Lehekülgi: 1 2 |
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 22.12.03 21:37
|
|
|
Lumised teed ja tallinn
Täna oli siis suur näide sellest kuidas tallinn on talveks valimis...   Krt kahjuk pidin ise tõõlt koju sõitma mitte vähem kui 3,5h ja seda piritalt - kesklinna. See oli ikka elu sõit läbida 10km 3,5
tunnikesega. Ma ei saanudki aru miks suured rekad olid end keset teed
parkinud ja ohukad peale pannud... aga sai siis nähtud igast huvitavat/õudsat/koledat... buss oli kraavis, autod koos jne... Tallinn pole vist sugugi
talveks valmis... ma ei saa aru kes seda ommikul raadios karjus See pidi
eriline optimist olema 
|
|
|
Svenska
huviline
Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Leon Cupra
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
postitati 22.12.03 22:02
|
|
|
Njah, lennujaamast läks Peeter minema kell 1750. 2030 helistas, et on Stockmani juures. KARM!
|
|
|
|
mulds
huviline
Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audita
|
postitati 22.12.03 22:02
|
|
|
marsruut laki tn-sytiste tee veits alla 1.5 h
s6pruse pst ja linnutee ristist lasnam2ele yle 3h.

|
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 22.12.03 22:05
|
|
|
nii pajataks ka siis mis linnas huvitavad oli...
isa tuli oli mul 16.30 lauluväljaku juures pirita teel ja suundus linna ja kalamajja jõudis ta täpselt 21.30 ja tänu sellele, et tuli läbi sadama...

sõber tuli mustamäe poolt lennujaama taha 4 tundi...sõitis puhtalt mööda järvevanat 4 tundi....
kesklinn on totaalselt umbes...
nii, et mina vabatahlikult enam sinna linna ei lähe!!! 
|
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
postitati 22.12.03 22:21
|
|
|
julm päev oli täna. Õhtul, kell 20.30 oli ummik Endla-sõpaka ristist kuni tammsaare-sõpaka ristini. Bensukulust ei taha üldse rääkida. Spido järgi on
päevane läbisõit 45 kilti, aga bensu on kulunud silma järgi nii umbes 20 liitrit. "Sõidetud" sai siis marsruudil
kalamaja-mustamäe-kopli-kalamaja-mustamäe-kalamaja aega kulus keskpäevast kuni 21.00 
|
|
|
luumen
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Yamaha R6 04
|
postitati 22.12.03 22:51
|
|
|
seiklusrikas päev oli ikka...kõigepealt pärnust tallinna: 2h linnapiiri + 1.5h kesklinna (tavaliselt kokku ca 1.5h)..tallinna maanteel oli 4 õnnetust,
rekkad kraavis jne..haruteele jõudes läks 20m-nähtavus üle 2m-nähtavuseks.....siis linnas vedasin 1 mersu ja ühe kaubiku välja...vahepeal sai veel ka
2h ummikutes istutud ja lõpetuseks: kodumaja juures ristmikul sõitis üks vanem audi 80 mulle ette ja nätaki: esituli, kapott ja stange vajavad
meistrimehe abistavad kätt
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.03 23:37
|
|
|
mine veel teistele appi saad enda auto ka rihitud 
|
|
|
Traks
huviline
Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, ABT
|
postitati 23.12.03 07:13
|
|
|
Tallinn ei ole millekski valmis (va. raha saamine). Tallinna linn lihtsalt ei ole huvitatud Tallinna liikluse reguleerimisest.
Krt selle asemel, et teha autoteid vähe läbitavamateks, jalgrattateid ja parkimis kohti, nemad tõstavad parkimistasu. Ühistransport on ka nagu ta on
(sõidavad seal igasugused).
Küsimus veel suurele ringile, kas keegi nägi eile mõnda "kiirusemõõtjat" (politseid)? Liikluse korraldajateks neid eilse põhjal nimetada ei
saa kahjuks.
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 07:28
|
|
|
No politseid oli cipa ikka siblimas näha aga enamik istus neist sama moodi nagu ülejäänud kodanikud lihtsalt ummikutes.
Ega Päästeameti ja Kiirabigagi paremad lood ei olnud - see lume koristamata jätmine on täielik sigadus.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 23.12.03 07:32
|
|
|
Eile peterburi mnt K-Rautast kuni tartu maanteeni 2,5 tundi
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 23.12.03 07:34
|
|
|
kella 20.00 ajal nägin mina mööblimaja juures yht transiti pollarite bussi, kus paar tükki sees näppe soendasid ja rõõmsalt omakeskis juttu puhusid
nagu "kaksikutel" sellise ilmaga ikka kombeks ...
sellise ilmaga saab ju keskusele teatada, et sinine vilkur ei aita ka hangest välja , ma ei saa aru MILLEX need subaru nässid osteti
liikluspollaritele ja kus nad olid eile? garaazis ?
|
|
|
|
crisp
huviline
Registreerunud 15.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 07:56
|
|
|
lume koristuse kohapealt niipalju, et sahad ei saa ju lükkata kui autod ees on. sahkadel vaja hoogu. rekka mehed istusid kinni. üks oli tondi
ülesõidul. ja mõnda nägin veel hiljem. aga üle üldiselt lõbus oli me @
veloplusi juurest mustakale 1h
teen ise kõvasti krõpsu
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 23.12.03 07:56
|
|
|
Kus juures tänavakoristus masinaid ei saa eilse pärst kuidagi mingi trahvisummaga trahvida.
Kuna neil on linnaga mingi leping ja seal pidi olema selline punkt sees et kui sajab mingi hulk (suur kogus lund) siis nemad ei vastuta millegi eest.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
Ulvar
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Ioniq 5
|
postitati 23.12.03 11:22
|
|
|
Ma sõitsin eile lennujaamast Rocca'Al'Mare'sse 1,5h (16:40-18:09). Võib-olla mõned minutid vähem, sest aknaid oli ka vaja kraapida.
Nägin, et Järvevana oli umbes ja läksin mööda Tallinna ringteed, vahest tasub ringiga sõita.
Vähemalt eile päeval olid küll linnatänavad täiesti sõidetavad. Kui ristmike ummistamine mõningate pahatahtlike liiklejate poolt, kes hoolimata
sellest, kas on kuhugi teiselpool risti minna või mitte, ikka peavad ennast ristisuunale ette parkima, ära lõppeks, siis oleks ilmselt linnas liiklus
ka ladusam.
Meedias räägiti pidevalt rekkadest, kes küll mäe all ja mäe peal risti ees seisavad, kuhu jäi rekkameeste suur kogemus ja sõiduoskus nüüd?
Jalakäijatele tunnen kaasa, kõnniteid vist esmajärjekorras ei puhastata (mõnes linnaosas ei tehta seda üldse) ja eilse ilmaga hilineva
bussiootamine... uuh
Ulvar, siiski tänulik, et ilmataat valged jõulud tõi
|
|
|
joosu
huviline
Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 11:34
|
|
|
mnjah,lugedes siin teie seiklusi läx mul vist päris hästi,forsist linnuvabrikusse (Loo) 3 tundi ja 15 minutit,sellest vähemalt 2 tundi veetsin
Järvevanas aega: :::
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 11:42
|
|
|
eile tuli buss tallinnast rakverre 6 tundi 
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 23.12.03 12:18
|
|
|
Gonsiori tänav läbimise rekord 17.45-19.00
Toomas
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 12:40
|
|
|
Sain ise ka Tallinna tänavad ära maitstud suure lumega. Eriti pull on vaadata ZIL-i ja KAMAZ-i mehi. Sõidavad 10km/h ja ise on jube rahul ning siis
kogu autode rodu nende taga. Mööda ka ei saa. Muidu tulin ilusti toime(kui v.a. et üks naljamees lihtsalt nahaalselt tahtis külge maha sõita),
nelivedu suuresti abiks.
Terv, Maku!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Eeroz
huviline
Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
|
raivu
huviline
Registreerunud 21.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 1,8T 110 kW
|
postitati 23.12.03 13:04
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Maku
Sain ise ka Tallinna tänavad ära maitstud suure lumega. Muidu tulin ilusti toime(kui v.a. et üks naljamees lihtsalt nahaalselt tahtis külge maha
sõita), nelivedu suuresti abiks.
Terv, Maku! |
No ega te neljaveoliste omanikud ei taha nüüd õelda, et teil polnud esmaspäeval mingit probleemi linnavahel liiklemisega
Mina läksin hommikul taksopargist kesklinna täpselt 10-e min. ja õhtul tagasi tulin sealt 8 minutiga, ma küll ei saa aru millest te räägite
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
postitati 23.12.03 14:35
|
|
|
Jeebi vendasid oli ka päris pull vaadata. Sõitsid sealt, kust mahtusid (kõnniteed)
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 23.12.03 15:38
|
|
|
Jah pole midagi head nagu tallinna linnaisade kohta öelda eile sõitsime Eints'iga Mustamäe tee ja Paldiski mnt. ristist Kristiine raudtee
viaduktini 1 tund ja 45 minutit + sealt mööda Tehnika ja Vana-Lõuna tänavat keskturu juurde 15 minutit  
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
razii
huviline
Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: jalakäija
|
postitati 23.12.03 16:25
|
|
|
ilma õues vaatasite (18.15) ilus ilm seda sodi tuleb veel juurde - hea et ma kodus olen juba. täna läks mul eriti õnnelikult haabersti ringist
lasnamäele smuuli tänavale tunni ajaga. aa eile läks vähege kurvemalt viis tundi,neist kaks tundi istusin sadama citymarketis....
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |