InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 19.05.07 08:29
|
|
|
Pukseermishaagise rent Tallinna piirkonnas?
Oskab keegi juhatada kohta, kus oleks võimalik rentida puksiirhaagist, mis sobib sõiduki pukseerimiseks mille üks sild on veerev. Tallinn, Harju
piirkond
Ise suutsin leida ühe koha aga sealne lähipäevil väljarenditud
http://www.hot.ee/haagisterent/index.html
Audi - Home Of Quattro
|
|
|
|
POZ
huviline
Registreerunud 25.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Superb
|
postitati 19.05.07 21:42
|
|
|
Parimal juhul saaks sind vast alles esmaspäeval sellise treilaga aidata.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 20.05.07 08:36
|
|
|
Minu arvates on selline haagis üks eriliselt haige agregaat. Ma vedasin oma Corvette'i sellega (samast kohast rentisin) ja vandusin, et enam kunagi
seda viga ei tee. Vähemalt nii madala auto vedamine on selle asjaga täielik ikaldus - rattakohtadesse tuleb midagi alla aretada, et stange piirajatest
üle läheks, aga siis ei ole jälle rattad korralikult fikseeritud. Lõpuks lõhkus see abort mul ikkagi esispoileri ära ja kriipis esitiiba. Tagurdada
saab selle asjandusega ka kõige paremal juhul ainult otse. Paarsada lisakrooni normaalse autotreileri rendiks tundub täiesti ebaoluline kulutus.
Kahjuks aga on autotreileri veoks piirangud lubade kategooria ja auto registrimassi näol. Linnas sees ilmselt ei teki probleemi...
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 21.05.07 06:59
|
|
|
Mina olen selle koha teenuseid kasutanud palju, probleeme pole siiani olnud. Ilmselt on sõna levinud, nüüd hakkab juba nõudlus pakkumist ületama.
Seda tüüpi autopukseerimishaagisel on 2 suurt miinust - nagu Joel mainis juba, madalama auto vedamisel oht stanget lõhkuda (mõistlikult madaldatud
ninaga Scorpiol tuli stange maha kruttida)
ja teine miinus - seda käru tühjalt transporti vaja autoni vedada on võrdlemisi kehva, meie tänavatel kipub põrkama kõvasti
|
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
postitati 25.08.11 16:26
|
|
|
Sellist haagist saab rentida kasutaja ''ats666'' käest. Helista talle 53400147 ja mure murtud. Soovitan soojalt.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 25.08.11 16:50
|
|
|
Kui Raplamaale järgi minek üle mõistuse ei ole, siis paistab sealt 15 EUR ööpäev pakutama seda.
Siin pakkumine.
|
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
postitati 25.08.11 16:52
|
|
|
http://www.b3.ee/?id=cars&car=80 ...B3 autorent.
Ja siis oli nõmmel ka üks mees,Nurme tänavas ,kel oli igast haagiseid. Vanast ajast veel number-5062680
"Elu nagu hernes"
|
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 25.08.11 16:57
|
|
|
Usun, et kodanik Intz teab suht selgelt ,et madalale autole see variant ei sobi , just tema oli see kes yritas kunagi mu madalat audit Tallinki
laevalt vastava treilaga maha meelitada, vahemalt sai kogu D-terminali ymbrus tellistest ja lauajuppidest puhtaks
Lgp. Jyrisoo, kas tsekkasid ka,(nyyd veits hiljem,kaine peaga) mis aastal antud teema aktuaalne oli ...
|
|
|