk hõivatud). Kuna väike plika (loe: tel. uputaja) oli juba üsna närviline, siis tellisime paljukiidet Tulika Takso. Dispetser teavitas, et miinimum tellimisaeg on 30 min. 25 min. pärast saabus närviline teade dispetserilt, et takso juba ammu ootap. Suur oli üllatus kui taksosse istudes oli arve juba 30 kulli. Taksojuhile seletades, et ta seisis ju maja taga, tuli vastus, et te oleks pidand teavitama dispetserit antud maja ehitusplaanist. Kokkuvõtteks läks tagasisõit meile maksma 95 eeku + närvikulu.
Ma saan aru, et see ei ole ju suur raha aga miks inimesi nii lollitada ja kuidas on hinnavahe üle poole ja miks Tulika taksos töötavad võhikud......:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 25.12.03 00:46 Tsiteeri

PS. unustasin mainimata, et City takso JÕULUALE on 8.50 (tavaline km hind 4.50).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 27.12.03 14:38 Tsiteeri

njah, ma ise sõidan ainult vikinguga ja ei kurda. tulikaga ei sõida kohe kindlasti :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 27.12.03 18:46 Tsiteeri

ma oleks sellise tulika venna pikalt saatnud, keegi ei saa sind sundida istuma taxosse millel 30 kulli arve ees. ja mis ta teeb kui astud maha ? kaebab menti v ? lasku käia siis.. pole ju seadusega keelatud odavamat taxot tellida :D

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.12.03 10:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ash
ma oleks sellise tulika venna pikalt saatnud, keegi ei saa sind sundida istuma taxosse millel 30 kulli arve ees. ja mis ta teeb kui astud maha ? kaebab menti v ? lasku käia siis.. pole ju seadusega keelatud odavamat taxot tellida :D

Ma ka arvan, et sellepärast meil selliseid ülbikutest teenindajaid nii palju ongi, et leidub ka piisavalt inimesi kes on nõus selliste teenuseid tarbima. Mina oleks ka sellise tegelase pikalt saatnud.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 28.12.03 12:19 Tsiteeri

Olen sõitnud taksoga mitu korda sõpradega, kes on kõike muud kui eestlased ja venelased. Iga kord olen saanud ikka korraliku kõhutäie naerda, kui arvet makstes ma ütlen eesti keeles, et: kas te natuke üle ei hinda seda sõitu ja marsruut ei olnud ka just kõige otsem :D

Sellistel kordadel oleme miinimumtasu maksnud......

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.03 12:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja kopamees
Olen sõitnud taksoga mitu korda sõpradega, kes on kõike muud kui eestlased ja venelased. Iga kord olen saanud ikka korraliku kõhutäie naerda, kui arvet makstes ma ütlen eesti keeles, et: kas te natuke üle ei hinda seda sõitu ja marsruut ei olnud ka just kõige otsem :D

Sellistel kordadel oleme miinimumtasu maksnud......

Kusjuures kuuldavasti suht tihti kasutatakse prooviks seda ringiga sõitmise või x numbreid näitava taksomeetri meetodit. Eriti just naisterahvastest klientide puhul. Ja kui teemaks võtta, et eile sõitsin sama marsruuti poole odavamalt siis küsib taksojuht pahuralt nohisedes miinimumtasu.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Svenska
huviline

Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra

postitati 28.12.03 12:56 Tsiteeri

lühidalt tehke omale selgeks, taksojuht ei ole amet, see on diagnoos. :) Tänavalt taksovõtmise asemel tasub alati tellida. Siiani sõitnud ca 4 aastat Krooni taksoga ja arved on alati samade vahemaade puhul samasugused. Olenemata mu joobeastmest :D
Ps. see pilt on väga ilus. Taksojuht on tropp ja liikluses tuleb teda nii palju "panna" kui võimalik.

--
Svenska
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 28.12.03 13:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Svenska
lühidalt tehke omale selgeks, taksojuht ei ole amet, see on diagnoos. :) Tänavalt taksovõtmise asemel tasub alati tellida. Siiani sõitnud ca 4 aastat Krooni taksoga ja arved on alati samade vahemaade puhul samasugused. Olenemata mu joobeastmest :D
Ps. see pilt on väga ilus. Taksojuht on tropp ja liikluses tuleb teda nii palju "panna" kui võimalik.

selline jõhker üldistamine ei ole siiski viisakas, sest igs ametis leidub nii korralikk kui ka vähemkorralikke inimesi!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 28.12.03 13:17 Tsiteeri

elu on ebaõiglane, kuid tihtipeale suudab isegi tilk tõrva terve meepoti peffi keerata

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.03 13:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Svenska
lühidalt tehke omale selgeks, taksojuht ei ole amet, see on diagnoos. :)

Taksojuht on tropp ja liikluses tuleb teda nii palju "panna" kui võimalik.

Kasutan taksoteenust väga harva, kuid kui olen taksoga sõitnud on juhid olnud küll (minu kui kliendi vastu) väga viisakad ja toredad. Küll aga ei saa ma öelda seda, et taksojuhid liikluses eriti viisakad oleksid. Kuid üldistusi ma tegema siiski ei kipu. Samamoodi nagu on taksojuht eraldi diagnoos, on seda ka näiteks reklaamiagent või automüüja.

Liikluses ei tule "panna"! Liikluses tuleb olla vastastikku viisakas ja teistega arvestav. Ja kui tõesti ilma "panemata" ei saa siis võib vahel mõnele "panijale" "panna" olgu ta siis taksojuht või mitte.
Näiteks üks taksojuht "pani" mulle mõni päev tagasi nii, et ma olin sunnitud tee kõrvale lumehange "panema". Mina "panin" selle peale sellesama taksojuhi oma porist autot lükkama. Usun, et see taksojuht ei taha enam niimoodi "panna".:D

Svenska
huviline

Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra

postitati 28.12.03 14:11 Tsiteeri

Taksiste võib alati "panna", inimestega tuleb liikluses viisakas olla
:D

--
Svenska
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 10.08.04 20:15 Tsiteeri

Paar päeva tagasi sain korraliku kõhutäie naerda seoses meie taksoteenusega.

Tööpartner Suurbritanniast kasutas hilisõhtul lennujaamast hotelli sõites taksot. Reeglite kohaselt ta võttis taksojuhilt ka tsheki, mille alusel talle kompenseeritakse taksosõit.

Eile, hakates dokumente üle kontrollima, oli minu üllatus suur, kui lugesin, millise firma taksot mees oli kasutanud. Firma nimi on KULIKO, lühinumber 2200 ja firma tegutseb aadressil Sihase 44, Tallinn ja logo sarnanes 90% ulatuses ühe juhtiva taksofirma logoga :D

Väike vihje: Tulika, 1200, Tihase 34

Welcome to Estonia :D

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 12.09.04 12:50 Tsiteeri

Kas keegi oskab öelda, mis firma uute Renault Lagunadega sõidab? Viiking Takso? Reval-Viking? Head kogemused, tahaks homme tellida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 12.09.04 19:10 Tsiteeri

Miski ei ole võimatu " kui taksomeeter tiksub":D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.6% - SQL: 56.4%]