Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: V8 automaatkasti aju (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1717)
ats666
huviline

Registreerunud 25.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,0 TDI Q

postitati 03.06.07 15:35 Tsiteeri
V8 automaatkasti aju

Sai tehtud otsus kast väljavahetada. 4 päeva tõsist tööd kuna mootor tuli maha võtta. Endal 89.a v8 3,6 mootoriga ning alla läks 92.a 4,2 autom.kast. Küsimus targematele järgmine: kas on vahet ka sellel millise kasti aju ma peale jätan? Kas pean panema peale 4,2 oma või jätan 3,6 oma peale?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
unimyts.
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi V8 3,6 Quattro

postitati 13.06.07 21:00 Tsiteeri

No kuidas sul see asi õnnestus,kas said veerema?Ma lausa huviga jälgin seda asja,ja siit küsimus ,mis vana kastiga pihta hakkad?Kas remondid ära või läheb prügimäele?Kui ära viskama hakkad oleks äkki sellest huvitatud ja veel,käisin forsis ja imekombel neil kataloog näitas v8 õlimõõevarrast ja täitsa tellitav kaup muuseas,tellisin ära siis ja pidi kolme kuni kümmne tööpäevajooksul saabuma,kui tahad võin laenata...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ats666
huviline

Registreerunud 25.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,0 TDI Q

postitati 14.06.07 10:38 Tsiteeri

Sai katsetatud siis 4,2 v8 kasti ajuga sõitu. Tulemuseks see, et vahet pole kumb peal on ( 3,6 või 4,2 aju). Vana kast läks juba metallikokkuostu. Keerasin sealt maha kõik mis tundus tulevikus vaja olevat. Mul muide nüüd üks õlivarras üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
unimyts.
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi V8 3,6 Quattro

postitati 21.06.07 16:28 Tsiteeri

mismoodi sinuga kontakti saaks,tulen laupäeval tallinna aga siis juba jaan käimas,kas oled olemas,jätad äkki numbri mulle privasse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.3% - SQL: 74.7%]