Lõputu jama S2 vedrustusega
Peasüüdlane ise on Audi S2 coupe ABY
Kuna minu tellitud ja kauaoodatud KW V2 Coiloverid minu autole alla ei sobinud, otsustasin Hr Ice-lt võtta siis alternatiivvarjandina Koni kollased
amordid, mis on regullitavad ja Weitec -i 45mm madaldust pakkuvad vedrud.
Nii esimesed kui tagumised vedrud on sama läbimõõduga, ainuke vahe on vedru kõrguses - tagumised vedrud on pool keerdu PIKEMAD!?
Said asjad alla installitud, aga esipüstakutel, auto tõstukil rippasendis, sai vabalt vedru keerata nii paremale kui ka vasemale.
Kui auto sai lõpuks põrandale alla lastud, selgus see, et tagakoopa ja ratta vahe jäi 30 mm (madaldas reaalselt max 10mm) ja esimene koopaäär jäi 15mm
ratast katma (ehk siis madaldust üle 55mm).
Säh sulle siis miinus 45mm ees ja taga madaldust.
Kuna Weiteci vedrudel on peal tähistus V ja H, kontollisime üle selle, kas esimesed said ikka ette ja tagumised taha - olid õigesti.
Lootuses, et äkki on tehases tähistus valesti markeeritud, vahetasime vedrud omavahel ära - auto nina ja tagaosa kõrgustes ei muutunud midagi, ainuke
asi, mis muutus oli see, et kui enne sai auto tõstukil rippudes esimese püstaku vedru vabalt paremale-vasakule keerata siis nüüd sai seda taga
teha.
Kas keegi on S2 coupel kasutanud taga mingi teise auto vedrusid ja kui siis mille?
Mis firmade madaldusvedrusid keegi kasutab ja kas keegi on suuteline oma auto madaldusvedrudelt lugema maha tootekoodi.
Minu eesmärk oleks tegelikult nii ees kui taga saada 35 - 40 mm madaldust kuna Porsche velgede ET ei ole just ideaalne 35 vaid jääb 25 kanti
adapterite pärast.
Tarmo
|
|