Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 15.05.07 19:10
Tsitaat:
Algselt postitas: BeRx
Pakkuge veel kohti!
Kahjuks on nii, et soodne ja hea ei käi käsikäes... Esiteks peab oskama sinna õige koguse sisse panna, teiseks peab teadma mis õli sinna täpselt läheb
jne
Minu pakkumine oli 2000 kuni 2500.- seda siis koos töö ja materjalidega ning osadel autodel tuleb veel summutaja maha võtta ja see siis lisanduks aga
Sinu autol ilmselt ei jää summutaja ette...
Ma olen 101% kindel, et leiad soodsama pakkumise aga sellel võivad omad tagajärjed olla...
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro
postitati 15.05.07 19:30
Tsitaat:
Tere! Soovin A8l automaatkäigukasti õli vahetada. Teab keegi Tallinnast soodsat kohta, kus tehakse head tööd?
Mis põhjusel õli vahetada tahad?Olen kuulnud et kui välja ei tilgu pole vaja vahetada...Võibolla see muidugi mingist aastast alates...Teadjamad mehed
öelge,kas 2001a. autol peab siis vahetama v ei?
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
postitati 15.05.07 19:39
Täna just vaatasin autole otsa, mille kastis oli dexron ja ette oli nähtud g052162 ehk siis esso kallim õli. Kasti filter ja õli oli masendav, vanni
põhi oli jube ja kast tegi lollakaid ja käis tühja, palju õnne "odavate" õlivahetajate kasutamisega Alguses võis see kast ju töödata, aga dexron oli pigem mustikamoosi moodi kui "õli" Mehed tehke seda tööd seal, kus teatakse mida tehakse.
Hea auto on palju autosid...
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 15.05.07 19:55
Tsitaat:
Algselt postitas: tnx
Tsitaat:
Tere! Soovin A8l automaatkäigukasti õli vahetada. Teab keegi Tallinnast soodsat kohta, kus tehakse head tööd?
Mis põhjusel õli vahetada tahad?Olen kuulnud et kui välja ei tilgu pole vaja vahetada...Võibolla see muidugi mingist aastast alates...Teadjamad mehed
öelge,kas 2001a. autol peab siis vahetama v ei?
Sinu autol ei ole õlivahetust ette nähtud, eluaegne õli aga paratamatult on elu näidanud, et kastielu on tunduvalt lühem kui neil kes õli vahetavad...
Osad väikeste viperustega kastid on hakanud tunduvalt paremini/ideaalselt tööle peale õlivahetust.
Samas aga olen näinud ka kaste mis pole enam üldse tööle hakanud...
Enne olin täiega selle vastu, et Tiptronicutes õli vahetada, nüüd aga on elu näidanud vastupidist ja pean omi sõnu sööma...
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.5% - SQL: 80.5%]